Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

sakykit o kas Siauliuose su Lorealiu durba, man dazo Loreal INoa dazai, bet kas be Divalio ir Bonaforcos dar su jais galetu dirbti?
Atsakyti
arba kas dar su goldwellu siauliuose dirba? noriu kauke nusipirkti
Atsakyti
Gal kas žino kirpyklą ir gerą kirpėja, kurie tiesina plaukus su Clobal keratinu?
Atsakyti
Tai jūs gal čia apie brazilišką plaukų tiesinimą "GLOBAL KERATIN"? Laimutė iš Salon+ Akropolyje tokį daro, kainuoja nemažai, bet už tai plaukai superiniai palieka, tokie minkšti, žvilgantys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 04 16, 14:26)
Tai jūs gal čia apie brazilišką plaukų tiesinimą "GLOBAL KERATIN"? Laimutė iš Salon+ Akropolyje tokį daro, kainuoja nemažai, bet už tai plaukai superiniai palieka, tokie minkšti, žvilgantys.  thumbup.gif

Na bet juokingai, aš jame buvau ir klausiau, ir niekas nieko... jau vien dėt tokio neinformavimo ir abejingumo, kai klausi informacijos, ten nei per kur neisiu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Jo administratorė ten nefaina labai, bet kirpėja Laimutė thumbup.gif
Atsakyti
Nesenai buvau pas Jurate sviesiais plaukais Grozio saloje, sakiau noriu kazko naujo, siek tiek pasikeisti labia trumpai nenukerpant plauku. Tai ji man gerokai patrumpino plaukiukus, nes ir reikejo galai jau nekokie buvo..dar siek tiek pakarpe ir viskas. Kazkokio patarimo neisgirdau kas man labiau tiktu..na galus graziai pakirpo ir sumokejau nedaug..
Atsakyti
Kur pakirptu galiukus iki 20Lt? Tikrai nereikia nei kokios sukuosenos nei ko, tiesiog pakirpti issisakojusius. Nesinori palikti 40 Lt vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 28, 17:12)
Kur pakirptu galiukus iki 20Lt? Tikrai nereikia nei kokios sukuosenos nei ko, tiesiog pakirpti issisakojusius. Nesinori palikti 40 Lt vel  doh.gif

uz 15lt man kirpo lieporej, bet taip paprastai tik pasukavo ir tiesiai nukirpo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 04 28, 22:08)
uz 15lt man kirpo lieporej, bet taip paprastai tik pasukavo ir tiesiai nukirpo  ax.gif

Man paprastai ir reikia smile.gif Cia pietiniame?
Gal kas zinot, kaip tas salonas "Pas Ramune" dvaro gatveje? Atrodo, kas cia tera galiukus nukirpti, bet kai prisiklausai, kad vietoj galiuku pridirba nesamoniu, baisu bet kur eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 29, 15:22)
Man paprastai ir reikia smile.gif Cia pietiniame?
Gal kas zinot, kaip tas salonas "Pas Ramune" dvaro gatveje? Atrodo, kas cia tera galiukus nukirpti, bet kai prisiklausai, kad vietoj galiuku pridirba nesamoniu, baisu bet kur eit  biggrin.gif

esu kirpusis pas visas tris ,visos neblogai nukirpo,galiukai kainavo gal 25 lt kokie g.gif
Atsakyti
panos negadinkit plaukciu tiesinimais ,keratinais,turejau pamoka,jau pora metu nuaugo,bet jau nebetokie plaukai,kokie buvo,labai silpni,nuvarge
Atsakyti