Gal kas lanketes kirpykloje "Bella" prie elektros tinklu ir galite patarti pas kokia kirpeja eiti?
gal parekomenduotumėt kirpėją Šiauliuose, kuri turi super gerą ranką plaukų dažymui ?

gal parekomenduotumėt kirpėją Šiauliuose, kirpimui (normaliam)

QUOTE(aijos @ 2013 09 21, 11:14)
Gal kas lanketes kirpykloje "Bella" prie elektros tinklu ir galite patarti pas kokia kirpeja eiti?
Kazkada lankiausi toje kirpykloje, nors daug kas ir gyre, bet mane, blondine , nudaze zaliai

QUOTE(Sunreja @ 2013 09 23, 10:07)
Kazkada lankiausi toje kirpykloje, nors daug kas ir gyre, bet mane, blondine , nudaze zaliai
Tiesiog kazka netaip sumaise ir gavosi toks rezultatas, nuo to karto ten kojos nebekeliu 

QUOTE(aijos @ 2013 09 23, 15:50)
Man siule perdazyti, jeigu "nesusidraugausiu" su spalva, bet as tiesiu taikymu nuejau i kita kirpykla ir ten nebegrizau

QUOTE(Sunreja @ 2013 09 24, 13:07)
Man siule perdazyti, jeigu "nesusidraugausiu" su spalva, bet as tiesiu taikymu nuejau i kita kirpykla ir ten nebegrizau 

man yra buvę panašiai, kai būdama blondinė norėjau kelių šokoladinių sruogelių.. Man nudažė radonom ryškiom sruogom, nors norėjau sruogelių, ir pasakė, kad čia ir yra šokoladinė spalva, tik man taip atrodo, kad čia raudona...

Rekomenduoju kirpėją Tomą(vyriškis) iš Bonasforcos,puikiai kerpa trumpus plaukus.
QUOTE(Luna888 @ 2013 10 02, 17:36)
Rekomenduoju kirpėją Tomą(vyriškis) iš Bonasforcos,puikiai kerpa trumpus plaukus.
Nebent trumpus ir gali kirpti... nes su ilgais plaukais nežino ką daryt...iškart nurėžia

QUOTE(Rupestinga @ 2013 10 03, 09:54)
Nebent trumpus ir gali kirpti... nes su ilgais plaukais nežino ką daryt...iškart nurėžia 

Taip taip,čia tik trumpaplaukėms

Kas Šiauliuose galėtų IŠIMTI juodą plaukų spalvą? Jau du kartus ėmiau pati, namuose. Nei viena priemonė neišėmė. Belieka tik kirpykla ko gero, bet reikia geros kirpėjos kuri pasistengs labai plaukų nesugadinti.
QUOTE(Būtybė* @ 2013 10 03, 13:29)
Kas Šiauliuose galėtų IŠIMTI juodą plaukų spalvą? Jau du kartus ėmiau pati, namuose. Nei viena priemonė neišėmė. Belieka tik kirpykla ko gero, bet reikia geros kirpėjos kuri pasistengs labai plaukų nesugadinti.
Nu čia vargo bus, ir pinigų daug, ir laiko