Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

Dar visai mažutę palikdavau porai valandų pas draugę, o pati į paskaitas eidavau, tai Rusnytė ramiai miegodavo kol ateidavau pamaitinti.
nuo pusės metukų palikdavom porai valandėlių močiutei su seneliu. Dabar kai einu į darbą, palieku su tėtuku abudu žaisti. O jei ir tėtukui darbas, tada dardam autobusu per miestą pas močiutę ir senelį. Tragedijos nebūna, tik pasako ate ir lekia šuns jodyti. kartą buvo lupytę patempus kai išeidinėjau. ilgiausiai palikus buvau visai dienai kai į vestuves ėjau. Ilgiau kaip dienai nebuvom palikę, nepasitaikė taip. biggrin.gif seneliais pasitikiu, bet bėda, kad močiutė labai mėgsta visokias parduotuvines sultis duoti ir saldainius.... doh.gif ak tos močiutės...
Atsakyti
savo 1.3m vyruti esu palikus ilgiausiai 7val. kai i paskaitas reikia, jeigera nuotaika tai jam lb patinka pro langa mojuot, kaip as papypsinu isvaziuodama, bet jei nekaip nusiteikes tai iseinu kaip jis nemato, kad maziau asaru butu.
karta kai ji palikau jis lb graudziai verkdamas tetai pasakojo mama ate ate brrr brrrrrrrr(vertimas-ma,ma pasake ate ir isvaziavo) o poto daug daug asaru.......
Atsakyti
rolleyes.gif Mūsiškis ilgiausiai buvo be mamytės 1,5 paros, kai buvau išvykusi darbo reikalais.
Atsakyti
Savo maziuke nebepalieku niekam net valandai,nes buvau palikus 3men Lietuvoje seneliams,maniau,kad isprotesiu,pasimokiau ir niekam nebepalieku tuo labiau,kad ji tikras mamyciukas wub.gif
Atsakyti
Kokios geros jūs visos mamytės 4u.gif aš savo vaikutį pirmą kartą palikau su seneliais visai savaitei, kai jam buvo 8 mėnesiai unsure.gif taip norėjosi su vyru dviese kur nors pakeliaut blush2.gif
Atsakyti
palieku tik auklei kol dirbu iki 16val. nakciai dar nebuvau palikus.
Atsakyti
Na kolkas dar niekam nebuvom palike... smile.gif tetis man palieka,as jam-kai sportuoju ar reikaliukus tvarkau smile.gif
Atsakyti
buvom neseniai parai su močiute palikę-pas draugus į vestuves pašėlt truputį varėm blush2.gif ... ilgiau negalėčiau(nors dabar taip manau gal tik).atostogų be vaikų ir negalėtumėm vieni važiuot,tiesiog nei pailsėt išeitų(aš save juk žinau)-galvočiau ir galvočiau ar jiems ten be manęs gerai,o gal verkia,gal jiems liūdna....Ir dičkis yra tik vieną kartą be manęs nakčiai paliktas...
Atsakyti
As tik pagimdziusi turejau eiti i paskaitas, ruostis egzaminams ir aisku juos laikyti. Buvo paskutinis kursas, nenorejau imti atostogu, todel susiemiau ir pribaigiau. Esant tokioms aplinkybems turejau musu mazulyti suneli palikti kas 2 savaites, o kartais ir dazniau seneliams arba prosenelei. Del to nejauciau sazines priekaistu, nes viskas buvo daroma del tikrai garbingo tikslo- issilavinimo.
Veliau tik pabaigus sugalvojome su vyru pakeliauti ir palikom savo 10 men. suneli 2 savaitems, pradzioje tikrai buvo liudna, daznai ziurinejau mobiliame turetus irasus ir nuotraukas, bet veliau atsipalaidavau ir dziaugiausi atostogomis.
Mano nuomone pailseti nuo vaiku kartais labai sveika, nes ju labai pasiilgsti ir pradedi dar labiau vertinti savo mazus stebukliukus smile.gif
Atsakyti
As saviski palieku vyrui savaitgaliui, reikia maziuka atpratinti nuo MP, isvaziuoju prie juros pailseti, bet jau labai pergyvenu kaip ten bus.
Atsakyti
As savo didiji buvau 11men.,palikus savaitgaliui,labai jau neramu buvo,nors ir palikus pas savo mama buvau.O mazosios dar neteko palikt ilgiau kaip 6val. biggrin.gif Atvirai sakant,kad ir noras dingo kazkur lekt ir but,tapau namiseda smile.gif
Atsakyti
Na va, pasiskaiciau ka jus mamytes sakot, tai ramiau paliko.
Rugpjuti darzelis dviem savaitem uzsidaro. I privatu nenoriu leist Kajuko nes vel priprast reiktu...Tuo labiau brangu... Jau susitariau su uosvene kad paliksiu maziuka pas ja ir savo mama . Jau net bijau pagalvot apie ta laika kai teks palikt ji tokiam ilgam laikui. Baisiausia kad jis mociutes paskutini kart mate kai jam buvo 7men.. g.gif Abejoju kad prisimins.... Gerai kad pries paliekant 2vi savaites patys atostogausim lietuvoj, tai teks kartu kasdiena lankytis pas mociutes kad Kajukas priprastu biggrin.gif

Bet tikrai ramiau paskaicius kad dazniausiai vaikam tai nebuna labai reiksmingas dalykas tongue.gif ta mintis truputi guodzia ir sazine ramina..... mirksiukas.gif
Atsakyti