Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

QUOTE(Nerytė @ 2006 06 08, 11:25)
Snaige gal gali Vichy tikslu pavadinima parasyti angliska?  rolleyes.gif

Tai cia ant tubeles parasyta man rods prancuziskai. g.gif
Action Integrale Vergetures
Prevention + Correction
Complete Action Anti Stretch Mark Cream 125 ml.

Ar ir Lietuvoj yra jo pirkt?Jei pigiau kai vaizuosiu i Lietuva nusipirksiu.Bet jauciu ir kokybe bus kitokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 08, 19:09)
Tai cia ant tubeles parasyta man rods prancuziskai. g.gif
Action Integrale Vergetures
Prevention + Correction
Complete Action Anti Stretch Mark Cream 125 ml.

Ar ir Lietuvoj yra jo pirkt?Jei pigiau kai vaizuosiu i Lietuva nusipirksiu.Bet jauciu ir kokybe bus kitokia  g.gif

Aciu mirksiukas.gif

Del Lietuvos tai nezinau, bet as cia Lenkijoje pabandysiu paieskoti
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 08, 17:47)
Aciu  mirksiukas.gif

Del Lietuvos tai nezinau, bet as cia Lenkijoje pabandysiu paieskoti

O tu Lenkijoj gyveni?JEi zinoma galima paklaust? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 09, 21:45)
O tu Lenkijoj gyveni?JEi zinoma galima paklaust?  blush2.gif

Zinoma, kad galima biggrin.gif
taip, gyvenu jau Lenkijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 09, 20:08)
Zinoma, kad galima  biggrin.gif
taip, gyvenu jau Lenkijoje  mirksiukas.gif

Ir kaip tau ten gyvenas?Jau seniai persikelet? blush2.gif
Atleisk uz moteriska smalsuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 08, 19:09)
Ar ir Lietuvoj yra jo pirkt?Jei pigiau kai vaizuosiu i Lietuva nusipirksiu.Bet jauciu ir kokybe bus kitokia  g.gif

Faktas, kad yra! Tai i Lietuva sakot jau kas belieka suveza ir ne kokios kokybes? g.gif g.gif schmoll.gif
Pries sita Vichy krema naudojau Percutalfa krema (60lt), tai ant krutiniu atsirado siek tiek plonu striju. Pradejus naudoti Vichy krema striju nebedaugeja. Ji pirkau Euro vaistineje ir mokejau 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 11, 10:33)
Faktas, kad yra! Tai i Lietuva sakot jau kas belieka suveza ir ne kokios kokybes?  g.gif  g.gif  schmoll.gif
Pries sita Vichy krema naudojau Percutalfa krema (60lt), tai ant krutiniu atsirado siek tiek plonu striju. Pradejus naudoti Vichy krema striju nebedaugeja. Ji pirkau Euro vaistineje ir mokejau 80 Lt.

Pas mus jis cia 15 euru.Nu man rodos net pigiau iseina g.gif Ir kokybe juk geresne g.gif Gal as geriau nusipirksiu dar karta cia rolleyes.gif
Atsakyti
Is ko sprendi, kad kokybe blogesne? Juk i sudeti neilendi ir nematai? biggrin.gif
Nemanau, kad i vaistines veztu blogos kokybes prekes. Ir isvis nesuprantu, kodel reikia galvoti jei jau Lietuvoj perki - tai cia jau viskas blogai, viskas netikra, sugadinta.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 11, 14:10)
Is ko sprendi, kad kokybe blogesne? Juk i sudeti neilendi ir nematai?  biggrin.gif
Nemanau, kad i vaistines veztu blogos kokybes prekes. Ir isvis nesuprantu, kodel reikia galvoti jei jau Lietuvoj perki - tai cia jau viskas blogai, viskas netikra, sugadinta....  schmoll.gif

Sakau deja tai is savo patirties,nemanau kad visos prekes kokybes neturi biggrin.gif Bet man teko nekarta savo kailiu patirti.Prisipirkdavau Lietuvoj ir budavau nuvilta kokybe.O kai nusiperki cia, visai kitas reikalas.Bet gal ir pas jus ne tik vaistinese bet ir kitur buna geru prekiu,nesiginciju,tik dar neteko nusipirkt. g.gif
Nu del maisto as is vis nesiginciju,nes Lietuvoj daug daugiau pasitikiu,nei cia.O vat higienos priemones jau kas kita.
Nu aisku visko buna biggrin.gif
Papildyta:
Beje i sudeti man nereikia lyst,nes matau rezultatus isoreje. 4u.gif
Atsakyti
As taip pat matau rezultatus, ir esu jais be galo patenkinta! thumbup.gif
Atsakyti
O as draugiu patarimu nusipirkau gryno migdoliniu riesutu aliejaus. L. malonus jausmas pasitepus - taip ir jauti, kaip atsigaivina oda... As esu pries visokiausius garsiu markiu kremus - manau, kad geriausi yra naturalus produktai.. jai jau moki pinigus, tai bent zinai, uz ka.
Papildyta:
P.S. Italijoje, kiek teko girdeti, visos nestuke.gif tepasi siuo aliejumi, bet kad jis butu spec. nesciosioms, negaliu patvirtinti. Zinau, kad jie ir naujagimiams po maudymo l. tinka. Bet svarbiausia juk poveikis, o ne paskirtis... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, kiek teko girdeti daug kas tais aliejais visokiais tepasi, bet as jais nepasitikiu! Jis gali sumazinti tempima, odos sausuma, niezejima, bet, kad neleistu odai plysti - abejoju! Visdelto specialus kremai, ne tik stabdo striju atsiradima, bet jau ir atsiradusias mazina!
Bet kiekviena renkames individualiai! nestuke.gif
Atsakyti