Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

mazai kada palieku,bet ilgiausiai tai 6-8 val.Tiesa,karta buvau palikusi pas mociute vakare pries miegiuka,o pasiemiau kita diena i pavakare,bet tik todel,kad kitaip neisejo...neradau iseities... ax.gif
Atsakyti
Pirmą kartą nakčiai palikau savo dvimetinuką Naujųjų metų naktį ,tai košmaras blink.gif Blaškėsi visą naktį ,mama liko be mie go ,mažiukas ,aišku ,irgi prastai išmiegojo ,taip pat dičkis sūnus, kuris atėjo apie 1 val nkties močiutei į pagalbą` ,tačiau niekas negelbėjo ax.gif
Šaukė Mama ,Tete,prašėsi nešamas prie lango...žodžiu baisu ,o rytą pabudo kaip niekur nieko ,matyt tik naktį jam labai buvo keista g.gif Geriau būtų buvę užmigdyti ir palikti ,tačiau programa prasidėjo nuo 20 val vakaro ,tai ir išėjom ax.gif
Sakiau paskambinti ,jei taip atsitiks ,tačiau močiutė nenorėjo schmoll.gif mums trukdyti ,sako išleidau kartą per 2 metus ,tai tikrai nesinori trukdyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 03 sausio 2008 - 15:44
As savo maziuka kai jam buvau beveik 1metai 3 men. palikusi 6 dienom, su vyru isvykome is Lietuvos, saugojo vyro seneliai ir teta su draugu, tai pirma nakti sake maziukas neramus buvo, o kitas dienas siaute, namus griove ir visus sokdino, jis pas mus bendraujantis ir linksmas vaikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą kart savo mažąją palikau savaitei pas senelius buvo 1m. Kai grįžau pas mane ant rankų nėjo verysad.gif kokias porą min. .Žiūrėjo akytes išplėtus, o po to ištiesė rankytes biggrin.gif .
Atsakyti
As labai ramia sirdimi savo zuiki,jeigu reikia,nuo 8 men palieku mociutei ir tetai,jis laaaabai noriai pasilieka,dabar jau net pradejo pats prasyt-kada nenia,reiskia noriu pas mociute.Ilgiausiai buvau palikus savaitei,sauniai jie ten gyvena,ko tik neprisigalvoja bigsmile.gif gristu,atlekia,pabuciuoja,tases pakrausto ir toliau savais keliais lekia...nu toki visai ne mamyciuka auginu unsure.gif nuo mazu dienu tas pats-as ji myluoju buciuoju ,o jis ziuri tokiom akytem-tipo nu ir ko tu prie manes lendi unsure.gif
Atsakyti
Tokio amziaus sunu palikdavau ilgiausiai trims valandoms,ne todel,kad jis bus blogai priziuretas,tiesiog nenoredavau kazkam uzkrauti savo vaiko prieziuros
Atsakyti
QUOTE(Leja01 @ 2008 01 16, 17:30)
Tokio amziaus sunu palikdavau ilgiausiai trims valandoms,ne todel,kad jis bus blogai priziuretas,tiesiog nenoredavau kazkam uzkrauti savo vaiko prieziuros

Kartais būni priversta palikti, dėl aplinkybių verysad.gif
Atsakyti
10 men buvom palike vaikiuka 8 dienom. Keliavom, o kadangi buvau pastojus ir nebemaitinau, tai galejom palikti. Nieko baisaus neatsitiko, kai grizom apkabino, dziaugesi thumbup.gif o kaip as dziaugiausi biggrin.gif Pailseti nuo vaiku gerai, bet labai sunkiai sekasi palikti, net ir seneliams... visa laika atrodo, kad kiti kazkaip ne taip elgiasi su vaiku, kad ir trumpa laika, o jau jei ilgiau... doh.gif kai kurios mamos (tame tarpe as) buna tikros neurotikes vaiko atzvilgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man yra tekę 1,7m. dukrytę tėčiui palikti 2savaitėms. Buvau išvykusi į Londoną. Ir žinot, mamytės, gėda prisipažinti, bet tas laikas buvo SUPER SUPER SUPER. Ir tėtis su dukryte nenuobodžiavo, visur keliavo- važinėjosi autobusais, traukiniu ir net kartingu ratą aplėkė. biggrin.gif Visi apturėjom puikų laiką. Tad nereikia baimintis ir užsiimti savigrauža - pabus mažyliai su močiutėm, o jūs pailsėsite ir vėl mylėsite. Gerų kelionės įspūdžių!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
man atrodo cia yvairiai..pagal vaiko charakteri,prisirisima prie tevu stipruma,priklausomybe nuo ju..mes galejom,kad ir parai palikti,bet beda,kad nieka neuzmigdydavo apart manes ir vyro doh.gif
Atsakyti
Pirmą kartą palikom vyro tėvam, kai buvo 7mėn Naujametinę naktį. Viskas buvo gerai, kaip ir namie išmiegojo visą naktį.
Kadangi aš dažnokai turiu važiuot į komandiruotes, tai paliekam mergaitę pas vyro tėvus ir savaitei ir dviem. Jinai jau ten pripratus ax.gif Bet kai aš grįžtu, tai būna begalo manęs pasiilgus bigsmile.gif
Atsakyti
buvau palikus savaitei laiko sesei...dukrytei buvo metai ir menuo,nebuvo kitos iseities,gulde mane i ligonine....buvo labai sunku nematyti dukrytes,bet zinojai,kad sesuo tikrai gerai pasirupins 4u.gif smile.gif
Atsakyti