Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Moku anglų, vokiečių (pusiau, jau esu primiršusi) ir rusų k.
Atsakyti
aš tai puikiai moku lietuvių ir italų ax.gif niu dar gerai anglų, ispanų ir vokiečių. kažką pamenu iš rusų.. kažkada gerai mokėjau ir graikų, švedų ir lotynų... ale kai nenaudoji doh.gif
o lotynų kalba labai praverčia mokantis naujas, aišku indoeuropiečių, kalbas. ne vien romanų. juk ir anglų kalboj, pvz, 80proc žodyno yra lotyniškos kilmės wink.gif
aš tai norėčiau išmokt skaityt egiptietiškus hieroglifus blink.gif ale turbūt kitam gyvenime.. unsure.gif
Atsakyti
rusu
lenku
anglu
turku
vokieciu (siek tiek primirsta)
latviu, lotynu mokiausi universitete bet pamirsau
suprantu kazkiek ispanu, viska ukrainieciu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisya: 19 sausio 2007 - 20:19
Be gimtosios lietuviu:
rusu ir anglu - kalbu, skaitau ir rasau
vokieciu - kazkiek skaitau, rasau, susikalbeciau, bet kadangi nebenaudoju - prisimirsta...
lotynu - jau beveik istorija, o tiek 'zubrinta' mokykloj... smile.gif
suomiu - skaitau su zodynu, parduotuvese susigaudau, gal koki sakini sudeciau, bet jau ka kiti kalba tai nesuprantu, o gaila. Noreciau gerai sia kalba moketi, myliu Suomija, jauciu didele nostalgija savo studiju metams.
italu - siuo metu vel mokausi, ziuresim kaip bus

Svajonese dar noreciau ismokti graiku ir svedu.
Hmm... dideles ambicijos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Woolly @ 2007 01 20, 18:23)
Svajonese dar noreciau ismokti graiku ir svedu.
Hmm... dideles ambicijos! smile.gif

svarbu norėti tikėti ir galėti 4u.gif

parašysiu tau až, kai kuom susidomėjau ax.gif
Atsakyti
anglų, rusų, vokiečių...... biggrin.gif
Tik tiek sad.gif
Atsakyti
lietuvių k. -----
anglų.k--------
rusu.k--------- šitas keturias moku visai neblogai laugh.gif
švedų.k-------

kadangi mokų švedų.k tai neblogai susigaudau daniškai ir norvegiškai, dar mokiausi latvių, prancūzų ir lotynų blush2.gif

svajonė- italų, gal ir vokiečių.....
italų, nes gražu, vokiečių, nes naudinga blush2.gif
Atsakyti
lietuviu, anglu.. susikalbeciau vokiskai ir rusiskai, bet kalba toli grazu ne tobula.. universitete dar lotynu mokiausi. bet db vos kelias sentencijas atsimenu:)
Atsakyti
Mano amerikietes drauges labai stebedavosi kaip mes kalbedavom nauja kalba.O ji budavo- zodis angliskas,keli zodziai ar sakiniai lietuviskai,po to keli rusiskai ir vel angliskai. lotuliukas.gif
Atsakyti
lenku, rusu, anglu ir viskas. dar suprantu kazkiek ispanishkai, vokishkai. mokiausi graiku, lotynu, esperanto. svajone pagaliau ismokt ispanu smile.gif
Atsakyti
moku anglu,vokieciu,rusu,ispanu,italu ir siek tiek prancuzu rolleyes.gif
Atsakyti
Anglu, rusu, graiku-gerai
Ispanu-patenkinamai
Atsakyti