Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos redaktorės

QUOTE(simoselis @ 2011 09 23, 07:40)
Tikrai  4u.gif Panaršiau internete - nėra, tik pagal aprašą radau, kad išleido "VPU leidykla". Tai gal jie turi kokį savo knygynėlį  g.gif
Vat čia yra knygynai. Tik kažin ar jie turės  blush2.gif

aciu... tik su tuo knygunu labai sunku susikalbeti - sad.gif bandysiu i katedra parasyti...
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2011 09 23, 10:15)
aciu... tik su tuo knygunu labai sunku susikalbeti - sad.gif bandysiu i katedra parasyti...

O kas ten tokio sunkaus? g.gif Tiesiog užeikit ir paklauskit - bent jau antrų rūmų knygyne, kur mokosi lituanistai, tikrai turėtų žinoti:)
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 09 23, 18:46)
O kas ten tokio sunkaus?  g.gif  Tiesiog užeikit ir paklauskit  - bent jau antrų rūmų knygyne, kur mokosi lituanistai, tikrai turėtų žinoti:)

užeiti ir paklausti galima - jei esi Vilniuje... o ir būnant vietoje - kaip rodo asmenine patirtis - ne visada pasiseks...
idomiausia - jei su knygynu bandote kontaktuoti el.pastu... sad.gif
''vasiukiški'' lietuviško verslo ypatumai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2011 09 24, 03:12)
užeiti ir paklausti galima - jei esi Vilniuje... o ir būnant vietoje - kaip rodo asmenine patirtis - ne visada pasiseks...
idomiausia - jei su knygynu bandote kontaktuoti el.pastu... sad.gif
''vasiukiški'' lietuviško verslo ypatumai.... doh.gif

Gal kuri nors jau ką nors sužinojote, kur būtų galima įsigyti tą leidinuką? Ir aš susidomėjau. Bet kadangi ne Vilniuje gyvenu, tai užeiti į knygynėlį šiek tiek problemiška smile.gif

Ir dar prie to paties klausimėlis: kokia raide, didžiąja ar mažąja, rašytinas "šaltasis karas"? Vienur randu mažąja, kitur didžiąja...
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2011 09 26, 11:30)
Gal kuri nors jau ką nors sužinojote, kur būtų galima įsigyti tą leidinuką? Ir aš susidomėjau. Bet kadangi ne Vilniuje gyvenu, tai užeiti į knygynėlį šiek tiek problemiška smile.gif

Kol kas "gyvai" jo nesu mačiusi. VPU LF man labai nepakeliui, o centriniuose rūmuose kažin ar turėtų jį g.gif Jei pamatysiu kur, parašysiu.
Jei reikia skubiai, galima klaust L. Murinienės asmeniškai lina.muriniene@vpu.lt
Ir dar prie to paties klausimėlis: kokia raide, didžiąja ar mažąja, rašytinas "šaltasis karas"? Vienur randu mažąja, kitur didžiąja...

Man čia užtenka mažosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 26, 19:40)
Kol kas "gyvai" jo nesu mačiusi. VPU LF man labai nepakeliui, o centriniuose rūmuose kažin ar turėtų jį g.gif Jei pamatysiu kur, parašysiu.
Jei reikia skubiai, galima klaust L. Murinienės asmeniškai lina.muriniene@vpu.lt

Man čia užtenka mažosios smile.gif

Ačiū už kontaktus smile.gif Kol kas skubiai nereikia. Palauksiu, gal jūs, vilnietės, greičiau pamatysit kur nors, tai apšviesit ar vertas dėmesio leidinukas.

Ačiū, sustiprinote mano nuomonę šiuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiu_gele: 27 rugsėjo 2011 - 08:15
QUOTE(rugiu_gele @ 2011 09 27, 08:14)
Ačiū už kontaktus smile.gif Kol kas skubiai nereikia. Palauksiu, gal jūs, vilnietės, greičiau pamatysit kur nors, tai apšviesit ar vertas dėmesio leidinukas.

Ačiū, sustiprinote mano nuomonę šiuo klausimu  4u.gif

kompaktine plokstele ryt iskeliaus pas mane - kai turesiu rankose - pasidalinsiu ispudziais.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu pasiūlymą redaguoti knygą (teologinė literatūra). Jei kam įdomu - prašau brūkštelėti į asmeninę.
Atsakyti
Kolegės, jeigu renkuosi autentišką asmenvardžių rašymą tik pridėdama lietuviškas galūnės, tai asmenvardis Philip Mantle skambėtų taip: Philipas Mantle'as.
Ar aš klystu?

Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2011 09 27, 19:45)
Kolegės, jeigu renkuosi autentišką asmenvardžių rašymą tik pridėdama lietuviškas galūnės, tai asmenvardis Philip Mantle skambėtų taip: Philipas Mantle'as.
Ar aš klystu?

Neklystat 4u.gif
Atsakyti
Kolegės,

kaip manote, reikėtų straipsnyje lietuvinti ežero, esančio Italijoje, pavadinimą ar ne? O jeigu reikėtų, tai kaip? Originalas: Pietrafitta ežeras. Pietrafitos ežeras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2011 09 29, 11:02)
Kolegės,

kaip manote, reikėtų straipsnyje lietuvinti ežero, esančio Italijoje, pavadinimą ar ne? O jeigu reikėtų, tai kaip? Originalas: Pietrafitta  ežeras. Pietrafitos ežeras? smile.gif

Manau, kad reikėtų. Pjetrafita yra miestelis, tai gal Pjetrafitos ežeras ax.gif
Atsakyti