Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(North_CitY @ 2011 05 14, 21:12)
Parasykit butinai nes ir man nereikia grozio salonu,nes juose kainos uz interjera,kavos gerima ir visokiom administratorems doh.gif Kuo daugiau info nepakenks,jei ta pati Diana tada valio einu smile.gif

sveiki,mano drauge nezino kirpejos vardo is suktuko g.gif ,bet sake sviesiais plaukais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2011 05 20, 14:59)
Vajei kaip uzjauciu verysad.gif 
Labai pazystamas jausmas... Neseniai ir as buvau pas tokia 'grubijane' Klip pakliuvusi  doh.gif 
Vietoj sviesiu plauku saknu- geltonos, sruogelemis toks jausmas kad pirma kart gyvenime daze (nepatenkinta baisiausiai buvo, kad nesutikau visus plaukus viena spalva dazyti), o vietoj galiuku pakirpimo- kazkoks 'paramtymas', prakarpe galus ir tiek, gerai, kad nors tiesiai. O jau plauku sukavimas prilygo rovimui, na taip grubiai pese... Slapius plaukus irgi draske per prievarta (visose kirpyklose truputi pradziovindavo, o jau tada sukuodavo, nes pats plaukas slapias labai veliasi, nepaklusnus), plaunant irgi bande draskyti, ar ten sukuoti ... Tokio diskomforto niekada nebuvau patyrusi verysad.gif Norejosi kuo greiciau is ten istrukti...
O gryzusi namo pastebejau, kad dauguma virsutiniu plauku nutrupeje! Tai jos slapiu plauku draskymo-sukavimo pasekme- plaukai nuluzinejo ir pasizeide..  doh.gif   
Turbut ne pas ta kirpeja pataikiau  schmoll.gif Bet pirma ir paskutini karta ten lankiausi.

Aš šiuo slonu nusivyliau,taip pat kainos kosmosas,paslauga net neatitinka kainos žiauriai,nagus prisiauginejau savo gimtadieniui,prastai ir laikė ir nulakavo negražiai,aš nepatenkinta likau.O jau visos ten dirbančios tokios pasikėlusios nu jau tokios nemandagios,viena už kitą mandresnė ko paklausi to negausi..
aš nepakenčiu išpuilusiu tai mano įspudis apie tą KLIP nekoks schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Riole @ 2011 05 17, 15:55)
O as del salon plius turiu nusiskundimu...seniau lankydavausi salon+ pas kirpeja Laura (super kirpeja ) , bet ji isejo vaikucio auginimo ir deja negryzo, o jos mobilaus asmeninio ir neturejau...tai va jau keleri metai as nuo kirpejo prie kirpejo sokineju ir baigiu likt be plauku...taigi paskutinis mano kirpimasis ir plauku dazymas ivyko salon+ pas kirpeja vardo nepamenu, zodziu tokia vyresnio amziaus , tamsiais plaukuciais ,tokiu kare kirpimu (kirpausi akropolio salon+)...zodziu atejau ilgais plaukais ir atsinesiau netgi nuotrauka norimo kirpimo, reikejo plauku patrumpinti galiukus kad plaukai liktu iki peciu, bet visus galus tiesiai turejo nukirpti, be jokiu pailginimu priekio ar iskarpymu sonu...be to prasiau nudazyti sviesiai gal sruogelemis ar kaip, kad kuo maziau plaukui pakenktu, spalva prasiau kad kuo maziau geltonumo, kad naturalesne kokia, nes mano plaukai pilki taigi norejosi kad saknys tik truputi butu pasviesintos..taigi ka gavau... is pradziu nudaze man visa galva milteliais, nuo kuriu mano plaukai tapo pakuliniais, be to spalva gavosi oranzine ryskiai, veliau uzdejo dazus, po kuriu ta oranzine ciut ciut nusviesiejo...plaukus plove siaubingai, jauciausi kad plaukus man po viena pesiojo, toks jausmas kad mano plaukai jai specialiai apie pirstus pynejsi...zodziu esmeje spalva tragiska, plaukai nubyrejo dalis po tokio dazymo...o apie kirpima isvis patyliu, ne nepanasu i nuotrauka..gavosi taip kad gale trumpesni priekyje ilgesni, ir vienas sonas tikrai graziai nukirptasn(uz sita tai giriu)  bet kitas iskarpytas siaubingai...zodziu man verkti norejosi po tokio plauku sutvarkymo...ejau i normalia atrodo kirpykla ir mokejau ne grasius, viso 226 lt, o rezultatas katastrofinis...

užjaučiu labai...šita kirpėja Loreta ar kaip ten jos vardas,ka tik baigė kursus,ji daug metų dirbo mugėje rūbais prekiavo ir sugalvojo būti kirpėja ,bet jai sunkiai sekasi...tikrai kaip baisu kaip sugadina sudegina plaukus plaukus.Aidas daug metų dirba,ir gerai dirba,manau kad atgaivins jum ir ištaisys viska,bet va tokiu pinigėliu tai gaila...
Atsakyti
QUOTE(landrea @ 2011 03 12, 20:19)
Man Gintare patinka thumbup.gif  Dirba ji Zavesy, Vytauto gatvej, netoli SU  mirksiukas.gif

Gal butu galima telefona Gintares i AZ gauti : Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2011 05 24, 16:56)
gal pas Rimantę lankotės? Aš apie ją gerų atsiliepimų esu girdėjusi

taip, pas ja rolleyes.gif
kazkuri forumiete rekomendavo ja, uzsirasiau pas ja, tai taip ir pasilikau jau 3 metus smile.gif
Atsakyti
Laba diena..

Sakykit, gal kuri galit parekomenduoti kirpeja darancia grazias sukuosenas?
Atsakyti
Jau kelis metus lankausi pas kirpėją Inesą, dirbančią Aivos grožio salone. Ir kirpimas, ir dažymas, ir šukuosenos, ir kainos, viskas pas ją super super super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškytė: 12 birželio 2011 - 11:05
QUOTE(Mažytė mergytė @ 2011 05 25, 19:54)
Kas del kirpeju, tai ir as galiu pasisakyti, tik gal neturiu tiek daug placios praktikos kaip kitos, nors kerpuosi jau 11 metu kas pusantro menesio. Ir visus 11 metu einu pas Oksana, kuri dirba "Auroroj". Niekada i nieka jos nekeisciau ir net nenoriu pagalvoti, kad tektu tai daryti, jei apsigyvenciau kitoj saly. Kainos aisku ne 20, 30 ir net ne 100 litu. Kaskart su dazymu ir kirpimu (mano plaukai iki ausu galiuku ir trumpesni) sumoku 150 Lt.  Trumpu plauku meistre-tikrai taip. Pas ja manau verta eiti, jei nebijai pokyciu, net ir radikaliu. Per tiek metu buvau visokia-melyna, rozine, zalia, turkio spalvos-tai kas liecia spalvas. O del kirpimo, buvau nuo 1 cm ilgio plauku, kurie aisku nebuvo nuskusti eziuku, o buvo nukirpti itin stilingi. Tai mano praktikoje (nors kaip ir minejau jos beveik nera, nes kai randi gera kirpeja, jos nereikai keisti) tokia viena drasi, stipri savo srities profesionale, kone kas antra menesi skraidanti po pasauli i ivairiausius seminarus ir pati juos rengianti LT ir uzsienyje. Beje, dirba ji su REVLON produktais. Todel dziaugiuosi, kad kas pusantro menesio turiu svente nueiti pas savo drauge, kuri mane padaro mmm...kokia grazia (cia mano subjektyvi nuomone).  4u.gif
Ir ziuriu nuotrauka mano cia dvieju metu senumo, dabar tapau sokoladine ir esu nerealiai patenkinta smile.gif

As nuo sausio menesio negaliu atsigauti po Oksanos kirpimo,iki pat dabar nesusitvarkau su savo plaukais.Trys metus auginau plaukus o ji vienu brukstelejimu nukarpe ,iskarpe .Prasiau LIETUVISKAI kad ilgio neliestu.Jei ji skraido po pasauli tai nereiskia kad gera kirpeja.Gal ji ismano trdaumpu plauku kirpima,ko nepasakyciau apie ilgus.Plaukai toks dalykas kad per menesi neatauga.Net dar dabar prisiminus pyktis ima.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif kazkur si 4u.gif tam forume buvau maciusi labai geru atsiliepimu apie vyru kirpeja vyra Tomas, tik beda kad neberandu kur, jei neklystu tai jis bonaforcoj dirba, antra diena zadu pasiskambint uzrasyt drauga, bet geda skambint nes tiksliai nepamenu ar jis toj kirpykloj dirba lotuliukas.gif taigi zodziu, gal kas zinot ar bonaforcoj dirba toks Tomas? 4u.gif
Ir gal kas turit atsiliepimu apie kirpeja Ausr 4u.gif is kirpyklos ''Pries plauka'' ? as pas ja uzsirasiau vestuvinei sukuosenai o bandomaja tik savaite pries turesiu nes mes ne lt gyvenam, ir jau prasidejo panika kad jei nepatiks ji man jau bus per velu kazka kita rast blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 16, 16:53)
sveikos merginos 4u.gif  kazkur si 4u.gif tam forume buvau maciusi labai geru atsiliepimu apie vyru kirpeja vyra Tomas, tik beda kad neberandu kur, jei neklystu tai jis bonaforcoj dirba, antra diena zadu pasiskambint uzrasyt drauga, bet geda skambint nes tiksliai nepamenu ar jis toj kirpykloj dirba lotuliukas.gif  taigi zodziu, gal kas zinot ar bonaforcoj dirba toks Tomas? 4u.gif
Ir gal kas turit atsiliepimu apie kirpeja Ausr 4u.gif  is kirpyklos ''Pries plauka'' ? as pas ja uzsirasiau vestuvinei sukuosenai o bandomaja tik savaite pries turesiu nes mes ne lt gyvenam, ir jau prasidejo panika kad jei nepatiks ji man jau bus per velu kazka kita rast blink.gif

labukas, o va mano vyrukai kirposi bonasforcoje tik pas tokia kirpeja senovisku vardu na dabar ir nepamenu, lyg ir is Teresa ar kaip kitaip, tai liko labai patenkinti ir gerai atrodo.
Atsakyti
Labuka,

Tomas tikrai dirba Bonasforcoje ir super kerpa, bent vyrus tai tikrai smile.gif mano vyras lankosi pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiV @ 2011 06 17, 08:24)
Labuka,

Tomas tikrai dirba Bonasforcoje ir super kerpa, bent vyrus tai tikrai smile.gif mano vyras lankosi pas ji smile.gif

aciu uz atsakyma, reiks skambint uzrasyt savo suzadetini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 17, 08:43)
aciu uz atsakyma, reiks skambint uzrasyt savo suzadetini 4u.gif

Tik eiles pas ji ohohooooo....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 06 17, 08:51)
Tik eiles pas ji ohohooooo.......  doh.gif

net ishsigandau pamacius tavo posta, bet katik pasiskambinau tai uzrasiau birzelio 28ta diena, tai nera jau taip baisu, uzimtumas 10 dienu y prieky ax.gif
Atsakyti