Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

na, mums irgi visai sėkmingai praėjo kelionė bigsmile.gif

mažulė prisisiautėjo su močiutėm, teta....išmoko dainelių, šokti...nors ir ožiukų daugiau atsirado, nes buvo lepinama daugiau....

tiesa, kai grįžom lyg ir buvo šiek tiek irzlesnė, nebenorėjo močiutės matyti,, tik mama tiko - bet ilgainiui viskas susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Savo vyresneli tokio amziaus buvau palikus pas mociute 5 dienoms.Jam tai nieko,o as vos nenudurnejau is ilgesio.Dvi dienas dar jauciaus gerai ir ramiai,o veliau visa kelione buvau irzli ir nekokia kompanjone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 02 04, 20:13)
....Pamačiau, kad vaiku ir be manęs gali gerai pasirūpinti, o jam ir be mamos visai linksma lotuliukas.gif  Iš viso to padariau išvadą, kad išsiskirti sunku yra mamoms, o ne vaikams.

Sutinku, kad vaikams gerai ten, kur jais gerai rūpinasi biggrin.gif Aš savo metukų žvirblį irgi pirmąkart palikau savaitei pas savo mamą, nes su vyru išvažiavom į kelionę. Tada pirmąsyk išsimiegojau doh.gif O kai grįžau, sūnus nė kiek neatrodė pasiilgęs. tai dabar tenka jam pas senelius kas mėnesį ar du po savaitę pagyventi, tai pas vienus, tai pas kitus. Visi patenkinti ir jokių problemų. Svarb, kad ten kur lieka būtų saugi ir rami aplinka. Ir važiuokit sau ramiai į keliones, po jų tik dar labiau mylėsit žvirbliukus thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvom palike suneli savaitei laiko pas mano mama, kai jam buvo 9 menesiai. Buvom laimeje kelione i Slovakija, tai kad nenorejom atsisakyti puikios galimybes pasiilseti thumbup.gif . Per ta laika atsigavom, issimiegojom, prisipildem ispudziu su kaupu. O ir sunelis nenuobodziavo su mociute. Pasiilgom jo be galo, visa kelia i Lietuva isivaizdavau kaip jis apsidziaugs mus pamates, kaip paimsiu ji ant ranku... O kai grizom vaikas musu nepazino ir net nenulipo nuo mociutes ranku... Va tada as jau apsiverkiau verysad.gif Bet po kokiu poros valandu jau pripazino ir tevelius tongue.gif . Nepaisant vaiko reakcijos as tikrai dziaugiuos, kad buvom isvaziave. Vaziuokit, moterytes, drasiau i keliones!!! Nu zinoma svarbiausia, kad paliktumet vaika zmonem, kuriais visiskai pasitikit, kad nebutu jokiu siurprizu... Sekmes!!!
Atsakyti
O aš savo dukrytės ilgiau kaip dieną nesu palikusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 03, 16:01)
Atsirado galimybė su vyru išvykti į kelionę. Savaitei. Dukrytei 1m. 7mėn. Mane jau po truputį pradeda graužti sąžinė (vyras šaiposi), akd per ilgai paliksiu mažylę, kaip ji jausis be tėvų, ar nebus ilgu??? Ar nesayks paskui: nenoriu pas mamą, noriu pas močiutę blink.gif
Jau ir noras praėjo keliauti... unsure.gif
\Nors liks su mylimom močiutėm ir linksmąja teta, bet vis tiek mamytę sažinė graužia...

Nuo kada ir kokiam laikui jūs esate palikusios savo mažylius? ir kaip jie jautėsi?
Pasidalinkit, mamos ax.gif

Man taip pat buvo labai sunku palikti sūnelį (1m 3 mėn) savaitei pas močiutę ax.gif Jau norėjau ir kelionės atsisakyti, sąžinė irgi pradėjo graužti, kad gal per mažas dar vaikas išsiskirti su mama doh.gif Mano vyras irgi iš manęs šaipėsi, sakė ko tu čia stradalini ir pan.
Man buvo labai sunku apsisprasti su ta mintim, kad sūnelio nėra šalia. Visą kelionę mintys sukosi vien tik apie 2.gif Nors močiutė vis paskambindavo pasakyti, kad viskas gerai.
Atsakyti
Musu suneliui 2 m. 8 men, ir dar ne karto nebuvau palikusi ilgiau nei dienai..
Labai noriu prisijungti prie nuolat skraidancio i uzsieni vyro, bet bijau- juk busiu taip toli blush2.gif
Atsakyti
Ilgiausiai palikusi buvau parai,tai telefono is ranku su vyru nepaleidom doh.gif .Galvoje viena mintis sukosi;KAD TIK...O mazyle ir be galo prisirises vaikas prie tevu rolleyes.gif be musu net neuzmiega verysad.gif
Atsakyti
Buvom susiruose kartu su vaiku skristi i Lietuva. Bet jis susirgo bronchitu. Anyta pasisiule vaika 2 savaites priziureti. Kadangi as buvau issiilgus Lietuvos ir man reikejo daryti nauja pasa, ir butu nuplauke dideli pinigai uz bilietus, pasiryzau skristi viena. Jei buciau ji serganti kartu pasiemus butu ne kas.

Atvirai pasakius-labai ok pailsejau, issimiegojau, daznai skambindavau ir buvau visiskai rami del jo, nes anyta gera aukle yra. antra savaite mano vyras pasieme atostogu, tai tada isvis atsipuciau ir nebesijaudinau, megavausi.
Atsakyti
Kai mažajai buvo 1 metukai laimėjom kelionę į Laplandiją bigsmile.gif Na ir išvažiavom... Viskas buvo gerai, tik tiek, kad kai grįžom ji mūsų nepažino unsure.gif
Atsakyti
Istorija ta pati - atsirado galimybė pakeliauti su vyru - dviem svaitėm. Mažukei - lygiai 1 metai, o aš dar maitinau....nors jau po truputį bandžiau atjunkyti. Ir ką - palikom patikimam žmogui ir išvykom. Viskas buvo Ok. Ir grįžus mažoji ir pažino, ir džiaugėsi, kaip suaugęs žmogus, net ašaros tryško, stebint, kaip toks mažas žmogutis moka džiaugtis wub.gif
O pliusų buvo daugiau, nei minusų - didžiausias pliusas- daugiau nereikalavo krūties biggrin.gif ;
O dėl sąžinės graužimo - tai tik mūsų, mamų išsigalvojimas. Pailsėti reikia ir mamoms nuo vaikų - ir atvirkščiai. Jei vaikutis patikimose rankose - tai ko sąžinė graužia???
Ir neužmirškime, kad su vyru BŪTINA pabūti dviese, be vaikų . Kitaip jie jaučiasi nustumti į antrą planą...
Atsakyti
Palikdavau maximum 1 nakciai,paskui ,kai buvo sunui 1.7 isleidau su seneliais i Palanga 12 dienu thumbup.gif
Atsakyti