Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 17, 16:50)
net ishsigandau pamacius tavo posta, bet katik pasiskambinau tai uzrasiau birzelio 28ta diena, tai nera jau taip baisu, uzimtumas 10 dienu y prieky ax.gif

O man sake pora men i prieki uzmusta viskas doh.gif
Atsakyti
sveikos turiu toke problemele mano plaukai juodi kaip varnos o naturalus siaudo spalvos ir noreciau juos pasisviesinti parekomenduokit gera kirpeja jei kas zinot kuri is juodu plauku kazka galetu padaryt nes jau ta spalva mane i nevilty varo noriu kazko sviesesnio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as_eglute: 21 birželio 2011 - 13:50
Sveikos! Visada man plaukus sruogelėmis kirpėjos balindavo su milteliais. Tačiau paskutinį kartą kai kirpausi Vilniuje, man pasakė, kad sruogeles reikia dažyti kreminiais dažais, nes taip mažiau kenkia. Dar kirpėjas paminėjo, jog galėtų uždėti natūralų atspalvį ant mano bespalvių plaukų(išbalintų). Na žodžiu,kaip ir sužinojau ko man reikia, tačiau bėda tame, kad grįžau į Šiaulius ir turėsiu plaukus tvarkytis čia. Gal kuri žino apie plaukų dažymo būdą, kurį man parekomendavo? Gal žinote kokioje Šiaulių kirpykloje taip dažo?
Atsakyti
lankausi "saulės " kirpykloje pas Birutę jau 7 metus į nieką nekeiščiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite atsiliepimu apie Virginija is Classy beauty? Po savaites lankysiuosi pas ja. Darbo bus jai nemazai, nes ir plaukai ilgi, ir saknys nemazai nuaugusios. Ziuresim ka gero pasiulys ir koks bus rezultatas, nes niekaip nerandu kirpejos, pas kuria noreciau lankytis nuolatos, daznai is kirpyklu iseinu siek tiek nusivylusi...
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2011 06 24, 12:57)
Sveikos! Visada man plaukus sruogelėmis kirpėjos balindavo su milteliais. Tačiau paskutinį kartą kai kirpausi Vilniuje, man pasakė, kad sruogeles reikia dažyti kreminiais dažais, nes taip mažiau kenkia. Dar kirpėjas paminėjo, jog galėtų uždėti natūralų atspalvį ant mano bespalvių plaukų(išbalintų). Na žodžiu,kaip ir sužinojau ko man reikia, tačiau bėda tame, kad grįžau į Šiaulius ir turėsiu plaukus tvarkytis čia. Gal kuri žino apie plaukų dažymo būdą, kurį man parekomendavo? Gal žinote kokioje Šiaulių kirpykloje taip dažo?

Siulyciau uzsukti pas Diana is "Delores"... maciau viena rezulata, kai palydejau drauge pas ja. ji buvo juodai kaip varna plaukasi, tai jau "nueme" dazus ir pagyvino naturalius, labai fainiai patvarke... Tik va kainos, tai nepamenu... Bet kad paskutiniu metu pas ja visos vietos uzmustos, dirba kartais nuo 6 val ryto doh.gif
As pas kerpuosi ir dazausi, esu patenkinta... jau buvau kelis kartus, ir galiu pasakyt, kad turi "gera" ranka, nes plaukai auga lb greit, turiu eit kas menesi, nors plaukuciai ilgi...
Atsakyti
Sveikos merginos, gryzusi i Siaulius ketinu nusikirpti plaukus smile.gif Turiu ilgus ir storus plaukus, noriu juos nusikirpti trumpai ( trumpiau nei iki peciu). Gal patartumete kokia kirpeja? Gal kuri nors daresi tokius pasikeitimus ? smile.gif)) nesinori eiti bet kur, norisi geros kirpejos kuri patartu
Atsakyti
Kur graziai kerpa plaukus, bet kainos nedideles kare kirpimui? Buvau labai nusirezus plaukus, gale jie buvo trumpuciukai visai, dabar noriu galiukus pasikirpti, o to galo nebetrumpinti, labiau prieki pakirpti ir aisku galiniu tik galiukus, bet bijau, kad nesugadintu. Kiek maciau draugiu, kurios kare kirpos, tai visom kirpjeos nekazka ten ir padare biggrin.gif Bet taip dabar nesinori uz galiukus moket 45lt doh.gif Ieskau kokios pigesnes, bet svarbu, kad moketu kirpt ax.gif Nors ir labai skaudu neit i savo kirpykla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 06 liepos 2011 - 23:11
QUOTE(delaine @ 2011 01 18, 19:48)
Sveika smile.gif
na bent man Salon pliuse patinka, ir kirpėjai geri, ir produkciją, kurią naudoja irgi gera, man plaukai atsigavo per porą mėnesių, ypač rekomenduoju plaukų atkūrimo procedūrą. Kai kirpaus, tai mokėjau 50Lt, o kai dariaus procedūrą irgi 50 Lt (mano plaukai žemiau pečių)

Salon pliuse, Saulės mieste, visada kerpuosi pas Geda, labai gražiai sutvarko plaukučius jin man, ir dažiausi pas ja plaukus tai nuolaidą padarė, bet teko dar 165 Lt sumokėti, bet plaukai kelis mėnesius spindėjo, ir tokie gyvi atrodė, kad net negaila tiek sumokėti. už kirpimą pas ją moku 40Lt, o galiukus už 15 pakerpa smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(GuTTe_ @ 2011 06 12, 00:07)
Laba diena..

Sakykit, gal kuri galit parekomenduoti kirpeja darancia grazias sukuosenas?

Jūratė, dirba "Grožio sala" salone, pietiniame rajone. Labai gražiai moka padaryti šukuosenas. ir nebrangu pas ją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riole @ 2011 05 17, 16:55)
O as del salon plius turiu nusiskundimu...seniau lankydavausi salon+ pas kirpeja Laura (super kirpeja ) , bet ji isejo vaikucio auginimo ir deja negryzo, o jos mobilaus asmeninio ir neturejau...tai va jau keleri metai as nuo kirpejo prie kirpejo sokineju ir baigiu likt be plauku...taigi paskutinis mano kirpimasis ir plauku dazymas ivyko salon+ pas kirpeja vardo nepamenu, zodziu tokia vyresnio amziaus , tamsiais plaukuciais ,tokiu kare kirpimu (kirpausi akropolio salon+)...zodziu atejau ilgais plaukais ir atsinesiau netgi nuotrauka norimo kirpimo, reikejo plauku patrumpinti galiukus kad plaukai liktu iki peciu, bet visus galus tiesiai turejo nukirpti, be jokiu pailginimu priekio ar iskarpymu sonu...be to prasiau nudazyti sviesiai gal sruogelemis ar kaip, kad kuo maziau plaukui pakenktu, spalva prasiau kad kuo maziau geltonumo, kad naturalesne kokia, nes mano plaukai pilki taigi norejosi kad saknys tik truputi butu pasviesintos..taigi ka gavau... is pradziu nudaze man visa galva milteliais, nuo kuriu mano plaukai tapo pakuliniais, be to spalva gavosi oranzine ryskiai, veliau uzdejo dazus, po kuriu ta oranzine ciut ciut nusviesiejo...plaukus plove siaubingai, jauciausi kad plaukus man po viena pesiojo, toks jausmas kad mano plaukai jai specialiai apie pirstus pynejsi...zodziu esmeje spalva tragiska, plaukai nubyrejo dalis po tokio dazymo...o apie kirpima isvis patyliu, ne nepanasu i nuotrauka..gavosi taip kad gale trumpesni priekyje ilgesni, ir vienas sonas tikrai graziai nukirptasn(uz sita tai giriu)  bet kitas iskarpytas siaubingai...zodziu man verkti norejosi po tokio plauku sutvarkymo...ejau i normalia atrodo kirpykla ir mokejau ne grasius, viso 226 lt, o rezultatas katastrofinis...

esu ne kartą mačiusi kaip salone plius, saulės mieste, neima iš klientų pinigų, jei jie nepatenkinti. viena moteris buvo pykusi, kad ne taip isdžiovino plaukus ir t.t tai tik paemė 10 lt uz kaukes ir galvos plovimą. o čia jei jau plaukai visai sugadinti, tai ir ateitį kažkokią kompensaciją turėtų duoti, ar nemokamai sutvarkyti visą bėdą .
Atsakyti
QUOTE(stirnyteee @ 2011 07 10, 13:34)

Jūratė, dirba "Grožio sala" salone, pietiniame rajone. Labai gražiai moka padaryti šukuosenas. ir nebrangu pas ją smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 07, 00:10)
Kur graziai kerpa plaukus, bet kainos nedideles kare kirpimui? Buvau labai nusirezus plaukus, gale jie buvo trumpuciukai visai, dabar noriu galiukus pasikirpti, o to galo nebetrumpinti, labiau prieki pakirpti ir aisku galiniu tik galiukus, bet bijau, kad nesugadintu. Kiek maciau draugiu, kurios kare kirpos, tai visom kirpjeos nekazka ten ir padare biggrin.gif Bet taip dabar nesinori uz galiukus moket 45lt doh.gif  Ieskau kokios pigesnes, bet svarbu, kad moketu kirpt  ax.gif Nors ir labai skaudu neit i savo kirpykla  biggrin.gif

labai gražiai mačiau vienai merginai nukirpo Aivoje dirbanti Inesa (toks berods vardas jei nemaišau)
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 07 13, 22:00)
labai gražiai mačiau vienai merginai nukirpo Aivoje dirbanti Inesa (toks berods vardas jei nemaišau)

O gal zinote, kokios ten kainos? Saip eiciau pas saviske, bet ji uz galiukus paima 40lt, nu labai gaila tiek moket doh.gif nezinau, gal cia ir normalios kainos skaitosi, nes kitose kirpyklose jau kokie 5 metai kaip nesilankau.
Atsakyti