Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Giedrulka thumbup.gif wub.gif sejinukai

As ir nezinojau kad galima setis tai kita met butinai sesiu, nes tu daigeliu kainos tai oj.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 25, 11:02)
Labdien  4u.gif
Pasigirsiu savo sejinukais. Sakyciau visai ir nieko  ax.gif

Gražus miškas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=giedrulka,2011 03 25, 09:02]
Labdien 4u.gif
Pasigirsiu savo sejinukais. Sakyciau visai ir nieko ax.gif
Kokie grazuoliai, mano tik per puse schmoll.gif Kazi, kada zydes, ar nesuveluos labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 25, 12:35)
Giedrulka, labai gražūs sėjinukai  thumbup.gif  wub.gif

Tikrai taip biggrin.gif Cia bus kompaktines?Noriu suzinoti,ar kas sejasi svyrancias g.gif
Atsakyti
Amarrile, aš sėjau pernai svyrančias, maišely buvo penkios sėklos, išdygo ir užaugo 3 augaliukai, bet man jie tokie keisti, miniatiūriniais lapukais, žydėjo gražiai wub.gif

Peržiemojo, prieš gerą savaitę atrodė taip:

user posted image

palyginimui- priekyje šiemet pirkas svyrančios pelargonijos daigelis
dabar tos pernykštės sparčiai leidžia naujus lapukus, o jų nugenėtos šakelės irgi jau įšaknydintos ax.gif
Atsakyti
Pirkau viena pakeli mixas 10 seklu, kitas 10 seklu tokios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 26, 00:30)
Pirkau viena pakeli mixas 10 seklu, kitas 10 seklu tokios
user posted image

Grazios, jeigu tokios ir bus kaip nupaisyta. Mane daznai apgauna teko daug seti pelargoniju, bet vis apgauna nusiperku tikrai graziu ivairiu rusiu ir brangiu po 10 lt. Ant pakuotes graziausiai prypaisita o kai uzauga tai kokios paprastos kompleksines nepilnavidures. verysad.gif Tai jau ir nebesėju, perku is karto daigelius, ir nebuna kazkaip apgauta, o kartai ir zydincias jau perku mazutes. ax.gif
Atsakyti
Kai pagalvoji,nusiperki viena daigeli,o tada prisidaugini kiek nori ax.gif Gal ir nesesiu.... Geriau,pasidalinti tarpusavi.
Per salta pavasari mano visos pelargonijos is ziemos karantino persikrausciusios i svetaine bigsmile.gif Sveciu vietoje-ant istiesto stalo-knygos,,palangiu... Pernai siuo laiku keliavo i siltnami ant stalazu... Ner to blogo..... Dabar zymiai daugiau subujojusois,nes visa para siluma dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs sėjinukai įdėti, ir daigiukai wink.gif bunda "naujam gyvenimui" augaliukai wink.gif mano viena kompaktinė žiūriu pradėjo leist žiedkočius mažus, net pražydo keli pumpuriukai wink.gif gražu gražu
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 25, 11:02)
Labdien  4u.gif
Pasigirsiu savo sejinukais. Sakyciau visai ir nieko  ax.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
o kada sėti tie grožiai ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 03 27, 09:48)
thumbup.gif  thumbup.gif
o kada sėti tie grožiai ?

blink.gif nu nieko sau, jie tiesiog puikūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 27, 17:29)
blink.gif nu nieko sau, jie tiesiog puikūs thumbup.gif

Labai grazus, grazesni negu is parduotuves, o labai idomu kada sejote, kokia rusys kur pirkote gal ir man reiks pamegint g.gif biggrin.gif
Atsakyti