Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

QUOTE(Hastalavista @ 2009 06 24, 01:14)
drinks_cheers.gif
Teko atsigult i ligonine 4 dienoms, kai dukrytei buvo metai ir 4 menesiai. Palikau vaikus pas savo tevus. Grizau, pakvieciau dukryte - atbego, nusisypsojo, bucki dave ir... nubego atgal pas mociute  doh.gif Pasiguodziau tik tuo, kad vis geriau, nei ta karta, kai buvau gimdyt antrojo vaikiuko isvaziavus - tada grizusi i glebi dukryte paemiau, o jinai iskart pasigavo pro sali einancia mociute  unsure.gif Net skaudu pasidare, kad mama tokia nereikalinga...

Mama reikalinga visada, svarbiausia kad vaikutis zino jog yra saugus ir mylimas smile.gif Jei yra tokie seneliai, kurie paziuri ir priziuri tai tik dziaugtis reikia 4u.gif Tada ir teveliai gali atsipusti, ir maziukai savarankiskumo mokosi, supranta kad mama irgi yra zmogus su savo norais ir poreikiais lotuliukas.gif
Mes neturime galimybes palikti savo mazuju praktiskai niekur, tai ir tampomes su savimi visur tongue.gif Vyresneli savaitei buvau palikusi draugei, kuri jam kaip antra mama, tai pailsejome su vyru nerealiai smile.gif aisku skambinom kiekviena diena ir neramu kazkiek buvo, o kaip, o kas.... bet nieko blogo nenutiko bigsmile.gif
O ir pailseje tevai vaikui geriau, nei pikti ir pavarge nuo rutinos ax.gif
Atsakyti
Mes savo mazaja (1 m 5men) buvom palike 8 dienom. Tai dvi dienas liudejo, po to rado mano su vyru nuotrauka, pamacius vis kartojo mama, tete, ir paleido kakarine, pora valandu verke, isverke savo skausma ir nuo to momento pasijuto kaip namie. O gryzusiu - nelabai priisimit norejo, net ant ranku nejo pora valandu ir dar kokia diena kita buvo nesava.
Atsakyti
Ilgiausias laikas, kuriam buvau palikusi savo mergaitę - dvi dienos. Tada jai buvo maždaug 1,8 m. Šiaip nuo pat gimimo mes visur ją vežamės kartu. Jau yra apkeliavusi nemažai pasaulio smile.gif Nežinau, man taip ramiausia. Aišku, jei yra kažkoks rimtas motyvas palikti (pvz. komandiruotė, ligoninė ir pan.) - tada nieko nepadarysi. Bet kai tėvai vaikučio nesiveža į kelionę, motyvuodami tuo, kad jis per mažas, man sunku suprasti... rolleyes.gif Asmeniškai man kelionėje nė karto nekilo jokių problemų, nors pirmąkart su dukryte keliavom, kai jai buvo 4 mėn.
Atsakyti
sveiki, mes dukryte esam palike mociutei 10 dienu, kai lelytei buvo 11men. sunkiausia buvo palikti pas mociute,net verkiau verysad.gif . Vyras guode: "juk ne i vaiku namus isvezi". bet mociute musu jauna ir energinga, tai puikiausiai susitvarke rolleyes.gif lotuliukas.gif . gerai,kad i kelione neemem, nes vykom i dominykos respublika, skrydis buvo is varsuvos doh.gif , iki jos vaziavom masina. oro uoste valanda velavo pramiegojes darbuotojas, todel velavo lektuvas. pakiles lektuvas ir pusvalandi paskrides sugedo, turejome grizti. oro uoste islaukem 5 val, kol pataise navigacija.pats skrydis truko 18 val su dviem nutupimais papilgyti kuro. as ziauriai pervargau,dziaugiausi drinks_cheers.gif ,kad neemem dukreles. dominykos respublika grazi, bet po keliones i ja, turbut neisdrisiu daugiau tokios keliones pakartoti. sekmes keliaujantiems. blink.gif doh.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
tik 5 valandoms uosvenei, baisiai nenoriu, kad ka ziuretu mano vaikas, labai jau stiprus pas mane savininkiskumo jausmas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes savo dukryte palikom mociutei pirma karta 14 d. kai jai buvo metukai. Grizom is keliones, iskart pas mus atbego ir be jokiu asareliu isvaziavom namo. Vat siais metais jau ne taip viskas buvo paprasta. Iskeliavom su vyru 14 d. vel. Palikom mociutei. Skambindavom "skypu" kiek viena diena, dukryte labai dziaugiesi matidama mus, nors ir per kamera. Apsidziaugem kad vaikas mus nepamirso. Kai grizom namo, vaikas atbego, apkabino, o kai reikejo vaziuot namo, prasidejo asaros. Per prievarta issivezem. Vaje vaje kaip ji liudejo be mociutes. Pirmom dienom net nevalge, ant ranku neejo. Tik po savaites mazdaug susidraugavo su mumis. Kita karta keliausim jau triese. smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažyliui yra 1 metai ir 10 mėnesių ilgiausiai buvome palikę vienai nakčiai ir tai buvo prieš kokį mėnesį o daugiau nesame palikę visur kartu smile.gif
Atsakyti
Savaitei, nes išvykom pailsėt. Tiek pirmam, tiek ir antram vaikiukui teko po savaitę be tėvų pasibūt. Nieko jiems neatsitiko, tik močiutę biski nuvargino ax.gif . Pirmą buvo sunkiau palikt, jaudinaus labiau, o antras jau paprasčiau. blush2.gif
Atsakyti
Pirma karta buvom palike seneliams kai suneliui buvo 9 men.,tai kas valanda skambinau,sunku buvo, paskui sia vasara irgi pries pora savaiciu keliom dienom,nes turejom isvykti reikalus tvarkytis..tai isbuvo pas senelius nuo antradienio iki penktadienio pietu..tai zinokit,vaikas iskart nejo pas mane,vos neapsiverkiau..bet po kurio laiko jau sauke,mama,sakau,psio,taip ilgai nebepaliksiu,kol neugtels labiau.. schmoll.gif
Atsakyti
labuka as savo zuiki palikau menesiui beveik savo mamai kaime tai sake net nererikejo manes nes jam tam kaime labai linksma ir daug uzsiemimo pilna taip kad mamytes nereikejo,esam ir auklei palike bet tik parai nes man labai gaila vaikiuko kai su aukle pasilieka....
Atsakyti
Mes tai visur kartu, pirmaja tai karts nuo karto palikdavome mociutei pasidziaugti ir tai ilgiausiai parai, o antrojo niekam, nebent valandziukei ar dviem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donaldziukas: 26 liepos 2009 - 20:26
Sūnui 1 m 8 mėn ir ilgiausiai esam palikę tik vienai parai blush2.gif Gal dviems paroms surizikuočiau dar palikti, bet ilgiau nea schmoll.gif Ir ne dėl vaiko, o dėl savęs blush2.gif Visada tėvams didesnis stresas nei pačiam vaikui biggrin.gif Bet kad vaikas man netrukdo - jei tik įmanoma, taiir pasiimu su savimi - dar smagiau stebėti, akip jis elgsis ir jausis naujoje aplinkoje, pvz. lėktuve, prie jūros, miške. Ir dar smalsu, kaip man pačiai seksis su vaiku susitvarkyti naujose situacijose -ir jokio čia streso tada nebūna biggrin.gif
Atsakyti