QUOTE(North_CitY @ 2011 05 14, 21:12)
Parasykit butinai nes ir man nereikia grozio salonu,nes juose kainos uz interjera,kavos gerima ir visokiom administratorems
Kuo daugiau info nepakenks,jei ta pati Diana tada valio einu 

sveiki,mano drauge nezino kirpejos vardo is suktuko

Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2011 05 20, 14:59)
Vajei kaip uzjauciu
Labai pazystamas jausmas... Neseniai ir as buvau pas tokia 'grubijane' Klip pakliuvusi
Vietoj sviesiu plauku saknu- geltonos, sruogelemis toks jausmas kad pirma kart gyvenime daze (nepatenkinta baisiausiai buvo, kad nesutikau visus plaukus viena spalva dazyti), o vietoj galiuku pakirpimo- kazkoks 'paramtymas', prakarpe galus ir tiek, gerai, kad nors tiesiai. O jau plauku sukavimas prilygo rovimui, na taip grubiai pese... Slapius plaukus irgi draske per prievarta (visose kirpyklose truputi pradziovindavo, o jau tada sukuodavo, nes pats plaukas slapias labai veliasi, nepaklusnus), plaunant irgi bande draskyti, ar ten sukuoti ... Tokio diskomforto niekada nebuvau patyrusi
Norejosi kuo greiciau is ten istrukti...
O gryzusi namo pastebejau, kad dauguma virsutiniu plauku nutrupeje! Tai jos slapiu plauku draskymo-sukavimo pasekme- plaukai nuluzinejo ir pasizeide..
Turbut ne pas ta kirpeja pataikiau
Bet pirma ir paskutini karta ten lankiausi.

Labai pazystamas jausmas... Neseniai ir as buvau pas tokia 'grubijane' Klip pakliuvusi

Vietoj sviesiu plauku saknu- geltonos, sruogelemis toks jausmas kad pirma kart gyvenime daze (nepatenkinta baisiausiai buvo, kad nesutikau visus plaukus viena spalva dazyti), o vietoj galiuku pakirpimo- kazkoks 'paramtymas', prakarpe galus ir tiek, gerai, kad nors tiesiai. O jau plauku sukavimas prilygo rovimui, na taip grubiai pese... Slapius plaukus irgi draske per prievarta (visose kirpyklose truputi pradziovindavo, o jau tada sukuodavo, nes pats plaukas slapias labai veliasi, nepaklusnus), plaunant irgi bande draskyti, ar ten sukuoti ... Tokio diskomforto niekada nebuvau patyrusi

O gryzusi namo pastebejau, kad dauguma virsutiniu plauku nutrupeje! Tai jos slapiu plauku draskymo-sukavimo pasekme- plaukai nuluzinejo ir pasizeide..

Turbut ne pas ta kirpeja pataikiau

Aš šiuo slonu nusivyliau,taip pat kainos kosmosas,paslauga net neatitinka kainos žiauriai,nagus prisiauginejau savo gimtadieniui,prastai ir laikė ir nulakavo negražiai,aš nepatenkinta likau.O jau visos ten dirbančios tokios pasikėlusios nu jau tokios nemandagios,viena už kitą mandresnė ko paklausi to negausi..
aš nepakenčiu išpuilusiu tai mano įspudis apie tą KLIP nekoks

Papildyta:
QUOTE(Riole @ 2011 05 17, 15:55)
O as del salon plius turiu nusiskundimu...seniau lankydavausi salon+ pas kirpeja Laura (super kirpeja ) , bet ji isejo vaikucio auginimo ir deja negryzo, o jos mobilaus asmeninio ir neturejau...tai va jau keleri metai as nuo kirpejo prie kirpejo sokineju ir baigiu likt be plauku...taigi paskutinis mano kirpimasis ir plauku dazymas ivyko salon+ pas kirpeja vardo nepamenu, zodziu tokia vyresnio amziaus , tamsiais plaukuciais ,tokiu kare kirpimu (kirpausi akropolio salon+)...zodziu atejau ilgais plaukais ir atsinesiau netgi nuotrauka norimo kirpimo, reikejo plauku patrumpinti galiukus kad plaukai liktu iki peciu, bet visus galus tiesiai turejo nukirpti, be jokiu pailginimu priekio ar iskarpymu sonu...be to prasiau nudazyti sviesiai gal sruogelemis ar kaip, kad kuo maziau plaukui pakenktu, spalva prasiau kad kuo maziau geltonumo, kad naturalesne kokia, nes mano plaukai pilki taigi norejosi kad saknys tik truputi butu pasviesintos..taigi ka gavau... is pradziu nudaze man visa galva milteliais, nuo kuriu mano plaukai tapo pakuliniais, be to spalva gavosi oranzine ryskiai, veliau uzdejo dazus, po kuriu ta oranzine ciut ciut nusviesiejo...plaukus plove siaubingai, jauciausi kad plaukus man po viena pesiojo, toks jausmas kad mano plaukai jai specialiai apie pirstus pynejsi...zodziu esmeje spalva tragiska, plaukai nubyrejo dalis po tokio dazymo...o apie kirpima isvis patyliu, ne nepanasu i nuotrauka..gavosi taip kad gale trumpesni priekyje ilgesni, ir vienas sonas tikrai graziai nukirptasn(uz sita tai giriu) bet kitas iskarpytas siaubingai...zodziu man verkti norejosi po tokio plauku sutvarkymo...ejau i normalia atrodo kirpykla ir mokejau ne grasius, viso 226 lt, o rezultatas katastrofinis...
užjaučiu labai...šita kirpėja Loreta ar kaip ten jos vardas,ka tik baigė kursus,ji daug metų dirbo mugėje rūbais prekiavo ir sugalvojo būti kirpėja ,bet jai sunkiai sekasi...tikrai kaip baisu kaip sugadina sudegina plaukus plaukus.Aidas daug metų dirba,ir gerai dirba,manau kad atgaivins jum ir ištaisys viska,bet va tokiu pinigėliu tai gaila...