Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

Sveikos. Gyvenu prie saules miesto. Cia tiek daug kirpyklu... vaje... o atsikrausciau neseniai tik. Tai laukiu patarimo kur eiti kad kainos besikandziotu bet ir normaliai padarytu. Noriu pradziai saknis nusidazyti sviesiai ir kirpciukus pasikarpyt kita forma....

Begu dar ieakot blakstienu priauginimo temos gal kur yra nea reikia 4u.gif
Atsakyti
kol dar gyvenau lt eidavau i kirpykla "vija"vytauto gatvej,kirpejos Lina ir Aida thumbup.gif (jei dar dirba)ir kainos nedideles.
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2013 02 21, 16:32)
O aš pas Jūratę daug metų lankiausi, ir patiko, nors visą laiką išeidavau vienoda, visada toks pat kirpimas, toks pat sušukavimas. Ir galiausiai, nežinau, kas atsitiko, kad iš viso nevykusiai apkirpo, kažkokį šalmą iš plaukų padarė. Nuo to laiko pas ją nebesilankau, nusivyliau.

Kaip ne keista, taip nutiko ir man. Visiškai be jokios fantazijos, be šarmo nukirpo, ir analogiškai kaip pries tai kirptą moterį. Kažkokia pavargus dvasiškai.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

ar dar yra besilankanciu kirpyklose? 4u.gif
galbut kas lankotes kirpykloje "nice"? smile.gif
Atsakyti
Laba vakara, o kokie atsiliepimai apie kirpykla ARDUA, Stoties g.14? Aciu atsakancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limera @ 2013 08 15, 00:11)
Laba vakara, o kokie atsiliepimai apie kirpykla ARDUA, Stoties g.14? Aciu atsakancioms  smile.gif

Labai giriama ten kirpėja Audronė.Aš kirpaus tai man nepatiko, kirpimas visai ne toks kokio prašiau,kiek supratau jai labiausiai sekasi kirpt ilgus plaukus. Beto tikrai nepigu. 4u.gif bet labai patiko kosmetologė, puikiai tvarko dažo antakius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 15 rugpjūčio 2013 - 10:02
QUOTE(Luna888 @ 2013 08 15, 12:01)
Labai giriama ten kirpėja Audronė.Aš kirpaus tai man nepatiko, kirpimas visai ne toks kokio prašiau,kiek supratau jai labiausiai sekasi kirpt ilgus plaukus. Beto tikrai nepigu. 4u.gif  bet labai patiko kosmetologė, puikiai tvarko dažo antakius.

O Audrone ne ta pati kur Vytauto gatvej dirbo?
Gal kas gali rekomenduot kirpeja centre ar netoli centro. Noriu ryskaus kirpimo,o ne pakirptu galiuku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2013 08 15, 15:57)
Gal kas gali rekomenduot kirpeja centre ar netoli centro. Noriu ryskaus kirpimo,o ne pakirptu galiuku. ax.gif

negaliu pasakyt,ji tokia labai simpatiška, smulkutė, ilgais plaukais 4u.gif aš pati dabar ieškau kirpėjos,kad iš ilgų nupirktų trumpai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal zinote kiek Versali kainuoja cheminis plauku garbanojimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(limera @ 2013 08 14, 23:11)
Laba vakara, o kokie atsiliepimai apie kirpykla ARDUA, Stoties g.14? Aciu atsakancioms  smile.gif

ten mano vyras, brolis, brolienė kerpasi. pas audronę. visi labai patenkinti. tik tiek, kad nepigu. vyras 25lt moka už apkirpimą. bet ji dažnai seminaruose būna, tobulėja. gražiai ir gerai (nenugadina plaukų) nudažo brolienei plaukus. žodžiu, atsiliepimai geri, tik kaina nemaža unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vejune89 @ 2013 08 15, 14:57)

ne, ji dirbo basanavičiaus g. netoli ventos
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti kirpėją, kuri kokybiškai ir normalia kaina nudažytų mano pusilgius plaukus MANO dažais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monerata @ 2013 02 27, 14:22)
labutis moterytes 4u.gif ieskau kirpejos savo pasilepinimui, siaip butu saunu jei kuri turetu kirpejos redos numeriuka kuri dirbo valandelei sau ir miraze  blush2.gif pas ja teko pabuvot du kartus vestuvine sukuosena dare ir kirpo likau patenkinta, bet ji dabar leliuka augina, bet girdejau kad namie priima, bet gal tik labai artimas klientes, o gal galetumet pasiulyt ka savo nebrangaus, uz kirpima man normaliai iki 70 butu, noriu tokios kirpejos kuri pasiulytu man kaip geriau atrodyti, nes as tikrai nenusimanau kas man tiktu mirksiukas.gif nes dabar atrodau nekaip cray.gif

Aš turiu Redos numeriuka jei dar domina
Atsakyti