Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

QUOTE(lopsine @ 2007 03 09, 02:04)
mes irgi su vyru ruosiames vasara beveik 2 savaitem i kelione..buvom palike jau savo maziu pora kartu ilgam laikui..t.y 3 savaitem kai buvo 7 menesiu, savaitei kai buvo 14men..o dabar jau jam bus 20 menesiuku..tai nezinau..kuo didesnis auga zuikis tuo sunkiau palikti..gi jau dabar ir mama ir dada sako..ir bega i glebi pamates..nezinau, nezinau..ir naktim su manim tik miega..hmm..drugeliai skraido po pilva ir sirdele skauda kai pagalvoju..bet mum mamos nereik nuvertint saves taipogi..jei yra proga ir zinom kad gerai rupinsis vaiku reik atsipalaiduot,kaip sakoma pakraut baterijas ilgam laikui..nes kitos atostogos bus tik uz kalnu..ar ne? kaip jus manote? ar cia tik as bandau save paguost.. unsure.gif

Nematau nieko blogo jei vaika paliksite tevams, jug tai klassika "vasara pas senelius" wink.gif Labai kazkodel dabar zmones sureiksmina tokius dalikus, jug ne i gatve vaikus ismetat. As dukrite visam sausio menesiui palikau pas senelius (laikiau sessija), tai ko puikiausiai jinai ten pailsejo, buvo daug bendravimo (labiausiai patiko 2,4 m pusbroliukas), ir mano tevai atjaunejo 20 metu. smile.gif
Atsakyti
Sūnui - 2 m.Kol kas ilgiausiai esu palikusi savo vyrui- 5 valandoms, nes pradėjau vakarais dirbti.
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 16, 14:19)
mes ketinam vaziuoti i kelione ir palikti savo vaikucius pas krikstomamas
tai bus pirmas musu toks issiskyrimas,ilgiausiai be musu buvo 12h blink.gif
maza to dar bus atskirti vienas nuo kito, tai nezinau, kaip bus doh.gif  doh.gif  doh.gif
labai pergyvenu,kai grysiu papasakosiu, ka jie cia isdarinejo ir kaip viskas pasibaige mirksiukas.gif

Puikios kelionės mirksiukas.gif Nuostabių įspūdžių smile.gif Lauksim žinių, kaip mažiai laikėsi g.gif

QUOTE(-simona- @ 2007 02 18, 02:54)
atskirai bunam tik per mokslų sesiją, ir to tik per dieną būna su aukle, nebuvom nakčiai išsikyrusios, negalėčiau, bent dabar. į užsienį nekeliavom, o lietuvoj imam kartu, smagu visiems  ax.gif  smile.gif

Mes irgi visur trys kartu doh.gif Smagu ir linksma, bet taip kartais norisi, tik dviese kur nors su vyru nulekti... g.gif

QUOTE(JuliaVa @ 2007 03 03, 01:05)
o as savo pipli  dar nesu niekam palikus ilgiau kaip vakarui,gal 3 valandom ir tai mieganti ax.gif ,kaip man dar stogas nenuvaziavo biggrin.gif

Na jei kur reikia, visada palieku miegančią vyrui ir lekiu. Daugiausia 3-4 val užtrunku. Ta pati situacija ir pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes biggrin.gif savo mazyle esu palikusi tik viena karta svetimam,tai savo seseriai ir tai tik 2 val. blush2.gif negaliu ilgesniam laikui palikti nes nepasitikiu doh.gif bijau kad ka ne taip padarys,ar nemokes priziureti ir t.t.na neturiu patikimo zmogaus.pasitikiu tik vyru,tad jei yra skubus koks reikalas,vyras pasilieka su dukrele. biggrin.gif o tai buna retai kada biggrin.gif o su vyru palikusi buvau ilgesniamlaikui (na puse dienos)tik karta. biggrin.gif kolkas nieko negaliu su savimi padaryti ir negaliu palikti dukreles ilgesniam laikiui.kad ir kaip reiketu.

-----------------------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
O as savo berniuka esu palikusi vienai dienai, savo uosvienei, bet taip pergyvenau kai palikau. O jie kuo puikiausiai susitvarke.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif As savo pupkiu buvau palikusi savo mamai, 3 savaitems buvau isvaziavusi i europa, tai pirmas dienas dar nieko, o paskui apie nieka kita negalejau galvoti, o trecia savaite vos ne depresija prasidejo verysad.gif kai gryzau mazius manes nepripazino, vos neverkdamas nubego pas mociute, zodziu as verkiau nes labai ji norejau apkabinti,o jis vos neverkdamas sedejo apsikabines mociute,ir tik po keletos valandu snekinimo atejo pas mane, daugiau ne uz ka nepalikciau taip ilgai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_brunetė: 28 kovo 2007 - 20:19
Mes savo mažių palikom dviem savaitėm , kai jis buvo 1,5 metų. Išvažiuodama galvojau išprotėsiu , kaip pergyvenau , kad jis nebus su močiute... O viskas klostėsi puikiai bigsmile.gif , mažius net pradėjo naktim gerai miegoti. O kai grįžom , tai labai vaikas džiaugėsi - vis bėgo ratu ir juokėsi lotuliukas.gif , bet ant rankų pas mane nėjo.
Ir dabar nuo to laiko manęs nepaleidžia iš akių... ir... vėl blogai miega... doh.gif
Atsakyti
Nu va paneles pries isvziuodama paskaitinejau jusu istorijas kas kaip kam nu ir susirosem kelionei.Vaziavom neatostogauti o reikalu tvarkyti ir i vokietija tai keliom dienom.Tai va vaika palikau pas uosvene bet su krokodilo asarom nors jam jau 1.9 men bet labai jau nujaute vaikas kad cia kazkas ne taip paskutines dienas is ranku nepaleido.Puse keliones praverkiau po to apsiraminau.O grizom po keturiu dienu.Tai kai vaikas mane pamate apsikabino stipriai stipriai ir vos ne i asaras.Daugiau nieko salia neprisileido nei tecio nei mociutes taip gera savaite kankinomes tetis buvo net nereikalingas kad tik mama salia butu.O po to apsiprato ir vel visakas gerai.Tik va jau mociutes nelabai prisileidzia nes bijo kad vel su ja nepalikciau.
Atsakyti
Mano dukrytės pirmasis rimtas išsiskyrimas su mama įvyko, kai jai buvo 1 metai ir 6 mėnesiai. Nors maitinau dar krūtimi ir dėl išsiskyrimo prisigalvojau visokių niekų, ilgai nedvejojau ir nusprendžiau vykti į nedidelę kelionę, kuri truko 1,5 paros.
Mažyle rūpinosi mano mama, todėl buvau rami. Dukružė manęs pasigedo tik eidama miegoti.
Atsakyti
As savo leliuko niekad niekam nebuvau palikus biggrin.gif , zinoma tik su tetuku yra buvusi kelta kartu pasilikusi biggrin.gif . Jei dabar metukai ir tikrai artimiausiu metu jos niekam nezadu palikti smile.gif . As labai dievinu savo angeliuko, niekam jos neduodu ir nieko nepasitikiu schmoll.gif . Zinoma isskyrus tetuka biggrin.gif .
Atsakyti
Nu va paneles pries isvziuodama paskaitinejau jusu istorijas kas kaip kam nu ir susirosem kelionei.Vaziavom neatostogauti o reikalu tvarkyti ir i vokietija tai keliom dienom.Tai va vaika palikau pas uosvene bet su krokodilo asarom nors jam jau 1.9 men bet labai jau nujaute vaikas kad cia kazkas ne taip paskutines dienas is ranku nepaleido.Puse keliones praverkiau po to apsiraminau.O grizom po keturiu dienu.Tai kai vaikas mane pamate apsikabino stipriai stipriai ir vos ne i asaras.Daugiau nieko salia neprisileido nei tecio nei mociutes taip gera savaite kankinomes tetis buvo net nereikalingas kad tik mama salia butu.O po to apsiprato ir vel visakas gerai.Tik va jau mociutes nelabai prisileidzia nes bijo kad vel su ja nepalikciau.

Net susigraudinau unsure.gif

Ir mes dar nepalikę mažosios: MP, toliau visi gyvena, retai matomės, nepasitikiu blush2.gif .. O po to patiems problemos doh.gif
Dar niekur po gimdymo su MB nėjom..
O taip norėtųs nors retai pabūt dviese, palikt mažulę močiutei.. ax.gif
Atsakyti
Na as tik i darba keliaudama pusei dienos maziu tai teveliui, tai mociutei palieku. O jei mintys pradeda suktis apie kelione, tai nebent kartu su maziuku kur nors prie juros tongue.gif Dar ir maitinu pati, tai kad ilgesnius issiskyrimus atidedu velesniems laikams.
Atsakyti