Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 14, 10:46)
O gal zinote, kokios ten kainos? Saip eiciau pas saviske, bet ji uz galiukus paima 40lt, nu labai gaila tiek moket  doh.gif  nezinau, gal cia ir normalios kainos skaitosi, nes kitose kirpyklose jau kokie 5 metai kaip nesilankau.

tikrai nenormalios biggrin.gif
bent man,nemokeciau tiek uz galus.nebent uz modelini kirpima mirksiukas.gif
Atsakyti
As kerpuosi kirpykloje "Pries plauka" pas kirpeja Ausra smile.gif Uz galiuku pakirpima moku 30lt. Esu patenkinta, nes graziai sutvarko plaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 07 15, 15:41)
As kerpuosi kirpykloje "Pries plauka" pas kirpeja Ausra  smile.gif  Uz galiuku pakirpima moku 30lt. Esu patenkinta, nes graziai sutvarko plaukus  thumbup.gif

As taip pat pas Ausra,jau kokie 5metai,lankausi nei karto nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 15, 10:31)
tikrai nenormalios biggrin.gif
bent man,nemokeciau tiek uz galus.nebent uz modelini kirpima mirksiukas.gif

Kerpu kare, bet man reikia, kad tik galiukus pakirptu, nes jau po biski noriu pradet gala atsiauginti, tai jau jo "lenkti" labai nebereikia, bet ir tiesiai nukirpti nenoriu, nes baisai atrodys, o ir trumpint reiktu nemazai. Siaip kai budavau issikarpius palukus ir kirpejos prasydavau galiukus nukirpti tai ji galiukus irkirpo, ne visus palukus karpe, nezinau net g.gif
Atsakyti
Gal kas bandė eiti į kirpykla Rūdės g. prie centrinės maximos? Man ji visai šalia namų, tai galvoju gal reikėtų ten pradėti eiti g.gif Būtų įdomu sužinoti, kokia galiukų pakirpimo kaina ir šiaip kaip kirpėjos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2011 07 15, 15:48)
As  taip  pat  pas  Ausra,jau  kokie 5metai,lankausi  nei  karto  nenuvyle thumbup.gif

Jooo man ir ji labai patinka thumbup.gif Gal esi pas ja dariusi sukuosena? kazin kaip su sukuosenom jai sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 07 16, 10:20)
Jooo man ir ji labai patinka  thumbup.gif  Gal esi pas ja dariusi sukuosena? kazin kaip su sukuosenom jai sekasi  g.gif

As nesidariau,bet mano draugei dare jaunosios su tikrai lgais plaukais tikrai graziai,bet ten jai tortu ant galvos nedare tokia kuklia bet labai graziai.
Atsakyti
yra besilankanciu 'tobulam stiliuje" ???
Atsakyti
Aš psa Aušrytę iš kirpyklos "Prieš plauką" lankausi baisu ir suskaičiuoti kiek metų, turbūt greitai bus dešimt:). Be galo taktiškas, tolerantiškas ir šiaip geras žmogus Aušrytė, o ir sugeba nukirpti taip, kad išsiplovus papurtau galvą ir į priekį smile.gif. Labai mane kabina tas, kad gerbia vienodai visas iki vienos savo klientes ir visuomet pasiliks ir ilgiau padirbėti ir dėl to nepraras geros nuotaikos. Labai ją gerbiu kaip profesionalę ir kaip žmogų su teisingu požiūriu į darbą.
Atsakyti
Yra einančių į "ledi" ? Domintų atsiliepimai apie kirpėjas. Ir jeigų yra ten besitvarkančių antakius,parašykit atsiliepimą antakių temoje,dėkui 4u.gif .
Atsakyti
kas kas daretes sukuosena salon h, saules mieste? smile.gif) ar likote patenkintos, ir kiek sumokejote? wink.gif butu labai idomu suzinoti, nes kainorastis ne visada atitinka realias kainas kuomet papraso dvigubai daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite kas parasyti varda kirpejos is "Auroros", pas Oksana nenoriu, o kitos kirpejos vardo nezinau doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti