Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

QUOTE(Vidutele @ 2009 04 11, 13:56)
Musu mazyle savaitgaliais daznai vaziuoja pas senelius ir labai dziaugiasi pamaciusi dieduka, nors kol buvo mazyte tikrai niekur nenorejo pasilikti be mamytes, bet dabar jau didele panelyte, tai ir teveliams lengviau, bent atsipusti popiete be lialios gali wub.gif

smagu kad taip galit bigsmile.gif
pvz pas SB tevus nenoriu palikt nes ten prieziuros maza, vos ne valgo is sunio bliudo ir niekas demesio nekreipia, o mano tevai toliau gyvena rolleyes.gif
siaip man sirdis neleidzia jo palikti kazkaip, nemoku paaiskint blush2.gif
Atsakyti
1,5 esam palikę seneliams trims paroms. liuks buvo. mes nuo vaiko pailsėjom, o ir vaikas nuo mūsų. seneliai anūku atsidžiaugė. reziume-visi patenkinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
savo mazyle palikau seneliam savaitei laiko, kai jai buvo 1 metukai 1 menuo..taip jau nutiko, kad teko gultis man i ligonine...bet kazkaip gerai jiems ta savaite sekesi ir kaip tik tada baigem maitintis MP, tad gavosi neskausmingas atjunkymas- manes salia nebuvo, tai netriuksmavo ir nereikalavo MP smile.gif
Atsakyti
mes 1,4 m. buvom palike epr nakti pas senelius, tiesiog norejau issimiegoti.. po menesio antra nakti nebepasiliko, neuzmigo, 24 val vaziavau pas dukra verysad.gif beda ta kad ji dar MP valgo ir labai daznai nakti prabunda...

o savaitgaliais visada vaziuojam pas senelius tai pusdieniui ar keliom valandelem visada be problemu palieku smile.gif
Atsakyti
as nakciai savo pusantru metuku vaikinuko dar nesu palikus per nakti niekur..bet va arteja viena proga ir vis suku galva kaip reiks atsipalaiduot ir ramiai atsvest..nors tik vienai nakciai, bet vis tiek sirdele skauda..man rodos mamos kartais dar labiau pergyvena nei vaikuciai..
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 04 12, 21:44)
as nakciai savo pusantru metuku vaikinuko dar nesu palikus per nakti niekur..bet va arteja viena proga ir vis suku galva kaip reiks atsipalaiduot ir ramiai atsvest..nors tik vienai nakciai, bet vis tiek sirdele skauda..man rodos mamos kartais dar labiau pergyvena nei vaikuciai..

tai kaip sakoma cia ir yra didesne "trauma" mamai nei vaikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 03, 16:01)
Atsirado galimybė su vyru išvykti į kelionę. Savaitei. Dukrytei 1m. 7mėn. Mane jau po truputį pradeda graužti sąžinė (vyras šaiposi), akd per ilgai paliksiu mažylę, kaip ji jausis be tėvų, ar nebus ilgu??? Ar nesayks paskui: nenoriu pas mamą, noriu pas močiutę blink.gif
Jau ir noras praėjo keliauti... unsure.gif
\Nors liks su mylimom močiutėm ir linksmąja teta, bet vis tiek mamytę sažinė graužia...

Nuo kada ir kokiam laikui jūs esate palikusios savo mažylius? ir kaip jie jautėsi?
Pasidalinkit, mamos ax.gif

Ilgiausiai tai parai, vyro seseriai
Atsakyti
5 dienom buvom slidinėt išvažiavę, labai gerai pailsėjom ir mes ir vaikas smile.gif
Atsakyti
as 2savaitem buvau palikusi su vyru ir uosveis kazkaip galvojau kad sunkiau bus ir man ir jai bet visai neblogai ji pasibuvo be mamytes,o as be jos 4u.gif bet vistiek sirdi skauda palikti savo aukseli be mamytes kuri tik geriausiai gali juo pasirupinti biggrin.gif
Atsakyti
mano berniukui 16men,,bet dar niekada nesu palikus niekur vieno nakciai blush2.gif .bet va kita men.palieku savo mamai visam menesiui,nzn kaip cia bus. jauciu ir man ir jam sunku bus unsure.gif
Papildyta:
mano berniukui 16men,,bet dar niekada nesu palikus niekur vieno nakciai blush2.gif .bet va kita men.palieku savo mamai visam menesiui,nzn kaip cia bus. jauciu ir man ir jam sunku bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 13, 12:53)
tai kaip sakoma cia ir yra didesne "trauma" mamai nei vaikui blush2.gif

drinks_cheers.gif
Teko atsigult i ligonine 4 dienoms, kai dukrytei buvo metai ir 4 menesiai. Palikau vaikus pas savo tevus. Grizau, pakvieciau dukryte - atbego, nusisypsojo, bucki dave ir... nubego atgal pas mociute doh.gif Pasiguodziau tik tuo, kad vis geriau, nei ta karta, kai buvau gimdyt antrojo vaikiuko isvaziavus - tada grizusi i glebi dukryte paemiau, o jinai iskart pasigavo pro sali einancia mociute unsure.gif Net skaudu pasidare, kad mama tokia nereikalinga...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 06 23, 23:14)
drinks_cheers.gif
Teko atsigult i ligonine 4 dienoms, kai dukrytei buvo metai ir 4 menesiai. Palikau vaikus pas savo tevus. Grizau, pakvieciau dukryte - atbego, nusisypsojo, bucki dave ir... nubego atgal pas mociute  doh.gif Pasiguodziau tik tuo, kad vis geriau, nei ta karta, kai buvau gimdyt antrojo vaikiuko isvaziavus - tada grizusi i glebi dukryte paemiau, o jinai iskart pasigavo pro sali einancia mociute  unsure.gif Net skaudu pasidare, kad mama tokia nereikalinga...

Reikalinga, labai reikalinga. Tik mama beveik visada salia o seneliai ne. Dziaukis kad jai pas ju gerai mirksiukas.gif vis geriau nei mama ateina o vaikas pas mama su panika nepalik manes. O mama vaikui niekas neuzstuos nepergyvenk.
Mes pirma karta palikome 4 dienom kai mazylei buvo pusantru menesiu. Kai grizome ramiai pasitiko, bet jau vakare nenoriejo i savo lovyte taip ir uzmigo pas mus wub.gif
Atsakyti