QUOTE(darausra @ 2010 12 06, 10:24)
Bet darbo biržos skelbimuose praktiškai visada nurodomas minimalus atlyginimas...
Taip

Bet yra daug kitų skelbimų, kur nurodomas geresnis atlyginimas
Nežinau, aš tai nereaguoju į tokius, kur tik minimumą siūlo. Netikiu, kad per pokalbį pasiūlys žymiai daugiau

Nebent ten tokia sistema, kad prie bazinio minimumo eina procentai nuo pardavimų/rezultatų. Tada kitas reikalas
QUOTE(Lera @ 2010 12 06, 10:33)
Iš kitos pusės - gal geriau minimumas, negu nieko?
Nu čia kaip kam

Aš tikrai nesutikčiau dirbti už minimumą

Man labai gaila, kad kažkas sutinka. Nes paskui darbdaviai ir tesiūlo tiek, nes žino, kad atsiras norinčių vis tiek
QUOTE(mocha @ 2010 12 06, 14:23)
Labutis plepsiukės, kokiom nuotaikom gyvenate?

kažkas darbelį gal radot? dontstop kaip sekasi naujoj vietoj? Smagu, kad nors ir laikinai yra kuo užsiimti
Ačiū, atidirbau antrą dienelę, kol kas esu labai patenkinta

Nesunkus darbelis, smegenų vargint nereikia

Užtat jokio streso, o ir dirbu tik po kelias valandėles, o moka labai gerai

Klientų tai

visokių būna, bet taip visur
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 06, 14:38)
Sveikutės,
o man šiandieną paskambino po pokalbio, kuriame buvau penktadieni, ir pranešė, kad praėjau atranką ir gavau darbą

:
Super, didžiausi sveikinimai

Labai įdomus buvo pokalbis
QUOTE(audrutelle @ 2010 12 06, 16:06)
Visgi, užsienio kapitalo įmonėje visai kitoks bendravimas.
Tas tai tikrai taip
Man šiandien skambino ir siūlė darbą, deja, netiko valandos

Kaip gaila, kad esu pririšta prie darželio, nes vis siūlo tvarkaraštį 10 - 19, kuris iš principo man atrodo labai patrauklus, bet deja, su daržu nesuderinamas
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 12 06, 15:12)
Na, bet aš to dalyko nemoku, tai manau, kad ir būtų tik minimumas. šią savaitę turi atsakyti. Kai gerai pagalvoju - jei siūlytų, nežinočiau ar eit, kai iš biržos tiek pat litų gaučiau

Žinau, kad ne patriotinis apmąstymas, bet logikos irgi mažai...
Kad nemokat pardavinėt, tai nieko

Išmokstama maždaug per 2 - 4 mėn. Prieš sutikdama, atkreipkit dėmesį į šiuos dalykus:
ar yra klientų bazė ar reikia susidaryti pačiai (jei nėra - nesutikit, jokių perspektyvų

)
ar yra apmokymai ir kaip jie vyksta, kiek trūnka
ką reikia pradavinėti? produktą, paslaugą? (produktą lengviau), kokiai rinkai, B2B, B2C? (B2C daug neuždirbsit..)
kaip kompanija verbuoja potencialius klientus: šalti skambučiai, dalyvauja parodose (jei vien šalti skambučiai, geriau nusišaut

)
ar yra apmokymai apie prekės/paslaugos specifiką