Sveikos,
gal kuri pasakysit, kur kerpat vaikucius Siauliuose?
QUOTE(linavaiciulyte @ 2012 01 28, 13:10)
Labuka. noriu paklausti gal kas buvot kirpykloj Bela prie elektros tinklu, nes mane kai apkirpo, tai vos neapsiverkiau. Netoliese gyvenu, atsidare naujas salonas, tai nusprendziau pabandyti ... brrrr . Jei ka, tai kirpeja juodais plaukais, vardo net nebeklausiau. Galetu geresniu kirpeju pasieskoti, kai tokiom kainom dirba. Apie kirpima nebesneku 

as jau keli metai lankausi pas Kristina, ji sio salono savininke. man ji superine kirpeja

kiek graziu atsiliepimu apie vyra kirpeja Aida

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 06 03, 22:35)
as jau keli metai lankausi pas Kristina, ji sio salono savininke. man ji superine kirpeja
ji sviesiais plaukais. kiek zinau ji nuolat tobulinasi, vazineja po seminarus
kainos nera dideles, zodziu, rekomenduoju
as tai labai nusvylusi juo esu, niekad neiciau pas ji daugiau. mano plaukus iki beveik juosmens, nuejus pasitrumpinti galiuku, nureze iki peciu. nu gerai, gal jie ir nebuvo sveiki, bet as nenorejau!
o uz nugaros ka daro net ir nemaciau. nu gerai, nureze trumpai. bet man buvo tada 20m, o padare kazkoki bobiska kirpima, virsugalvyje plaukus taip prakarpe, ka jie buvo kokiu 5cm ilgio. as namo gryzau pasiskukciodama. neisdrysau tada nieko jam i akis pasakyti. MB pamates vos infarkto negavo, sako i teisma toki paduot
nuo tada neberizikuoju su kirpejais. manau kad ir kokie tavo plaukai, bet meistras vistiek turi atsizvelgti i tavo norus ir bent i amziu
nes atrodziau bent 5m vyresne po jo "galiuku patrumpinimo" 

Na matyt busit pataikiusi is po jo daugiadieniu kai rankos drebejo

QUOTE(beddable @ 2012 06 03, 23:39)
Na matyt busit pataikiusi is po jo daugiadieniu kai rankos drebejo
)) mane irgi pirma kart kai ejau pas jy prigasdino,kad vietoj galiuku nures puse plauku,bet kaip tik as dar norejau trumpiau,o jis neleido kirpt,nes labai sveiki. Tai va pakirpo vos vos,tik gal grifkute buvo per daug griestai pakirpta 

nu kaip as pamirsau ta fakta praleisti del ranku drebejimo

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 06 03, 23:35)

sveki, gal kas nors zinote, ar tiesa, kad Mirazas kazkur kitur issikele?
QUOTE(pomidorusultys @ 2012 05 10, 10:36)
sveikos, kiek manote man kainuotų galiukų ir kirpčiukų pakirpimas gama galant?
Na speciau koki 70-80 Lt nes brangios kirpejos ten dirba...

Sveikutes, reikia jusu patarimo ar kas kirpotes ir dazetes Ledi salone,vaikus visada ten kerpu, pigu ir gerai
kokia butent patartumet ten kirpeja, as seniau dariausi sukuosena pas tokia blondine ilgais plaukais, gal zinot varda ir tel. numeriuka, galvoju pabandyti gal pas ja

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 06 03, 23:35)
ji sviesiais plaukais. kiek zinau ji nuolat tobulinasi, vazineja po seminarus
kainos nera dideles, zodziu, rekomenduoju

Uoj apturejau as smaguma pas Kristina, daugiau sakiau kojos ten nekelsiu

kokie idomus pasisaskymai apie Aida
MB visada pas ji kerpasi, niekad nesu girdejusi negeru atsiliepimu. kaip tik siandien kirposi, reiks pakalaust apie rankas
as jau antri metai lankausi pas kirpja Vilma kirpykloje valandele sau. nuostabi kirpeja - meistre. atejau pas ja rekomenduota tik sukuosenos darytis ir likau visam:-))))

as jau antri metai lankausi pas kirpja Vilma kirpykloje valandele sau. nuostabi kirpeja - meistre. atejau pas ja rekomenduota tik sukuosenos darytis ir likau visam:-))))