Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

QUOTE(Kruopike77 @ 2006 02 03, 16:01)
Atsirado galimybė su vyru išvykti į kelionę. Savaitei. Dukrytei 1m. 7mėn. Mane jau po truputį pradeda graužti sąžinė (vyras šaiposi), akd per ilgai paliksiu mažylę, kaip ji jausis be tėvų, ar nebus ilgu??? Ar nesayks paskui: nenoriu pas mamą, noriu pas močiutę blink.gif
Jau ir noras praėjo keliauti... unsure.gif
\Nors liks su mylimom močiutėm ir linksmąja teta, bet vis tiek mamytę sažinė graužia...

Nuo kada ir kokiam laikui jūs esate palikusios savo mažylius? ir kaip jie jautėsi?
Pasidalinkit, mamos ax.gif

mano vyrukui 1 metai ir 9 men, tai mamai buvau palikusi 2 naktim iliausiai, kolkas. bet viskas buvo puikiai.
Atsakyti
Kai maziukui buvo 11men. palikom ji savaitei su mano mama, vaziavom i kelione.
Ir viskas buvo tvarkoj, skambinom is uzsenio snekejau su vaikiuku tel. ir pan. O po savaites kai grizom vaikas tikrai mus prisimine, apkabino dave butuka
Atsakyti
As kai mano dukrelei buvo 1,5 m. isvykau savaitei i kelione. Palaikau ja vyro ir seneliu globai. Sake, kad pirmasias 2 dienas kluasinejo ir kviete vis "Mama!", bet mociute sake, kad mama isvykusi, bet kai gris, tai bus "Valio!!!" ir plojo rankomis. Tai nuo to paaiskinimo, mano dukryte kai jau prisimindavo kad manes ner, tai sakydavo "Mama ner.... Tiapu, tiapu tiapu (ateisiu) Valioooo!!!" wub.gif thumbup.gif
Ir tikrai praejo viskas puikiai. Tik kai grizau kokias 15 men ziurejo i mane keistai gan, ne tai kad neprisimine, bet lyg tyrinejo mane....
Atsakyti
Sia vasara, kai maziui buvo 1,6m, vaziavom i kelione 2 savaitems. Maziu palikom su mano mama, bet pries tai dar kuri laika buvome pas ja kartu, kad vaikas priprastu pire naujos vietos (su mama jie labai gerai sueina smile.gif ). Isvaziuodami su vyru atsisveikinome ir pasakeme, kad greitai grysime. Nenorejome pabegti, kol vaikas bus nusisukes. Ir sis musu "metodas" pasiteisino. Jis tik klausinejo kas ryta "ne mama? ne papa?", maciute sakydavo nera ir jis ramiai reagavo.
Sakyciau, kad stresas buvo man, nes prasiau keliones metu nepriminti man apie vaika, nes pradedavau zlimbti krokodilo asaromis verysad.gif
Kai grizau, vaikas buvo lauke ir, pamates mane, pribego. Pradejo kas ka savo kalba man pasakot ir rodyti pirstu i smelio deze (kviete zaist) o as pro asaras nieko nemaciau ir zodzio pasakyti ilgai negalejau. Pirma ka pasakiau, kad jo daugiau nepaliksiu....ir dabar verkiu prisimnus
Atsakyti
mano mažiui 2 su truputuku metukų, niekada nebuvau jo palikusi nakvoti ne namuose , visuomet kartu.nebent koks baliukas be vaikiukų daug triukšmo, tuomet iki 1 nakties pasišokam ir parlekiam pas mažių smile.gif
Atsakyti
na mano mazyte jau 1.3m ir jau yra likusi su mano mama visai nakciai be teveliu.neatsimenu kiek jai buvo laiko ,bet zinau ,kad metuku dar neturejo.manau jei dabar pasiliktu mano mazoji princese be manes ,tai sunku butu tik man ,o ne jai, o jei pasiliktu mazoji be tevelio tai vakare pries einant niegot butu asaru pakalne,ir tol neitu miegot kol negristu tevelis.
Atsakyti
as savo berniuko nebuvau isvis niekur palikus ir turbut negaleciau jo kurnors palikt,jei as iseinu i parduotuve o ji palieku namie tai vis galvoju ka jis veikia ar neverkia ir ttt.....
Atsakyti
as savo 10men mazyli buvau palikus 2menesiams.tai kai gryzau i mane nekreipe jokio demesio,neejo net artyn,tik pire tecio,ses ir bociaus.tai savaite laiko praejo kol as ji vel "prisijaukinau"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola: 28 spalio 2007 - 14:02
Sveiki!

Savo mazaji suneli buvome su vyru palike porai dienu,kai jam buvo 2.5men.tada dar nebuvo taip sunkiai palikti mociutei,bet jau 8 men,tai buvo tragedija.Naujuosius sventeme pas mano kriksto mama,kitaipt tariant pas kriksto mociute,jau buvo velu,mociute pasiule paguldyti ji pas ja,kad galma butu dar pasedeti,taip ir padareme,kai jau susiroseme namo,jau buvo gerokai po vidurnakcio,o mes gyvename uz keliu namu.ta naktis buvo siaubinga,nemiegojau,vis vyrui sakiau,kad nueiti ir pasiimti,ziuredama i tuscia lovyte,sukiojosi aplink baisios mintys.Nuo tada mes niekada nepaliekame vaiko kitiems.Keliaujame kartu su juo.Spejome buti Cekijoje,Norvegijoje.Kai dviese su vyru tai visai nesunku keliauti,vienas panesioja kitas,taip ir pamainomis priziurejom.Kai paaugs,tai visai lengvai bus. thumbup.gif
Atsakyti
Kai maniskei buvo metukai, isvaziavom su vyru i Italija savaitei ir palikom medute pas mano seseri. kai grizom, medute neatpazino manes ir mieliau glaudesi pas seseri. doh.gif
Atsakyti
Kai mano sunui buvo 2metai,tai palikom ji nakvot pas močiute,tai vaikas beveik visa nakti ne miegojo-lauke mamos ir tecio.Daugiau niekur ne palikinejom.
Atsakyti
mes buvom palike mano kriksto mamai, bet musu namuose 4 paroms. Vaziavome dviese i nida pailseti. Jai buvo 11 men ir 2sav. tai beveik metukai jau. Viskas buvo labai gerai. Su teta prabuvo kuo puikiausiai, o mes irgi puikiai pailsejom thumbup.gif . Kai grizom tai glaustesi, labai, labai dziaugesi, mylejo 4u.gif bet tik tam kartui, siaip jokio sttreso
Atsakyti