sakykit o kas Siauliuose su Lorealiu durba, man dazo Loreal INoa dazai, bet kas be Divalio ir Bonaforcos dar su jais galetu dirbti?
arba kas dar su goldwellu siauliuose dirba? noriu kauke nusipirkti
Gal kas žino kirpyklą ir gerą kirpėja, kurie tiesina plaukus su Clobal keratinu?
Tai jūs gal čia apie brazilišką plaukų tiesinimą "GLOBAL KERATIN"? Laimutė iš Salon+ Akropolyje tokį daro, kainuoja nemažai, bet už tai plaukai superiniai palieka, tokie minkšti, žvilgantys.

QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 04 16, 14:26)
Tai jūs gal čia apie brazilišką plaukų tiesinimą "GLOBAL KERATIN"? Laimutė iš Salon+ Akropolyje tokį daro, kainuoja nemažai, bet už tai plaukai superiniai palieka, tokie minkšti, žvilgantys. 

Na bet juokingai, aš jame buvau ir klausiau, ir niekas nieko... jau vien dėt tokio neinformavimo ir abejingumo, kai klausi informacijos, ten nei per kur neisiu

Jo administratorė ten nefaina labai, bet kirpėja Laimutė

Nesenai buvau pas Jurate sviesiais plaukais Grozio saloje, sakiau noriu kazko naujo, siek tiek pasikeisti labia trumpai nenukerpant plauku. Tai ji man gerokai patrumpino plaukiukus, nes ir reikejo galai jau nekokie buvo..dar siek tiek pakarpe ir viskas. Kazkokio patarimo neisgirdau kas man labiau tiktu..na galus graziai pakirpo ir sumokejau nedaug..
Kur pakirptu galiukus iki 20Lt? Tikrai nereikia nei kokios sukuosenos nei ko, tiesiog pakirpti issisakojusius. Nesinori palikti 40 Lt vel

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 28, 17:12)
Kur pakirptu galiukus iki 20Lt? Tikrai nereikia nei kokios sukuosenos nei ko, tiesiog pakirpti issisakojusius. Nesinori palikti 40 Lt vel 

uz 15lt man kirpo lieporej, bet taip paprastai tik pasukavo ir tiesiai nukirpo

QUOTE(vassara @ 2013 04 28, 22:08)
Man paprastai ir reikia

Gal kas zinot, kaip tas salonas "Pas Ramune" dvaro gatveje? Atrodo, kas cia tera galiukus nukirpti, bet kai prisiklausai, kad vietoj galiuku pridirba nesamoniu, baisu bet kur eit

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 29, 15:22)
Man paprastai ir reikia
Cia pietiniame?
Gal kas zinot, kaip tas salonas "Pas Ramune" dvaro gatveje? Atrodo, kas cia tera galiukus nukirpti, bet kai prisiklausai, kad vietoj galiuku pridirba nesamoniu, baisu bet kur eit

esu kirpusis pas visas tris ,visos neblogai nukirpo,galiukai kainavo gal 25 lt kokie

panos negadinkit plaukciu tiesinimais ,keratinais,turejau pamoka,jau pora metu nuaugo,bet jau nebetokie plaukai,kokie buvo,labai silpni,nuvarge