QUOTE(SweetCupcake @ 2012 05 05, 14:24)
Sveikos. Gal galėtumėte patarti pas ką geriau būtų eiti apsikirpti bei nusidažyti plaukus? Labai noriu pokyčių, tad nusprendžiau jog gal vertėtų pasikeisti plaukų spalvą. Norėčiau, kad kirpėjas(a) išmanytų savo darbą, bei patartų kaip geriau daryti, nes dabar norius pasišviesinti plaukus, bet, o gal jis patars pasilikti esamą spalvą ir tiesiog apkirps kaip man ištiesų tinka, nes šiuo metu net neįsivaizduoju kokiu stiliu kirptis turėčiau.
Iš paskaitytų senesnių postų man visai patiko kirpėjo Aido aprašytas darbas. Gal kas pas jį lankėtės, ar jis tikrai geras ir kokios sumos pas jį maždaug būtų jei kirptų ir dažytų ilgus plaukus.
Būčiau labai dėkinga už atsakymus
Iš paskaitytų senesnių postų man visai patiko kirpėjo Aido aprašytas darbas. Gal kas pas jį lankėtės, ar jis tikrai geras ir kokios sumos pas jį maždaug būtų jei kirptų ir dažytų ilgus plaukus.
Būčiau labai dėkinga už atsakymus

Aš nemažai kirpėjų Šiauliuose išbandžiau, po to kai maniškė išvažiavo gyventi į UK, ir pagaliau (pasisiakičiusi nemažai šiame forume) peitais metais nuėjau pas Ingą iš Delorio. O va ten tai žmogus