QUOTE(delaine @ 2011 01 18, 19:48)
Sveika

na bent man Salon pliuse patinka, ir kirpėjai geri, ir produkciją, kurią naudoja irgi gera, man plaukai atsigavo per porą mėnesių, ypač rekomenduoju plaukų atkūrimo procedūrą. Kai kirpaus, tai mokėjau 50Lt, o kai dariaus procedūrą irgi 50 Lt (mano plaukai žemiau pečių)
Salon pliuse, Saulės mieste, visada kerpuosi pas Geda, labai gražiai sutvarko plaukučius jin man, ir dažiausi pas ja plaukus tai nuolaidą padarė, bet teko dar 165 Lt sumokėti, bet plaukai kelis mėnesius spindėjo, ir tokie gyvi atrodė, kad net negaila tiek sumokėti. už kirpimą pas ją moku 40Lt, o galiukus už 15 pakerpa

.
Papildyta:
QUOTE(GuTTe_ @ 2011 06 12, 00:07)
Laba diena..
Sakykit, gal kuri galit parekomenduoti kirpeja darancia grazias sukuosenas?
Jūratė, dirba "Grožio sala" salone, pietiniame rajone. Labai gražiai moka padaryti šukuosenas. ir nebrangu pas ją
Papildyta:
QUOTE(Riole @ 2011 05 17, 16:55)
O as del salon plius turiu nusiskundimu...seniau lankydavausi salon+ pas kirpeja Laura (super kirpeja ) , bet ji isejo vaikucio auginimo ir deja negryzo, o jos mobilaus asmeninio ir neturejau...tai va jau keleri metai as nuo kirpejo prie kirpejo sokineju ir baigiu likt be plauku...taigi paskutinis mano kirpimasis ir plauku dazymas ivyko salon+ pas kirpeja vardo nepamenu, zodziu tokia vyresnio amziaus , tamsiais plaukuciais ,tokiu kare kirpimu (kirpausi akropolio salon+)...zodziu atejau ilgais plaukais ir atsinesiau netgi nuotrauka norimo kirpimo, reikejo plauku patrumpinti galiukus kad plaukai liktu iki peciu, bet visus galus tiesiai turejo nukirpti, be jokiu pailginimu priekio ar iskarpymu sonu...be to prasiau nudazyti sviesiai gal sruogelemis ar kaip, kad kuo maziau plaukui pakenktu, spalva prasiau kad kuo maziau geltonumo, kad naturalesne kokia, nes mano plaukai pilki taigi norejosi kad saknys tik truputi butu pasviesintos..taigi ka gavau... is pradziu nudaze man visa galva milteliais, nuo kuriu mano plaukai tapo pakuliniais, be to spalva gavosi oranzine ryskiai, veliau uzdejo dazus, po kuriu ta oranzine ciut ciut nusviesiejo...plaukus plove siaubingai, jauciausi kad plaukus man po viena pesiojo, toks jausmas kad mano plaukai jai specialiai apie pirstus pynejsi...zodziu esmeje spalva tragiska, plaukai nubyrejo dalis po tokio dazymo...o apie kirpima isvis patyliu, ne nepanasu i nuotrauka..gavosi taip kad gale trumpesni priekyje ilgesni, ir vienas sonas tikrai graziai nukirptasn(uz sita tai giriu) bet kitas iskarpytas siaubingai...zodziu man verkti norejosi po tokio plauku sutvarkymo...ejau i normalia atrodo kirpykla ir mokejau ne grasius, viso 226 lt, o rezultatas katastrofinis...
esu ne kartą mačiusi kaip salone plius, saulės mieste, neima iš klientų pinigų, jei jie nepatenkinti. viena moteris buvo pykusi, kad ne taip isdžiovino plaukus ir t.t tai tik paemė 10 lt uz kaukes ir galvos plovimą. o čia jei jau plaukai visai sugadinti, tai ir ateitį kažkokią kompensaciją turėtų duoti, ar nemokamai sutvarkyti visą bėdą .