Ilgiausiai esu palikus 9h

Esam palike 2 parom senialiams,kai vaziavome ilsetis

ilsiausiai palieku porai valandu, jei reikia kur skubiai ir nepanuotai isvaziuoti
Dešimties mėnesių esu palikusi 3 savaitėms,nebuvo kur dingt sesija truko tris savaites,kiekviena diena nuo 8 iki 5 paskaitose,paskui ruošimasis egzaminams,atsiskaitymams..buvo labai sunku(antrą dieną jau verkiau),bet kartu mokslų atžvilgiu tai labai patogu..lapkritį vėl laukia tokios pat 3 savaitės..Na bet be mokslų šiais laikais niekur,todėl reikia ištverti..O palieku savo mamai,ja begalo pasitikiu,o ir mažius ten jaučiasi puikiai

esu pa;likus tik porai val.,o atostogaut palikus vaika tai nevaziuociau niekada
Buvau palikus savaitei, nes vaziavau i Paryziu ir visai normaliai, nepasigedo manes, gal tik labiau suartejo su teveliu, bet kai grizau vel man puole i glebi. as ir pirmaja dukryte buvau palikus mociutei, nes su vyru vaziavom i Turkija, tada mazoji siek tiek stresavo, nes buvo ne savo namuose. manau jei norim palikt tokius mazucius vaikucius mamoms ar mociutem svarbiausiai juos palikti savo namuose kur yra ju lovyte, zaislai ir juos supa aplinka kurioje jie visada buna su tevais.
Esu palikusi tik kelioms valandoms su savo mama.
Savo berniuką šešiolikai parų buvom palikę mano tėvams, jam buvo nepilnai 1metai ir 5mėn.... Keliavom po Jungtines Valstijas su vyru. Daugiau ilgiau kaip savaitei nepaliksiu..... per sunku. Nors laiką praleidom šauniai

As per jonines,ir per savo mergvakari palikau iki puses 3 nakties.ikelione siaip metais vaziavome kartu,i turkija,pailsejome nuostabiai, ner uz ka nepalikciau 
Papildyta:
IDOMIAI,O DUKROS NEREIKEJO PASA TETI NUVEST

Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2008 04 27, 13:46)
na as savo mazyle ilgiausia buvau palikusi 10 dienu,kada buvau isvykusi pas vyra i uzsieni pailseti
.na aisku man mintys buvo ka dabar veikia, ar viskas gerai bet kazkaip kadangi zinojau kad palikau su mociutem, o jos tikrai zinojau kad ja pasirupins tai labai ir negrauziau saves 

QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 07, 11:51)
o ar rašė kas nors, kad pas tėtį važiavo? rašė, kad pas vyrą - tai ne visada tas pats....
teko parai palikti,kai į vestuves važiavom,kitame mieste
Ilgiausiai palikusi buvau 3paroms savo mamai ir vyrui, kai mazei buvo 1m 4men. O siaip maximum 10val palikus esu, nu neskaitant po 1-2val
Bet visada vaika palieku arba su savo mama arba su vyru