Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 02 21, 19:29)
anglu, vokieciu, rusu, italu, ispanu ir mokausi siuo metu japonu smile.gif

Lietuvių, rusų, prancūzų, anglų, ispanų, lotynų (nėra kur panaudoti schmoll.gif ).
Šią vasarą šiek tiek pramokau italų, kalbėti ne, bet suprasti įmanoma tongue.gif

Ir svajonė - mokėti japonų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 11 12, 14:33)
Nuu moku anglų ir vokiečių, ir lietuvių aisq  lotuliukas.gif  db mokinuosi lotynų, bet draugai sako, kad neverta, be reikalo laiką gaištu, nepanaudosiu niekur tos kalbos, kaip jūs manote? gal kuri mokinotės lotynu,mm?  unsure.gif  visai pasimečiau

aisku kad beprasmiska.. nebent tau lotynu reiketu, nes nori buti medike... taip pat lengviau mokintis romanu grupes kalbas (prancuzu, ispanu, italu ir t.t.) nes ju pagrindas yra lotynu... bet jei reikia pagalbos mokinantis kitas kalbas geriau pasimokinti esperanto tongue.gif
Atsakyti
Anglu- puikiai
Rusu - labai gerai
Vokieciu - pagrindai
Svedu- pagrindai
Lotynu - pagrindai

Paskutines trys yra nenaudojamos tai vis zodynelis menkeja.... blush2.gif Reiktu atgaivint zinias...
Va turbut todel ir nauju nesimokinu... Nors manyciau tas liezuvio lauzymas man vis i nauda butu, jei rasciau kur pasipraktikuot biggrin.gif
Atsakyti
Rusų puikiai, anglų pagrindai, ir dar mokėjau lotyunų, bet kai dešimt metų nei karto panaudot neteko tai ir pamiršau blush2.gif . Na ir savaime aišku gimtoji lietuvių. Ir iš bėdos su broliais latviais galiu susikalbėt
Atsakyti
univere prikiso pilna galva kalbu: anglu, rusu, vokieciu, lotynu, latviu, lenku (ismokau anglijoje smile.gif ), islandu (todel galiu suprasti danu, svedu, norvegu pagrindines frazes....)
Atsakyti
Mergaites, as jumis zaviuosi. Net nedrystu ir svajuoti tiek kalbu ismokti. As moku rusu idealiai. Su anglu vyksta kova - ismokstu iki kazkokio lygio ir rituosi zemyn, vel mokausi, laika gaistu, ir taip be galo. Truksta praktykos. Lotinu mokiausi - visai uzmirsau.
Atsakyti
kurgi jūs čia visos lotynų mokėtės? blink.gif
moku: rusų-gerai, anglų-gerai, vokiečių-tik pagrindai ax.gif
Atsakyti
O aš tik į priekį einu rolleyes.gif

Anglų moku geriau nei prieš metus
Turkų padariau nemažą pažangą
Prancūzų stovi vietoj (silpnai)
Rusų stovi vietoj (gerai, bet tai vienintelė kalba, kuria galiu vesti dialogus bet kokia tema)
Atsakyti
QUOTE(witchy @ 2006 11 17, 12:48)
kurgi jūs čia visos lotynų mokėtės?  blink.gif

Manau, kad daugeliui tame tarpe ir man pagrindai buvo mokykloj įdiegti. Bent jau pas mus tas buvo privaloma ax.gif
O kitas gal mokslai privertė mokytis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2006 11 17, 12:57)
O aš tik į priekį einu rolleyes.gif

Anglų moku geriau nei prieš metus
Turkų padariau nemažą pažangą
Prancūzų stovi vietoj (silpnai)
Rusų stovi vietoj (gerai, bet tai vienintelė kalba, kuria galiu vesti dialogus bet kokia tema)

Smurkel, pirmyn, nėra ta prancūzų kalba tokia sunki kaip atrodo ax.gif
Jeigu ką prašom galim forume pabendrauti en francais tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(G A M M A @ 2006 11 18, 12:30)
Smurkel, pirmyn, nėra ta prancūzų kalba tokia sunki kaip atrodo  ax.gif
Jeigu ką prašom galim forume pabendrauti en francais  tongue.gif  drinks_cheers.gif

Tik kad ta tema en francais forume labai jau retai lankoma user posted image
Atsakyti
Aš prancūzų mokykloje mokiausi. Tik labai retai po to su ja susidūriau, tad pamiršau ją iki gėdingos ribos. O sunkių kalbų man nėr, svarbu tik, kad būsų su kuo bendrauti smile.gif Nes tik bendravimas ta kalba skatina motyvaciją jos mokytis
Atsakyti
Aš negaliu pasigirti tokiu mokamų kalbų skaičiumi ax.gif Moku anglų, truputi vokiečių ir kadangi gyvenu Švedijoj, tenka mokytis šios kalbos.
Atsakyti