Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

QUOTE(kiprija @ 2007 02 10, 11:08)
Anglu, rusu, graiku-gerai
Ispanu-patenkinamai

tenka vartot graiku kalba? ar sunki kalba? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisya @ 2007 02 10, 15:32)
tenka vartot graiku kalba? ar sunki kalba? g.gif  smile.gif

Tenka mirksiukas.gif Is pradziu buvo labai sunku, nes si kalba man is vis nebuvo i jokia kita panasi. Skaityti greitai ismokau, nes alfabetas labai panasus i rusu. Jei moki rusu-tai neturetu buti labai sunku ismokti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gerai moku anglų kalbą, nedaug moku vokiškai ir rusiškai (dar iš tų senų laikų, kai savaime pati išmokau), gana neblogai šneku prancūziškai (šią kalbą ir toliau tobulinu) bei pradėjau mokytis ispaniškai. wub.gif
Atsakyti
moku anglu , vokieciu , iltalu , rusu ,lenku ,lietuviu biggrin.gif betkai kurias siek tiek .. moku tongue.gif
Atsakyti
Be gimtosios lietuvių, angliškai ir suomiškai kalbu laisvai, rusiškai pusėtinai, turiu švedų pagrindus, dabar mokausi graikų rolleyes.gif
mokykloj dar lotynų mokiaus... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 13 vasario 2007 - 18:04
Anglu laisvai, rusu, prancuzu, vokieciu tarkim gerai... 4u.gif
Atsakyti
Anglu, rusu, lietuviu, ispanu ax.gif
Atsakyti
Labai man aktuali tema. Gal ne visai į temą, bet vistiek paklausiu: kaip manot, per kiek laiko, savarakiškai mokinantis, galima išmokti anglų kalbą, kad bent jau supratumei ką kiti kalba. Klausiu to todėl, kad esu patekusi į šiek tiek kebloką padėtį. Įstojau neakivaizdžiai mokytis kolegijoje ir pirmą kalbą pasirinkau anglų. Ją aš mokiausi labai nedaug, savarankiškai tik pusę metų, taigi galit įsivaizduoti, kokios mano žinios. Be abejonės per pirmą sesiją apsižiūrėjau kad pirmą kalbą reikia mokėti, o ne mokintis. Dėstytoja manęs pagailėjo, bet teko prižadėti, kad į antrą sesiją ateisiu pramokusi. Taip ir darau, mokinuosi, bet kai vakare įsijungiu televizorių ir pasižiūriukokį filmą anglų kalba, suima tokia neviltis. Imu galvoti, kad niekumet neišmoksiu. doh.gif
Atsakyti
Lietuvių - l.gerai
rusų - l.gerai suprantu, kalbu, skaitau, bet pasitaiko rašybos klaidų
lenkų - l.gerai
anglų - gerai (kartais trūksta žodžių, nes retokai tenka bendrauti)
prancūzų - deja, jau esu primiršus, bet prireikus, manau, žinios atsikurtų
norvegų - gerai (darbas susijęs su šia kalba)
Atsakyti
Anglu,vokieciu blush2.gif
Atsakyti
Lietuvių, anglų, rusų ir šiek tiek vokiečių ax.gif
Atsakyti
Lietuvių, anglų, rusų ir vokiečių ir siek tiek suprantu olandu, bei norvegu (skaityti lengviau)
Atsakyti