Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

AČIŪ visoms pastebėjusioms ir paminėjusioms mano "dažuotą" dežutę 4u.gif
Atsakyti
oho kokias aistras cia praleidau... velnias biggrin.gif nors as ir neesu spausdintu paveiksliuku megeja, bet man negaila kad kitos daro. paveiksliuku spausdinimas man asocijuojasi su neturejimu minciu dirbti su servetelemis smile.gif bet visiems idejos ateina ir iseina ax.gif
o pas mane pavyzdziui dabar tinginys uzejes yra blush2.gif ir gan ilgokai uzsibuvo

Džiuga+, aistullka, krisle159, - puikus darbeliai
Atsakyti
o as nedrasiai ateinu su pirmuoju savo burbulu, dekoravau sena zaisliuka, ne tobula, bet graziau atrodo nei tas senas vienspalvis ax.gif bet man taip atrodo rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti

Prisiminimai apie žuklę

user posted image

biggrin.gif

aaaita thumbup.gif man labai patiko

bambooce, drįstu su tavim nesutikti, nes tiek darbo, kiek reikia įdėt, prijaukinant spausdintą paveiksliuką, nei viena servetėlė nereikalauja (bent jau mano atveju), pabandyk atspausdint, pritapyt foną, detales, atkartot visą tai ant kitų dekoruojamo daikto detalių, suderink servetėles ir spausdinuką į vieną visumą, kad daiktas būtų stilingas ir malonus akiai... Negalvok, kad tik atspausdinam, užklijuojam ir užlakuojam ir tikrai yra labai nesmagu skaityt tokius nuvertinančius mūsų idėjas ir darbą postus. cool.gif
Atsakyti
visu kalediniai burbulai nuostabus wub.gif o man jie neikandama mistika doh.gif

o cia mano blush2.gif mazam kudikeliui "rozinio drambliuko svajone"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 12 06, 14:30)
"rozinio drambliuko svajone"

opapa koks fainumkinas thumbup.gif

na o mano mažasis kai ėjo į daržą netyčia pavadino ir liko bajerio stiliuje "svajuko dramblionė" lotuliukas.gif ))), tai pamačius tavo darbeliuką - iškart ausyse ir nuskambėjo drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 12 06, 14:35)
opapa koks fainumkinas  thumbup.gif

na o mano mažasis kai ėjo į daržą netyčia pavadino ir liko bajerio stiliuje "svajuko dramblionė"  lotuliukas.gif ))), tai pamačius tavo darbeliuką - iškart ausyse ir nuskambėjo  drinks_cheers.gif    thumbup.gif    wub.gif

thumbup.gif vaikai visada perliuku pameta thumbup.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaita @ 2010 12 06, 11:25)
o as nedrasiai ateinu su pirmuoju savo burbulu

o tai kad visai drąsiai ateik thumbup.gif , labai jau mielas tas burbulas, ir atrodo toks "teisingai" apšarmojęs drinks_cheers.gif Man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelniukė @ 2010 12 03, 16:49)

O kad postas nebūtų visiškas off topic'as , rodau paskutinį darbą :
"Dažuose" 17,3x17,3x7 cm.

tobula wub.gif

QUOTE(aistullka @ 2010 12 04, 15:41)

Servetėlių dėžutė "Šiltoji afrika"

nematytas, subtilus ir skoningas darbas 4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 12 05, 13:09)
Žiemos žaidimai2

koks įdomus skilimas ten ir įtrinimas bigsmile.gif kaip čia taip padaryta bigsmile.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 12 06, 13:35)
Prisiminimai apie žuklę

Liuksiškas "neformalas" thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 12 06, 14:30)

o cia mano blush2.gif mazam kudikeliui "rozinio drambliuko svajone"

kaip miela wub.gif
Kaip ten priklijuotas tas apskritimas prie kurio pritvirtintas perliukas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 06, 14:55)
tobula  wub.gif
nematytas, subtilus ir skoningas darbas  4u.gif
koks įdomus skilimas ten ir įtrinimas  bigsmile.gif  kaip čia taip padaryta  bigsmile.gif
Liuksiškas "neformalas"  thumbup.gif  biggrin.gif
kaip miela  wub.gif
Kaip ten priklijuotas tas apskritimas prie kurio pritvirtintas perliukas  g.gif ?

aciu 4u.gif
ten medine sagute priklijuota moment geliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 12 06, 15:25)
aciu 4u.gif
ten medine sagute priklijuota moment geliu mirksiukas.gif

na va, išradingumui ribų nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 06, 11:35)
bambooce, drįstu su tavim nesutikti, nes tiek darbo, kiek reikia įdėt, prijaukinant spausdintą paveiksliuką, nei viena servetėlė nereikalauja (bent jau mano atveju), pabandyk atspausdint, pritapyt foną, detales, atkartot visą tai ant kitų dekoruojamo daikto detalių, suderink servetėles ir spausdinuką į vieną visumą, kad daiktas būtų stilingas ir malonus akiai...  Negalvok, kad tik atspausdinam, užklijuojam ir užlakuojam ir tikrai yra labai nesmagu skaityt tokius nuvertinančius mūsų idėjas ir darbą postus.  cool.gif

musu nuomones vadinasi skiriasi ir nemanau kad del to reiktu cia pradeti rietis. as tik manau kad servetele yra daug daug plonesne nei spausdintas paveiksliukas del to ir sunkiau. esu bandziui spausdinta paveiksliuka, sakau is savo patyrimo blush2.gif
Atsakyti