Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

mane irgi kamuoja spuogai.visur ne tik ant veido bet ir ant nugaros ir krutines.kazkokia nesamone.negi tikrai ju jokiom priemonem negalima pannaikinti?
Atsakyti
oi, kaip gerai, kad sita temele yra, nes man irgi uzeina saves nemylejimo priepuoliai. apskritai tai nestumu labai dziaugiuosi ir savo pilvuka myliu. bet pries nestuma nemazai sportavau, o dabar visi raumenukai suminkstejo, issipute kazkaip, nes neitelpu ne i vienas ankstesnes kelnes, kurios budavo per placios...nors stora ir neatrodau, bet kartais tiesiog nekenciu to savo uzpakalio ir klubu. labai tikiuosi, kad po gimdymo sugebesiu rasti jegu ir laiko ankstesniu formu grazinimui... g.gif
Atsakyti
Nors nėštumas buvo gražiausias ir nuostabiausias laikas, bet paskutines savaites visai nekaip atrodžiau lotuliukas.gif Buvau priaugus 19 kg, visa ištinus (kai matau dabar savo nosį ir prisimenu, kokia buvo tada lotuliukas.gif ) Mane taip pat kankino spuogai (tik ne tokie žiaurūs, kad žmonės spoksotų), tačiau buo išbėrę ne tik veidą, bet ir krutinę, ir nugarą. Būdavo akimirkų, kai tikrai jaučiaus negraži. Bet viską atpirkdavo judantis pilvukas nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai nestuke.gif moterys būna labai gražios. thumbup.gif
Atsakyti
ir man nestuke.gif labai grazios. va, praejo blogos nuotaikos periodas ir jau taip man viskas savyje grazu... o pilvukas, aisku, dziugina labiausiai. ypac, kai maze juda thumbup.gif
Atsakyti
As irgi dabar jauciuosi grazi - net tie mano priaugti kilogramai kazkaip nekrenta i akis, nes as nescia, as dabar galiu buti stora biggrin.gif Kazkaip nepastebiu savo "pasunkejusio" uzpakalio, suapvalejusiu slaunu, o savo pilvuku isvis negaliu atsigereti thumbup.gif Bet kai pagimdysiu, jauciu, bus didelis sokas - bus sunku veidrodyje matyti savo figuros trukumus (juk per viena diena liekna netapsiu) ax.gif

Atsakyti
O mano pilvas auga ne i prieki , o i sonus blink.gif Tokia apvaliai kvadratine pasidariau, nors dar nedaug laiko nescia... Spuogai dar nekankina, na bet sonai labai erzina... g.gif
Atsakyti
as sau esu grazi nestuke.gif o jei dar nueiciau i kirpykla tai is vis buciau grazuuuuoooole lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o ko kios man grazios nestuke.gif negaliu atsiziuret pilvukais...
Atsakyti
Labas visoms busimoms mamytems 4u.gif Kaip tik pries savaite nusipirkau naturalaus migdoliniu riesutu aliejaus - cia, Italijoje, visos nestuke.gif tik ji ir tenaudoja, tai vienas veiksmingiausiu produktu nuo striju. Kad neriebus - tai tikrai - jau isbandziu, ypac gerai drekina oda po baseino, tada issitepu visa kuna, negailedama, kaip sakant tongue.gif Siaip manau, kad jei oda ne itin elastinga, tai strijos po gimdymo vis tiek atsiras. Bet norisi gi kazkaip save palepinti drinks_cheers.gif Tiesa, to aliejuko kaina uz 0,5 l - 13 euru - bet manau, kad man po ilgam uzteks. beje, ar nemanot, kad ir tam tikri pratimai+masazai gali padeti isvengti striju? As tai nuolat sportuoju, dabar, tiesa, atsargiai, o va masazuotis dar nebandziau ax.gif sekmes visoms nestuke.gif ir iki! dainora
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2006 03 19, 19:05)
Aš profilaktiškai pasitepdavau pilvą, krūtinę ir klubus aliejuku Frei oil.

girdejau, kad sis oliejukas yra specialiai nuo striju... ar tikrai? neturiu informacinio lapelio, tai jei turi tai labai prasau parasyk, busiu dekinga 4u.gif nes kai grisiu i Lietuva begsiu i vaistine jo nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 07, 19:43)
girdejau, kad sis oliejukas yra specialiai nuo striju... ar tikrai? neturiu informacinio lapelio, tai jei turi tai labai prasau parasyk, busiu dekinga  4u.gif nes kai grisiu i Lietuva begsiu i vaistine jo nusipirkti  mirksiukas.gif

Nu as kaip girdejau jau nebe is pirmos sakant,kad tas frei oil geras aliejukas mirksiukas.gif TAi jei jau ne viena sako,turetu buti geras.As tai naudoju Vichy nuo striju,bet brangus rupuze,15 euruku.Bet koks veiksmingas.Poto mano oda labai svelni buna,kaip kudikelio uzpakalis mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 23:04)
Nu as kaip girdejau jau nebe is pirmos sakant,kad tas frei oil geras aliejukas  mirksiukas.gif TAi jei jau ne viena sako,turetu buti geras.As tai naudoju Vichy nuo striju,bet brangus rupuze,15 euruku.Bet koks veiksmingas.Poto mano oda labai svelni buna,kaip kudikelio uzpakalis  mirksiukas.gif  tongue.gif

Snaige gal gali Vichy tikslu pavadinima parasyti angliska? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 08 birželio 2006 - 12:26