Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vere @ 2010 12 07, 10:22)
o prasitesus iki 3 metu reikia paciai mokescius susimoketi ar moka pati sodra kaip per du metus?

Juk oficialiai galima sedeti vaiko prieziuros atostogose 3metus,bet kiekviena mama pagal save sprendzia kiek jai buti namie su vaiku,treti metai yra neapmokami is sodros nieko negaunat,paciai jokiu mokesciu moket nereikia nei sodrai nei kam kitam,skaitotes drausta,galit be problemu lankytis ir gydymo istaigose ir nieko jums moket nereiks.
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 12 07, 11:36)
Juk oficialiai galima sedeti vaiko prieziuros atostogose 3metus,bet kiekviena mama pagal save sprendzia kiek jai buti namie su vaiku,treti metai yra neapmokami is sodros nieko negaunat,paciai jokiu mokesciu moket nereikia nei sodrai nei kam kitam,skaitotes drausta,galit be problemu lankytis ir gydymo istaigose ir nieko jums moket nereiks.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 12 07, 10:36)

Kiek žinau tėvai auginantys vaiką iki 8 metų yra drausti
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 12 07, 15:25)
Kiek žinau tėvai auginantys vaiką iki 8 metų yra drausti

butent drinks_cheers.gif ir man rodos, ta reiktu ligoniu kasoj susitvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2010 12 07, 15:33)
butent drinks_cheers.gif ir man rodos, ta reiktu ligoniu kasoj susitvarkyti g.gif

tikrai taip:)
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 12 07, 09:42)
Dyrikas paašikino kodėl tik minimumas: anot jo, pilnas darbo valandų užimtumas būna tik 4 dienas per mėn. Visomis kitomis dienomis beveik nebūna ką veikt, bet kadangi valandas atsėdėt vistiek reik, jis siūlo pardavinėt. Paslaugą verslui. Aš nekenčiu pardavimų. Teko ankščiau dirbt, bet labai blogai jaučiuos tai darydama.

Aišku. Vadinasi, šitas variantas jums netinka 4u.gif

Pagalvojau dėl minimumo g.gif Vat buvau aš neseniai užklidus į viešąjį tualetą biggrin.gif Ten sėdi bobulytė, mezga. Šalia stalas, ant stalo stiklinė, į ją reikia mesti pinigus. Kai įmečiau monetas, bobulytė net akių nepakėlė nuo mezginio. Vat už tokį "valandų atsėdėjimą" galima būtų mokėti minimumą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 gruodžio 2010 - 18:43
QUOTE(dontstop @ 2010 12 06, 18:25)
Man darbo biržoj iškart pasakė, kad pasiūlymų, atitinkančių mano specialybę, jie neturės, reikės ieškoti savarankiškai. Ką aš ir darau  smile.gif  Man iš DB reikia tik pašalpos  ax.gif

man per 6men NE VIENO darbo nepasiule.. doh.gif apie pagal spec net nebuvo ko svajot.. pati susiradau ir isejau iskelus galva.. neaisku uz ka jom ten moka is vis
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 12 07, 19:43)
Vat už tokį "valandų atsėdėjimą" galima būtų mokėti minimumą  ax.gif

Nemanau, kad ji gauna ta minimuma.. smile.gif algos atzvilgiu labai gailina darbdaviai.. cia ne naujiena.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 12 06, 17:24)
kaip kompanija verbuoja potencialius klientus: šalti skambučiai, dalyvauja parodose (jei vien šalti skambučiai, geriau nusišaut  biggrin.gif )

Nesutinku biggrin.gif zinau ne viena, kurie pardavineja ir labai patenkinti.. net gi patinka.. patinka plepet ir tas darbas kaip tik jiems.. as ir metus atidirbau, bet nieko.. gyva biggrin.gif jei reikia lt tikrai ne pats blogiausias variantas schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien einu į dar vieną pokalbį. Net keista, kad tiek kviečia bigsmile.gif Iš aprašymo atrodo, kad būtų neblogas darbas, bet vėl bijau susimaut dėl anglų... Na, bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 07, 21:13)

Papildyta:
Nesutinku biggrin.gif zinau ne viena, kurie pardavineja ir labai patenkinti.. net gi patinka.. patinka plepet ir tas darbas kaip tik jiems.. as ir metus atidirbau, bet nieko.. gyva biggrin.gif jei reikia lt tikrai ne pats blogiausias variantas schmoll.gif

Amber nebūtų Amber, jei man nepaprieštarautų biggrin.gif
Aišku, yra žmonių, kurie pardavinėja, ir tuom patenkinti drinks_cheers.gif Nėr tai blogas darbas, į gerą įmonę įsitrinus net labai pelningas, o jei dar patinka..Bet skirtumas yra, kur pardavinėt tik telefonu, kabėt "ant telefono" visą dieną, ir kur valandą per dieną "šalti skambučiai", valandą - "šilti" biggrin.gif , o toliau susitikimai su žmonėm, jau norinčiais pirkt tą prekę/paslaugą. Mažiau nervų, mažiau streso, mažiau siunčia ant 3 raidžių ir dar toliau.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 12 08, 09:05)
Šiandien einu į dar vieną pokalbį. Net keista, kad tiek kviečia bigsmile.gif  Iš aprašymo atrodo, kad būtų neblogas darbas, bet vėl bijau susimaut dėl anglų... Na, bus matyt smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 12 08, 10:05)
Šiandien einu į dar vieną pokalbį. Net keista, kad tiek kviečia bigsmile.gif  Iš aprašymo atrodo, kad būtų neblogas darbas, bet vėl bijau susimaut dėl anglų... Na, bus matyt smile.gif

sėkmes!

Vakar išėjau iš senojo darbo, taip gera buvo tongue.gif Visi tik ir klausinėjo, ar darbą gavau per pažįstamus blink.gif maždaug, kur jau čia savo jėgomis...gun_bandana.gif

O šiandien jau ruošiuosi emociškai rytojui - pirmai dienai darbe po 2 m. 8 mėn. cool.gif Labiau jaudinuosi, negu prieš pokalbį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 12 08, 09:05)

Oi, kaip smagu, sveikinu !!! 4u.gif o kur pries tai buvot, atsisaket?
Kokio Jus darbo ieskot?

As jau nebezinau, ar mirksiukas.gif greitai rasiu doh.gif
Siaip ieskau administratores darbo, bet mano anglu kalba schmoll.gif , mokykloj ir univere vokieciu mokinaus, o praeitam darbe atidirbau beveik 7 m administratore, man kazkaip nereikejo tos kalbos, nezinau ar kokiu sansu turiu blink.gif
Ejau i kursus anglu kalbos, kruva pinigu susimokejau, nenaudojau niekur anglu (niekur nereikejo), tai ir pamirsau as ja.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
savo fb radau tokia zinute...
Dėmesio! Skubiai ieškome darbuotojo darbui su apskaitos programa ir internetiniais užsakymais. Savo gyvenimo aprašymą siųskite el. paštu vilma@sveikiproduktai.lt

gal kam pravers ax.gif
Atsakyti