Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Moku ispanu ir anglu, siek tiek italu, bet tik kalbeti smartass.gif smile.gif
Atsakyti
Anglu, vokieciu, rusu ir latviu rolleyes.gif .
Atsakyti
Surašysiu eilės tvarka smile.gif
1. Lietuvių (gimtoji) biggrin.gif
2. Prancūzų
3. Anglų
4. Ispanu
5. Lotynų (daug ką primiršau, tai vos vos...)
6. Rusų (kažkiek suprantu, bet sunkoka. Noriu išmokti)

Dar noriu išmokti vokiečių, lenkų, gal dar italų, norvegu. Daug norėčiau kalbu mokėti. smile.gif Bet pirma reikėtu pasitobulinti išvardintų kalbų žinias. smile.gif Na tik lotynų nebūtinai. blush2.gif
Atsakyti
su kalbom man gryna beda verysad.gif
tai sneku tik rusu(ir tai ne prie visu) ir suprantu ispaniskai,bet pati nesneku..dar kazkiek ikertu anglu ir lenku rolleyes.gif
Atsakyti
Lietuvių, anglų, rusų - laisvai, lenkų ir ispanų - suprantu dar ir kazka atkirsti galiu, danu ir italu tik si bei ta suprantu...
Turiu svajone kuria nors is tu kalbesiu ismokti taip pat gerai kaip pirmasias tris. 4u.gif
Atsakyti
Lietuvių gimtoji, rusų ir anglų laisvai, vokiečių ir latvių labai prireikus suprasčiau ir kažką pasakyčiau.
Atsakyti
Lietuviu puikiai biggrin.gif Anglu dabartine mano kalba, sneku kasdien su vyru, tai nebejauciu skirtumo kuria kalba kalbet smile.gif Rusu suprantu, kazka galiu pasakyt, latviu labai gerai suprantu, pakalbeciau irgi. Lenku tik pora zodziu zinau biggrin.gif
Atsakyti
Lietuviu gimtoji, rusu laisvai kalbu, nes daznai tenka, su rasyba sunkiau; anglu siektiek primirsau, bet irgi dar problemos nera, portugalu vidutiniskai,dar reiketu pasimokyt. Teko mokytis vokieciu ir lotynu, bet negaliu pasakyt, kad daug ziniu liko. Svajojau ismokti prancuziskai, bet manau, kad ir liks tik svajonem ax.gif
Atsakyti
Lietuviu, anglu, vokieciu blush2.gif
Atsakyti
Lietuvių
Anglų
Rusų
Prancūzų
Švedų
Norvegų - suprantu, nes tai kaip švedų su prancūzišku akcentu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lietuvių mano gimtoji kalba. Anglų šneku laisvai. Vokiečių, ispanų - kelis sakinius pasakyčiau (nors vokiečių ir mokiaus 6 metus) ir suprantu esmę apie ką kalbama. Rusų - maždaug suprantu, bet pati nekalbu, šitos labiausiai norėčiau išmokti. Dar mokykloj teko mokytis porą metų lotynų kalbą, bet atsimenu tik kelis pavienius žodžius - tikrai jokio sakinio nesukurpčiau ir nesuprasčiau, kai šnekama.
Atsakyti

Man tai tokios neidomios temos yra, kur nera dialogo. Na tokios kaip si, dar keliu metu istekejai, kiek vaiku turi, kokia akiu spalva patinka ir t.t. Tokiose temose nera apie ka pasikalbeti, tarsi kokia anketa - apklausa.
Atsakyti