gimdziau Norvegijoje, personalas liuks, prieziura pasakiska, o zmones malonus ir geri, ir visai nesvarbu kad as nekalbu norvegiskai - gimdymas vyko anglu kalba

Epiduro bei kitu 'cheminiu' nuskausminimo budu cia neskuba leisti, nes, kad ir kiek kas aiskins, nesvarbu kokia ta chemija, bet ji kenkia tiek mamai tiek mazyliui. Gal ne is karto, gal veliau tas pasijaus. Beje, po nuskausminanciuju ir gijimas ilgesnis ir skausmingesnis. O po epiduro plysimai pasitaiko daug gilesni ir ziauresni, nes...cia panasiai kaip i suluzusia koja suleisk nuskausminanciu ir eik pasivaiksciot: koja dar labiau suzalosi, nes nejausi skausmo. Daznas reiskinys, kad po epiduro nustoja saremiai, ir tada reikia skatinanciu ir pan.
Kai man buvo tie nepakeliami skausmai, apie kuriuos visos mamos zino

, jordmor (akusere) ismoke mano vyra daryti man masaza nugaros, o veliau atejo ir padare akupunktura, ir nesvarbu kad ji man situacija tik pablogino, bet as zinau kad jie stengesi

O ir nesuveike man, nes viskas vyko per greitai, ir man stengesi stabdyti, kad as neplysciau per daug. Ir viskas buvo

Personalas tikrai super profesionalus

Ir netgi tuo momentu, kai tikriausiai kiekviena nori pasiusti visus ant visu galu

mano akusere viska dare man (ir liepe vyrui jai padeti), kad nepradeciau isterikuoti ar elgtis neprotingai, nes tuomet ir visokios komplikacijos prasideda ir plysimai nesvietiski
Kaip bebutu, as turiu tik geriausius atsiliepimus apie gimdyma Norvegijoje

Ir jei lauksiuos antro, labai tikiuosi cia gimdyti ir vel