Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(SweetCupcake @ 2012 05 05, 14:24)
Sveikos. Gal galėtumėte patarti pas ką geriau būtų eiti apsikirpti bei nusidažyti plaukus? Labai noriu pokyčių, tad nusprendžiau jog gal vertėtų pasikeisti plaukų spalvą. Norėčiau, kad kirpėjas(a) išmanytų savo darbą, bei patartų kaip geriau daryti, nes dabar norius pasišviesinti plaukus, bet, o gal jis patars pasilikti esamą spalvą ir tiesiog apkirps kaip man ištiesų tinka, nes šiuo metu net neįsivaizduoju kokiu stiliu kirptis turėčiau.
Iš paskaitytų senesnių postų man visai patiko kirpėjo Aido aprašytas darbas. Gal kas pas jį lankėtės, ar jis tikrai geras ir kokios sumos pas jį maždaug būtų jei kirptų ir dažytų ilgus plaukus.
Būčiau labai dėkinga už atsakymus wink.gif

Aš nemažai kirpėjų Šiauliuose išbandžiau, po to kai maniškė išvažiavo gyventi į UK, ir pagaliau (pasisiakičiusi nemažai šiame forume) peitais metais nuėjau pas Ingą iš Delorio. O va ten tai žmogus thumbup.gif Ir atkreipia dėmesį į tai ko tu pageidauji, ir pasiūlo savo ir apskritai išmano labai gerai savo amatą ir yra labai maloni. Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Sveikos,kur pigiai daro manikiūrą ir pedikiūrą? smile.gif Domina prancūziškas.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 05 10, 16:56)
Sveikos,kur pigiai daro manikiūrą ir pedikiūrą? smile.gif Domina prancūziškas.

Prancūziškas pas Dorą, kirpykloje kuri įsikūrusi Šiaulių viešbutyje. Man patinka pas ją.
O manikiūrą geriausiai ir kruopščiausiai tai pas Tomą iš Klip. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos kokioj kirpykoloj dirba su Keune produkcija??? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankotes pas Neringa is Grozio salos? Kokie atsiliepimai butu? 4u.gif

Su Keune dirba berods Bella bei Mirazas, bet ne kaip su pagrindinem priemonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 05 17, 13:07)
Merginos kokioj kirpykoloj dirba su Keune produkcija??? 4u.gif

su KEUNE dirba "AGNĖ"
Atsakyti
Merginos, gal kas žinote ar gerai salone DONNA LY priaugina blakstienas? Yra akcija dabar, bet nesu ten buvus, tai truputi baisoka be atsiliepimų eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 05 21, 10:45)
Merginos, gal kas žinote ar gerai salone DONNA LY priaugina blakstienas? Yra akcija dabar, bet nesu ten buvus, tai truputi baisoka be atsiliepimų eiti  blush2.gif

Asmeniskai as blakstienu neinu prisiaugint i salonus, nes labai brangu ir kokybes geros ner kaip mergaites namie priaugina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 05 21, 10:23)
Asmeniskai as blakstienu neinu prisiaugint i salonus, nes labai brangu ir kokybes geros ner kaip mergaites namie priaugina... 4u.gif

Tai kas liečia brangumą, tai tikrai nebrangu šiuo atveju http://www.nuolaiduk...a-ly-siauliuose

Tik va dėl kokybės kažkaip baugu..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 05 21, 13:54)
Tai kas liečia brangumą, tai tikrai nebrangu šiuo atveju http://www.nuolaiduk...a-ly-siauliuose

Tik va dėl kokybės kažkaip baugu..... blush2.gif

Na as norku nenoriu, kurios cia reklamuojamos...na kaina panasiai kaip ir pas mergaites kurios priaugineja...as moku maziau nei cia... blush2.gif
galima pabandyt ir uz kuponus, tik patirties turiu, kad kokybes maza, kai perki uz kuponus, vis neranda laiko, ir tempia guma beveik iki paskutines dienos...
Na zodziu mano patirtis tokia...
Bandykit, gal jums geriau pavyks...
Atsakyti
kur kerpasi trumpaplaukes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 05 21, 10:45)
Merginos, gal kas žinote ar gerai salone DONNA LY priaugina blakstienas? Yra akcija dabar, bet nesu ten buvus, tai truputi baisoka be atsiliepimų eiti  blush2.gif

Pirkau as toki kupona. Blakstienas man dare Laurena, esu patenkinta, kruopsciai, gerai dirba mirksiukas.gif
Atsakyti