Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Style, 4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 11 19, 20:00)
va čia blogis user posted image

doh.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 11 19, 20:41)
as niekaip nesuprantu nafik jie ant dregnos zemes ten guli doh.gif taigi cistitu gali susirgt. ziuriu ir tik apie tai ir galvoju kaip Bela ant tos dregnos saltos zemes pagulejus paskui is tuliko turetu nebeiseit doh.gif

Aš irgi apie tai ne kartą mintyse baisėjausi. Labai labai baisėjausi.. Skaitau / žiūriu ir iš karto man šalta pradeda darytis doh.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 19, 21:41)
Kol susiruosiau ziuret Roberto ir Kristen Eclipse komentarus, Summit vel viska uzblokavo  doh.gif

doh.gif nespėjau nė vieno pažiūrėt.. unsure.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 19, 21:59)
smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif
user posted image

bigsmile.gif Čia gražuma!!!

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 19, 22:17)
Bet zinok ju balsai...  ax.gif  Jie net komentuodami filma, sugebejo flirtuoti... O Robke parodyti savo pavyda...  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Na, nieko naujo iš filmavimo aikštelės?
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:06)
Gaila tik kad vaizas pasiliejęs lotuliukas.gif Bet pačioj pabaigoj matyti Džeikobėlį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Galim pasižiūrėt koks mano meilė gražus wub.gif
Papildyta:
Uoj koks pasivėlęs wub.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dream dream dream lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:06)
Gaila tik kad vaizas pasiliejęs lotuliukas.gif Bet pačioj pabaigoj matyti Džeikobėlį  biggrin.gif

mano mazasis zviazda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 20, 00:14)
mano mazasis zviazda wub.gif

Dar "dream dream dream" pažiūrėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif Susilydysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:12)

čia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 20, 00:12)

vos nenumiriau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labanakt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:15)
Dar "dream dream dream" pažiūrėk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Susilydysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif uztat koks talentas! ir vaidina, ir dainuoja, ir spagatus daro... dream dream dream laugh.gif cia dar zmoniskas filmas vaikams laugh.gif esu baisesniu macius laugh.gif ir ner cia ko miziot i kelnes ar mirt biggrin.gif Robke po triusikais ir uztemtom juodom kojinem daug juokingesnis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 19, 23:12)

Va šitas tai geras,pats tas mano niuriai rudeniniai nuotaikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 20, 00:06)

Aš irgi apie tai ne kartą mintyse baisėjausi. Labai labai baisėjausi.. Skaitau / žiūriu ir iš karto man šalta pradeda darytis  doh.gif

As matyt kitaip ta scena ziurejau...nemaciau nei kad salta, nei kad slapia...girdejau tik muzika, maciau ju veidus ir akis...maciau meile supancia juos ir esancia juose.... ax.gif
Atsakyti