Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

As be lietuviu, rusu ir anglu dar moku vokieciu (bet gana silpnai. susikalbu be problemu, bet su terminais sunku), svedu (kadangi vyras is ano krasto, tai su sita kalba problemu nebera biggrin.gif ) ir dabar bandau ispanu iveikt, bet sunkiai pasiduoda g.gif
Atsakyti
neskaiciau nuo pradziu ka jus mokat as tai aisku gimtaja moku,rusu gerai(pakankamai),ir lenku,gal tik kalbet sunkiau, blush2.gif o suprantu tai daug.
anglu tai kiek mokykloj moke blush2.gif
pamaciau jus ka mokat blush2.gif tai man toooooliiiii iki jusu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 30 lapkričio 2006 - 21:16
lietuvių - gimtoji smile.gif
anglų - studijuoju trečius metus universitete,
prancūzų - irgi mokausi universitete (antroji kalba)
danų - šiemet pradėjau mokytis, pagrindai jau yra mirksiukas.gif
rusų - iš mokyklos laikų,
lotynų - teko ragauti ir mokykloj, ir universitete)...
dar norėčiau vokiečių pramokti, ir persų arba senovės aramėjų wub.gif
Atsakyti
kiek cia pas mus daug daugiakalbiu! tiesiog zaviuosi! as be lietuviu gerai kalbu ir rasau rusiskai, norvegiskai kalbu gan neblogai.dar lenkiskai galiu susisneketi. noriu ismokti anglu.
Atsakyti
taip išeina, kad tris g.gif
anglų - puikiai;
rusų - suprantu, bet gramatika tai nelabaiii blush2.gif
ispanų - ir suprantu ir kalbu. Turiu net pradžiamokslio diplomą tongue.gif

na dar lenkų ir vokiečių suprantu kai su manim kalba, bet atsakyti negaliu...
Atsakyti
Rusų - gerai
Vokiečių - susikalbu
Anglų - susikalbu
Bet nekalbant pasimiršta viskas doh.gif
Atsakyti
Be gimtosios dar moku:
Anglu - šiuo metu intensyviai tobulinu, kadangi gyvenu Anglijoj
Rusų - moku nuo vaikystės, pusė giminės ir daug draugų yra rusakalbiai
Lenkų - taip pat nuo mažų dienų, mama mano turi lenkiško kraujo smile.gif
Vokiečių - jau baigiu pamiršt, mokykloj bei kolegijoj buvo antra kalba, labai patiko, bet netekok niekur daugiau naudot.
Dar buvau pradejusi mokytis turkų k., bet vėliau aptingau, tai dabar tik laba diena galeciau pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Moku rusu gerai,anglu pakenciamai biggrin.gif noreciau ismokti ispanu bigsmile.gif
Atsakyti
Lietuviu -gimtoji, anglu, vokieciu ir rusu..Labai grazi man portugalu smile.gif
Atsakyti
Lietuviu - gimtoji, anglu - puikiai (kalbu nemastydama, kada ka sakyti) ispanu - gerai, rusu mokiausi mokykloje, suprast suprantu, bet ka nors pasakyti ar parasyti jau sunkokoka. NA, dar yra teke bandyt mokytis lotynu ir prancuzu kalbas.
Atsakyti
lietuviu, anglu - super
rusu, lenku, kinieciu - susikalbu
ispanu, norvegu, italu - suprantu, tik su atsakymais sunkoka blush2.gif
Atsakyti
Merginos, bet gi jūs tikros poliglotės thumbup.gif Šitiek kalbų mokat. O man tai sunkokai sekasi blush2.gif Rusų - kalbėt, skaityt be problemų, o va gramatikos neteko nuo mokyklos laikų panaudoti, tai spėju būtų sunku ką nors parašyt jei prireiktų. Anglų tai mokiausi ir mokykloj ir unversitete, bet labai, labai abejose mokymo įstaigose su dėstytojais nepasisekė doh.gif Tai jau antrus metus mokausi papildomai.
Norėčiau kada nors dar išmokti italų kalbą ir lenkų. Bet jei mokytis seksis taip kaip anglų, tai spėju turėsiu ką veikt iki pensijos doh.gif
Atsakyti