Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

Pirmaji vaika palikau 3 dienom, kai vaziavau gimdyt. Jam tada buvo 1.7m. O dabar abu vaikus palieku ramia sazine
Atsakyti
Noreciau patarimo...nezinau kaip elgtis. mes su vyru skiriames ir as su dukryte issikraustau i kita miesta. Jai dabar 1m ir 3men. Vyras zinoma nores su ja pabuti ir savaitgaliais pasiimti, nusivezti pas savo tevus. man net baisu darosi kaip ja reiks atiduoti tokia maza verysad.gif mes dar su ja tik keliom valandom buvo issiskyrusios, o cia keliom dienom doh.gif dar nezinau ar ji bus pagal rezima priziurima, sveikai pamaitinta, nes ta seima ne pacius sveikiausius mitybos iprocius turi. Viena ju anuke vien tik saldainiais minta, nes su mociute daugiausiai laiko praleidzia. As taip stengiuosi, kad dukryte maitintusi sveikai ir jaustusi saugi...bijau pakenkti savo vaikui.
Atsakyti
=olande,2009 08 02, 20:01]
Noreciau patarimo...nezinau kaip elgtis. mes su vyru skiriames ir as su dukryte issikraustau i kita miesta. Jai dabar 1m ir 3men. Vyras zinoma nores su ja pabuti ir savaitgaliais pasiimti, nusivezti pas savo tevus. man net baisu darosi kaip ja reiks atiduoti tokia maza verysad.gif mes dar su ja tik keliom valandom buvo issiskyrusios, o cia keliom dienom doh.gif dar nezinau ar ji bus pagal rezima priziurima, sveikai pamaitinta, nes ta seima ne pacius sveikiausius mitybos iprocius turi. Viena ju anuke vien tik saldainiais minta, nes su mociute daugiausiai laiko praleidzia. As taip stengiuosi, kad dukryte maitintusi sveikai ir jaustusi saugi...bijau pakenkti savo vaikui.

As manau, kad nepergyvenk del savo dukreles, jei eksvyras ir seneliai ja myli. Aisku, kai pati vaika maitini sveikai, nesinori, kad ja nesveiku maistu uzkistu. Bet manau, per kelias dienas labai nepakenks.Bet bent jau paprasyk, kad saldumynais nemaitintu ir supazindink juos su dukreles rezimu. Siaip as pati esu pries saldumynu davima vaikui, bet svarbiausia, kad jie vaikuti myletu, tai tada ir nedidelis nukrypimas nuo rezimo ar vienas saldainis nebus toks baisus.
Atsakyti
Keliom valandom esu palikus daznai, o va keliom dienom tik karta. Issiskyrimas tada buvo labai jaudinantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana: 04 rugpjūčio 2009 - 10:33
Palieku nakčiai dažnai močiutei, ypač savaitgaliais rolleyes.gif Ilgesniam laikui dar neteko.
Atsakyti
manajai 1,7 metuku,dar neteko palikti,bet po poros menesio bus palikta 7 dienom mociutei,dabar jau pagalvojus sirdele suspaudzia ax.gif ,bet taip turi buti ir kitaip nebus rolleyes.gif
Atsakyti
As esu viena karta nakciai palikusi dukrele mociutei, ir dienai palieku, kai sesija prasideda. Visada viskas buna gerai, nors visada labai pergyvenu doh.gif O dabar reikes palikti 2 parom, zinau kad neilgai ir vaiku bus gerai pasirupinta, bet vis tiek pergyvenu. Todel suprantu visas mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Be sazines grauzasties trecia vaika 1 ir 3 menesiu palikau 14 dienu seneliams rolleyes.gif Galit mane uzmetyti akmenimis, bet ir as pati pailsejau, ir vaikas nuo manes pailsejo thumbup.gif Pasimatymas buvo ne toks, kaip isivaizdavau, ant kaklo nepuole, bet dabar jau viskas gerai, ir manes is akiracio nepaleidzia, o ir as esu daugiau tolerantiskesne jo isdaigom.
Atsakyti
nematau nieko blogo palikt vaika ilgesniam laikui seneliams. pirma karta palikau savaitei kai dar visai mazute Gabyte buvo, tik puses metuku. veliau pusantru kai buvo ir vel savaite nesimatem, o siemet i palanga su vienais tetukais vaziavo 10ciai dienu, pas kitus kaime savaite atostogavo tai net grizt atgal i miesta nenorejo, ka cia mato tam mieste?masinas pravaziuojancias???o kaime daug gyvunu, grizta pilna ispudziu, tik pasakoja, pasakoja thumbup.gif o mes su vyru ta laika pailsim, vienas kitam daugiau laiko skiriam wub.gif
Atsakyti
Laba,Musu dukrytei 1metai ir 4 men.Mes savo dukryte buvom palike 10 dienu.Priziurejo mociute kuri labai myli.Del to aisku buvo ramu.O pasiilgom tai aisku labai labai.Vienai nakciai daznai paliekam,Nu i menesi 1 arba 2 kartus.Mielosios mamytes reikia labai myleti vaikus, bet nepamirskite myleti ir vyrus savo!!!Mielosios moterys neisprotekit pagimdziusios vaikus!!!!Viskas turi buti su protu!!!
Atsakyti
pas močiutę beveik 2 parom.
ir dabar dar pykstu dėl to ant savęs doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Nebuvau nė karto palikusi ilgam mirksiukas.gif Dienai ar kelioms valandoms dažnai palikdavau savo mamai, bet tik dienai. Ilgiau nė karto nesu palikusi ax.gif
Atsakyti