Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(Saulė7 @ 2012 05 02, 13:55)
Kokia kaina kirpimo karstomis zirklemis? Ar daug nukerpa plauku? blush2.gif

Pakerpa tik pacius galiukus, jei norit kirpimo, pirma atskirai ji pasidarykit su paprastom zirklem mirksiukas.gif Kaina berods 70 Lt g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, uzsirašiau vestuvinei šukuosenai pas kirpėją Ritą Miraže, gal yra kam tekę lankytis? unsure.gif Beja ten yra dvi Ritos, tai as užsirašiau pas Ritą iš Šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 05 01, 19:05)
Bonasforcoj kerpa  4u.gif  As buvau pas Terese  smile.gif

labas rytas, ir as pas Terese kirpausi, mano plaukams labai tiko tas termo kirpimas, bet ji kerpa labai kruopsciai kerpa tris kartus, kad nusikirptu visi issisakoja galiukai 4u.gif

Ir dar as maciau jos darytas sukuosenas nuotakai ir pamergems, tai buvau suzaveta smile.gif ji turi kataloga kur galima ten issirinkti nu zodziu labai grazios buvo ir dar ji vaziuoja i namus , o tai labai patogu vestuviu proga. jei kam reikia turiu jos tel. rasykit i AZ.
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėte patarti pas ką geriau būtų eiti apsikirpti bei nusidažyti plaukus? Labai noriu pokyčių, tad nusprendžiau jog gal vertėtų pasikeisti plaukų spalvą. Norėčiau, kad kirpėjas(a) išmanytų savo darbą, bei patartų kaip geriau daryti, nes dabar norius pasišviesinti plaukus, bet, o gal jis patars pasilikti esamą spalvą ir tiesiog apkirps kaip man ištiesų tinka, nes šiuo metu net neįsivaizduoju kokiu stiliu kirptis turėčiau.
Iš paskaitytų senesnių postų man visai patiko kirpėjo Aido aprašytas darbas. Gal kas pas jį lankėtės, ar jis tikrai geras ir kokios sumos pas jį maždaug būtų jei kirptų ir dažytų ilgus plaukus.
Būčiau labai dėkinga už atsakymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetCupcake @ 2012 05 05, 14:24)
Sveikos. Gal galėtumėte patarti pas ką geriau būtų eiti apsikirpti bei nusidažyti plaukus? Labai noriu pokyčių, tad nusprendžiau jog gal vertėtų pasikeisti plaukų spalvą. Norėčiau, kad kirpėjas(a) išmanytų savo darbą, bei patartų kaip geriau daryti, nes dabar norius pasišviesinti plaukus, bet, o gal jis patars pasilikti esamą spalvą ir tiesiog apkirps kaip man ištiesų tinka, nes šiuo metu net neįsivaizduoju kokiu stiliu kirptis turėčiau.
Iš paskaitytų senesnių postų man visai patiko kirpėjo Aido aprašytas darbas. Gal kas pas jį lankėtės, ar jis tikrai geras ir kokios sumos pas jį maždaug būtų jei kirptų ir dažytų ilgus plaukus.
Būčiau labai dėkinga už atsakymus wink.gif

As pas jy tik kerpuosi,kadangi nedazau plauku tai paima uz kirpima 32lt smile.gif Su dazymu speju tikrai 100lt kainuotu.
Atsakyti
Aidas - tikrai geras meistras, einu tik pas jį. Kainos priklauso nuo to, ką darysite ir kiek kokių priemonių reiks. Šiaip Tilžėje pigiau nei Salon H Akropoly. Man šaknų dažymas atseina 75 Lt. Kirpimas 50 Lt (ne galų pakirpimas). Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(FashGasm @ 2012 05 06, 14:38)
Aidas - tikrai geras meistras, einu tik pas jį. Kainos priklauso nuo to, ką darysite ir kiek kokių priemonių reiks. Šiaip Tilžėje pigiau nei Salon H Akropoly. Man šaknų dažymas atseina 75 Lt. Kirpimas 50 Lt (ne galų pakirpimas). Rekomenduoju.

Tai jis dviejose salonose dirba? Gal galite pasakyti koks salono pavadinimas Tilžėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetCupcake @ 2012 05 06, 18:40)
Tai jis dviejose salonose dirba? Gal galite pasakyti koks salono pavadinimas Tilžėje? smile.gif

Berods, Rashel 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar Šiauliuose kur nors dažo su Loreal Richesse? g.gif
Atsakyti
O gal kokia nebloga trumpu plauku kirpeja parekomenduotumet pietiniam (Lyros pusėje). 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kiek manote man kainuotų galiukų ir kirpčiukų pakirpimas gama galant?
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 05 02, 09:53)
Na užsirašiau pas Jolantą (šviesią,prie lango kur dirba biggrin.gif )iš "Prie Saulės", trečiadienį kitą einu,pamėginsiu.Pirmą kartą pas ją smile.gif

buvau patiko.maloni,kalbi tokia. Nera brangu. smile.gif
Atsakyti