Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos redaktorės

Termometro rodmenys žymimi dvi pozicijos po kablelio pagal Celsijų, todėl patogiausia naudotis elektroniniu termometru unsure.gif Mintis aiški, bet kaip sulietuvinti? g.gif

saule**, man rodos, turi būti dgs. medžio anglys. Bent jau Terminų banke taip yra. Gal Sophi mane pataisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2011 04 19, 21:25)
Įkyriai kartojasi medžio – medžių – medienos.
Iš obels ir vyšnios medienos gaminame gurmaniškiems kepiniams tinkamas / skirtas anglis  g.gif Taip pat gaminame gurmaniškiems kepiniams skirtas / tinkamas medžio anglis iš obels ir vyšnios g.gif

obelų ir vyšn medienos.
QUOTE(saule** @ 2011 04 20, 11:44)
Mažas medžio anglies peleningumas?

gerai.
QUOTE(Vitalija @ 2011 04 20, 15:29)
saule**, man rodos, turi būti dgs. medžio anglys. Bent jau Terminų banke taip yra. Gal Sophi mane pataisys ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2011 04 20, 11:56)
(= Pridėję medžio anglies į kepsninę, galite ir toliau nenukeldami kepti ruošiamą maistą. Pramoninis gamybos būdas užtikrina?, kad ji nedūmys, neliepsnos ir gamintojas galės dirbti ilgą laiką.
)

gamintojas netinka, jei čia apie meistrą
QUOTE(Vitalija @ 2011 04 20, 15:29)
Termometro rodmenys žymimi dvi pozicijos po kablelio pagal Celsijų, todėl patogiausia naudotis elektroniniu termometru unsure.gif Mintis aiški, bet kaip sulietuvinti? g.gif

rodo temperatūrą šimtosiomis Celsijaus laipsnio dalimis unsure.gif
Atsakyti
menas talpina savyje krikščionybės gelmes mega_shok.gif bet niekaip gražiai nesugebu išsukt blush-anim-cl.gif mene atsispindi krikščionybės emė g.gif bet toliau yra atspindi
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 04 21, 14:15)
menas talpina savyje krikščionybės gelmes  mega_shok.gif bet niekaip gražiai nesugebu išsukt blush-anim-cl.gif mene atsispindi krikščionybės emė g.gif bet toliau yra atspindi

mene išreikšta krikščionybės esmė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 20, 18:37)
rodo temperatūrą šimtosiomis Celsijaus laipsnio dalimis unsure.gif

aciuks.gif
QUOTE(AŠA @ 2011 04 21, 13:15)
menas talpina savyje krikščionybės gelmes  mega_shok.gif bet niekaip gražiai nesugebu išsukt blush-anim-cl.gif mene atsispindi krikščionybės emė g.gif bet toliau yra atspindi

Mene atskleista / perteikta krikščionybės esmė unsure.gif Menas atskleidžia / perteikia krikščionybės esmę unsure.gif Mene išskleista krikščionybės esmė unsure.gif
Papildyta:
Mene atsiskleidžia / išsiskleidžia krikščionybės esmė unsure.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykom, su pavasariu group.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 25, 16:48)
Su Šv. Velykom, su pavasariu group.gif

drinks_cheers.gif
Linkiu kuo dažniau atsitraukti nuo visokių raštų ir pasidžiaugti pavasariu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2011 04 25, 20:21)
drinks_cheers.gif
Linkiu kuo dažniau atsitraukti nuo visokių raštų ir pasidžiaugti pavasariu vacation1.gif

Nepersidirbu paskutiniu metu visiškai rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
...yra elektroniniai arba kompiuterizuoti prietaisai. Gal kompiuteriniai g.gif
Šiuo metu stebima tendencija, kad dalis visuomenės mielai perima naujas technologijas įvairiose veiklos srityse (= ..., visuomenė taiko naujas technologijas įvairiose srityse? unsure.gif).
kiekybiniam hormonų tyrimui kraujyje (= kiekybiniam hormonų kraujyje tyrimui irgi schmoll.gif). Ir dar būtinai Naud. reikia. Išvis tas kiekybinis man čia netinka. Juk ir taip aišku, kad tiriamas hormonų kiekis, koncentracija g.gif Koks dar gali būti hormonų tyrimas g.gif
hormonų kiekio kraujyje bei šlapime tyrimai g.gif Ar tik man kažkaip nesklandu?
lieka užfiksuoti atmintyje [rodmenys tam tikro prietaiso atmintyje]? Ar geriau išsaugomi atmintyje g.gif
Ginekologai ir anksčiau žinojo apie gleivių ir pastojimo glaudų ryšį, tačiau jie nesidomėjo, ar moterys žino apie šią savo organizmo savybę. Visas sakinys ne itin nugludintas, bet pabaigą gal būtų geriau keisti ..., ar moterys tai žino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 26 balandžio 2011 - 20:19
QUOTE(Vitalija @ 2011 04 26, 21:13)
...yra elektroniniai arba kompiuterizuoti prietaisai. Gal kompiuteriniai

kompiuterizuotas - automatizuotas naudojant kompiuterio priemones. Kompiuterizuotas procesas nevyksta savaime. Jam naudojama specialioji kompiuterio aparatinė ir (arba) programinė įranga.
Šiuo metu stebima tendencija, kad dalis visuomenės mielai perima naujas technologijas įvairiose veiklos srityse (= ..., visuomenė taiko naujas technologijas įvairiose srityse?).

visuomenė naudojasi...srityse.
kiekybiniam hormonų tyrimui kraujyje (= kiekybiniam hormonų kraujyje tyrimui irgi schmoll.gif). Ir dar būtinai Naud. reikia. Išvis tas kiekybinis man čia netinka. Juk ir taip aišku, kad tiriamas hormonų kiekis, koncentracija g.gif Koks dar gali būti hormonų tyrimas

drinks_cheers.gif
hormonų kiekio kraujyje bei šlapime tyrimai g.gif Ar tik man kažkaip nesklandu?

hormonų kraujyje ir šlapime tyrimai g.gif
lieka užfiksuoti atmintyje [rodmenys tam tikro prietaiso atmintyje]? Ar geriau išsaugomi atmintyje

drinks_cheers.gif
Ginekologai ir anksčiau žinojo apie gleivių ir pastojimo glaudų ryšį, tačiau jie nesidomėjo, ar moterys žino apie šią savo organizmo savybę. Visas sakinys ne itin nugludintas, bet pabaigą gal būtų geriau keisti ..., ar moterys tai žino

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 27, 19:37)
kompiuterizuotas - automatizuotas naudojant kompiuterio priemones. Kompiuterizuotas procesas nevyksta savaime. Jam naudojama specialioji kompiuterio aparatinė ir (arba) programinė įranga.

aciuks.gif
Tai mano pavyzdyje turi būti kompiuterizuoti prietaisai? blush-anim-cl.gif
Atsakyti