Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

Mano dukrytei - metai ir devyni mėnesiai. Praėjusią savaitę buvau išvykusi į seminarą kitame mieste ir vieną naktį teko praleisti be jos. Beveik visą naktį nemiegojau, vis galvojau apie ją, kaip ten su tėveliu gyvena. O ji visai nieko - pakėlė išsiskyrimą, tik tėveliui liepė keltis 5 val. ryto. Man buvo sunku dar ir dėl to, kad tebemaitinu - žiauriai skaudėjo krūtinę...Kitą savaitę reikės išvažiuot jau trim naktim...na, nežinau, jau dabar nerimstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 03, 17:01)
Atsirado galimybė su vyru išvykti į kelionę. Savaitei. Dukrytei 1m. 7mėn. Mane jau po truputį pradeda graužti sąžinė (vyras šaiposi), akd per ilgai paliksiu mažylę, kaip ji jausis be tėvų, ar nebus ilgu??? Ar nesayks paskui: nenoriu pas mamą, noriu pas močiutę blink.gif
Jau ir noras praėjo keliauti... unsure.gif
\Nors liks su mylimom močiutėm ir linksmąja teta, bet vis tiek mamytę sažinė graužia...

Nuo kada ir kokiam laikui jūs esate palikusios savo mažylius? ir kaip jie jautėsi?
Pasidalinkit, mamos ax.gif

Kadangi mano vaikui jau 1 metukai 4 menesiai as jau dirbu ir kasdien tenka palikti savo sesei ta angeleli. Pradzioje buvo labai sunku. Mes pasikalbame internetu, todel man daug ramiau. Savaitei dar neteko palikti. Taciau jei laimeciau kelione, tokio sanso neatsisakyciau ir palikciau vaika seneliams. Nors ir zinau, kad tai butu labai sunku.
Atsakyti
Kai dukrytei buvo 9 mėn., man ir gi pasitaikė proga savaitei išvykti į kelionę. Sąžinė labai graužė, bet mano mama mane labai palaikė ir "liepė" važiuoti. Dukrytę palikau su savo mama ir sese, žinjau, kad jai neko nenutiks, bet kelionėje su vyru pastoviai tik apie ją galvojom ir matėm tik šeimas su mažais vaikais, per dieną po kelis kartus skambinom ir klausėm kaip sekasi.
Bet nieko, mes truputį pailsėjom, močiutė pabuvo su anūkėle.
Dukrytė aišku buvo labai pasiilgusi ir ilgai nėjo nuo rankų.
Ašmanau, kad jei tkrai paliksi su tau patikimais žmonėmis, tai drąsiai važiuok, aišku, pasiilgsiir sąžinė kelionėje biški pagrauš, bet tai truputį sveika. Grįžusi pažvelgsi į dukrytę naujom akim (pailsėjusiom).
Atsakyti
mes ketinam vaziuoti i kelione ir palikti savo vaikucius pas krikstomamas
tai bus pirmas musu toks issiskyrimas,ilgiausiai be musu buvo 12h blink.gif
maza to dar bus atskirti vienas nuo kito, tai nezinau, kaip bus doh.gif doh.gif doh.gif
labai pergyvenu,kai grysiu papasakosiu, ka jie cia isdarinejo ir kaip viskas pasibaige mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes vazuijam i kelione ir mazyli paliekam pas mociute 2 savaitem...ten jam labai patinka ir as zinau kad juo bus gerai pasirupinta,bet nors iki keliones liko 2 savaites o as jau naktim nemiegu ir stradalinu,kaip as istversiu be jo...labai tikiuosi kad viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(rutitela @ 2007 02 16, 22:13)
Mes vazuijam i kelione ir mazyli paliekam pas mociute 2 savaitem...ten jam labai patinka ir as zinau kad juo bus gerai pasirupinta,bet nors  iki keliones liko 2 savaites o as jau naktim nemiegu ir stradalinu,kaip as istversiu be jo...labai  tikiuosi kad viskas bus gerai...

uzjauciu,nes puikiai suprantu tave verysad.gif
Atsakyti
atskirai bunam tik per mokslų sesiją, ir to tik per dieną būna su aukle, nebuvom nakčiai išsikyrusios, negalėčiau, bent dabar. į užsienį nekeliavom, o lietuvoj imam kartu, smagu visiems ax.gif smile.gif
Atsakyti
aš savo dukrytę esu palikusi savo mamai porai savaičių,žinau kad ja ten puikiai pasirūpins ir tikrai jai nieko neatsitiks smile.gif aišku aš jos labai ilgėjausi
Atsakyti
o as savo pipli dar nesu niekam palikus ilgiau kaip vakarui,gal 3 valandom ir tai mieganti ax.gif ,kaip man dar stogas nenuvaziavo biggrin.gif
Atsakyti
Na as dabar pasidalinsiu : praejo 2 savaites,mes turejom nerealiai fainas atostogas,mazius super praleido laika pas mociute,laaaaaaaabai pasiilgom vienas kito ir susitike nepaleidom is glebio bent jau kelias valandas 4u.gif taip kad darau isvada kad mano atveju visiems isejo i nauda:man paiilseti,pakeliauti,pabuti ir vel tik pora su vyru;mazyliui buti palepintam visu giminiu,susitikti su pusbroliais,ir t.t.;mociutei praleisti laika su savo vieninteliu ir mylimiausiu anukeliu(tuolab kad ji gyvena svecioj saly).susiskambinom kiekviena diena ,zodziu esu patenkinta smile.gif svarbiausia zinot kad juo bus gerai pasirupinta thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi su vyru ruosiames vasara beveik 2 savaitem i kelione..buvom palike jau savo maziu pora kartu ilgam laikui..t.y 3 savaitem kai buvo 7 menesiu, savaitei kai buvo 14men..o dabar jau jam bus 20 menesiuku..tai nezinau..kuo didesnis auga zuikis tuo sunkiau palikti..gi jau dabar ir mama ir dada sako..ir bega i glebi pamates..nezinau, nezinau..ir naktim su manim tik miega..hmm..drugeliai skraido po pilva ir sirdele skauda kai pagalvoju..bet mum mamos nereik nuvertint saves taipogi..jei yra proga ir zinom kad gerai rupinsis vaiku reik atsipalaiduot,kaip sakoma pakraut baterijas ilgam laikui..nes kitos atostogos bus tik uz kalnu..ar ne? kaip jus manote? ar cia tik as bandau save paguost.. unsure.gif
Atsakyti
mano mazylei 1m 10mėn, palikus ilgiau nei 6val. niekada nebuvau, ir tai tik su tėveliu mirksiukas.gif , dabar ieškausi darbelio ir bijau, blink.gif kaip reiks išleisti į darželį ar nebus mergaitei stresai, verysad.gif gal geriau pirma aukle i namus pasisamdyti g.gif
Atsakyti