Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

QUOTE(snaige @ 2006 06 10, 18:29)
Ir kaip tau ten gyvenas?Jau seniai persikelet? blush2.gif
Atleisk uz moteriska smalsuma  4u.gif

Jau metai, o gyvenasi tai gerai, netgi galiu pasakyti, kad labai gerai blush2.gif

o kaip paciai sekasi gyventi ne Lietuvoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 12, 15:01)
Jau metai, o gyvenasi tai gerai, netgi galiu pasakyti, kad labai gerai  blush2.gif

o kaip paciai sekasi gyventi ne Lietuvoje?  ax.gif

Nu irgi nieko,pilnos laimes kelnes del atkeliaujancio vaikucio. blush2.gif Mes jau 5 metai cia gyvenam.Apsipranti su laiku prie visko. mirksiukas.gif

Atsakyti
Labutis!Sutinku,kad strijos didele problema,bet mane neramina ir pradedancios tinti kojos..Pasidziaugiau,kad dar netinstu ir se tau!Viena vakara net issigandau,koju nareliu nesimato,taip istinusios..Ir darbas nestovimas,bet matyt tik atsilo ir eme"pampti".Gal galite patarti ka geriausia naudoti esant tokiai nemaloniai situacijai.
Atsakyti
O as vat prisigyriau kad Vichy jkremas geras ir se kad tau doh.gif Siandien aptikau striju ant kojyciu,bet dar jos tokios mazos ir negilios,gal tie kremai ir nepadeda visai ju sunaikint,bet as nepasiduosiu. schmoll.gif Ir man rodos mano tingejimas paistepti irgi savo padare. g.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kojyciu netepdavai? biggrin.gif
Zinok, kiek esu maciusi striju, tos kurios tepesi pigiais kremais arba aliejais, strijos buvo labai storos, bemaz mazojo pirsto storumo. Pas mane ju yra, bet jos nera tokios placios ir ilgos. Nezinau, kiek tai turi itakos tie kremai, bet snaige nepasiduok!
As keleta mensesiu kremais tepiau diena is dienos, o dabar kai labiausiai pilvukas auga - aptingau blush2.gif Labai karsta, ir tas kremas "palieka" toki sluoksni, pro kuri sunkiau kvepuoja oda ir del to labiau prakaituoja. Reikia vel prisiversti tepliotis kasdien... ax.gif
P.S Snaige, kiek kg jau priaugai?
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 14, 17:57)
Gal kojyciu netepdavai?  biggrin.gif
Zinok, kiek esu maciusi striju, tos kurios tepesi pigiais kremais arba aliejais, strijos buvo labai storos, bemaz mazojo pirsto storumo. Pas mane ju yra, bet jos nera tokios placios ir ilgos. Nezinau, kiek tai turi itakos tie kremai, bet snaige nepasiduok!
As keleta mensesiu kremais tepiau diena is dienos, o dabar kai labiausiai pilvukas auga - aptingau  blush2.gif  Labai karsta, ir tas kremas "palieka" toki sluoksni, pro kuri sunkiau kvepuoja oda ir del to labiau prakaituoja. Reikia vel prisiversti tepliotis kasdien... ax.gif
P.S Snaige, kiek kg jau priaugai?

Kilu as 8,5 priaugau blush2.gif Nu man rodos kremas gal ir geras tada jei strijukes tokios smulkios ir mazos. g.gif Jis nera toks kad oda nekvepuotu,pasitepi ir nieko nejauti tik toks odos svelnumas buna. thumbup.gif O tai sakai nuo kremu tu oda nekvepuoja? g.gif Nu nepajauciau nieko.Tik vat kad lauke karsta ir nusidusini saltai ir tingisi issitept nes nuo karscio isglebus,noris kuo greiciau atsigult ir pailset.Viskas reik kaip nors nepasiduot ir prisiverst,nieko nebus,kaip cia atrodys taip negraziai schmoll.gif
Atsakyti
Snaige, nepasiduok, pagalvok kaip atrodysi po gimdymo ir is karto noras atsiras mirksiukas.gif As noriu po gimdymo atrodyti graziai (kaip ir kiekviena moteris) tai manau tai ir priduos stiprybes rupintis savo kunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 14, 19:51)
Snaige, nepasiduok, pagalvok kaip atrodysi po gimdymo ir is karto noras atsiras  mirksiukas.gif  As noriu po gimdymo atrodyti graziai (kaip ir kiekviena moteris) tai manau tai ir priduos stiprybes rupintis savo kunu  ax.gif

Moraliskas jusu palaikymas irgi daug duoda 4u.gif Bus padaryta isakymas pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 14, 20:10)
Kilu as 8,5 priaugau  blush2.gif Nu man rodos kremas gal ir geras tada jei strijukes tokios smulkios ir mazos.  g.gif Jis nera toks kad oda nekvepuotu,pasitepi ir nieko nejauti tik toks odos svelnumas buna. thumbup.gif O tai sakai nuo kremu tu oda nekvepuoja? g.gif Nu nepajauciau nieko.Tik vat kad lauke karsta ir nusidusini saltai ir tingisi issitept nes nuo karscio isglebus,noris kuo greiciau atsigult ir pailset.Viskas reik kaip nors nepasiduot ir prisiverst,nieko nebus,kaip cia atrodys taip negraziai  schmoll.gif

Tas kremas jauciasi, kad yra kazkokios specialios sudeties. Kai juo pasitepi, oda pasidengia tam tikru sluoksniu, jis ne taip greitai susigeria, kaip kiti kremai. Todel galima ilgiau pamasazuoti oda. Turiu krema Avent nuo striju, bet galiu pasakyti, kad jis labai greit susigeria, kaip koks paprastas drekinamasis kremas, ir po kiek laiko jo nebesijaucia. Snekejau su vaistininke, ji irgi patvirtino, kad jie tikriausiai tokie turi buti, visdelto, jie turi ypatingai stipru poveiki. Raso, kad ne tik neleidzia atsirasti strijoms, bet ir atsiradusias jau naikina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 15, 12:58)
Tas kremas jauciasi, kad yra kazkokios specialios sudeties. Kai juo pasitepi, oda pasidengia tam tikru sluoksniu, jis ne taip greitai susigeria, kaip kiti kremai. Todel galima ilgiau pamasazuoti oda. Turiu krema Avent nuo striju, bet galiu pasakyti, kad jis labai greit susigeria, kaip koks paprastas drekinamasis kremas, ir po kiek laiko jo nebesijaucia. Snekejau su vaistininke, ji irgi patvirtino, kad jie tikriausiai tokie turi buti, visdelto, jie turi ypatingai stipru poveiki. Raso, kad ne tik neleidzia atsirasti strijoms, bet ir atsiradusias jau naikina.  mirksiukas.gif

Nu paskaiciau jusu raginimus ir nuvariau pasitept ir ant sirdies geriau pasidare.Bet jau ziuriu baiges mano kremukas,reiks rytoj naujo pasipildyt mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai su pirmu nestumu per pirmus tris menesius priaugau kokius 8-10kg, nes labai daug valgiau. Tiesiog jauciausi ziauriai alkana. O per likusi laika dar 10kg. Pries nestuma sveriau kokius 54kg, o vaziavau gimdyti 70kg, bet kazkaip nepergyvenau labai del svorio ir paskui beveik viska numeciau. Ir plaukai buvo labai atsigave, nagu nespedavau kirpti kaip greitai augdavo ir oda lygi buvo kaip niekada. O va dabar esu nescia, tai kazkaip visai nesinori valgyti, ir kazkokiais spuogais beria veida, kuriu gyvenime nebudavo. Viena paguoda kad svoris nors kolkas neauga, bet gal todel kad vasara, labai karsta ir valgyt nesinori schmoll.gif
Atsakyti
as sau grazi nestuke.gif , bet kita vasara noreciau atrodyti taip pat, kaip pries keleta menesiu ax.gif
Atsakyti