Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Šiauliuose

QUOTE(Siausa @ 2011 03 21, 11:50)
Sveikos, gal kas zinote kur dirba kirpeja Ilona Jankauskiene, girdejau labai geru atsiliepimu, jei kas zinote brukstelkit salono pavadinima, aciukas

Sveikos smile.gif Jei kalbate apie fotografo Sauliaus Jankausko zmona, tai ji kiek zinau buna Amfiteatro atelje, Verpsto kieme. Telefono nr. neturiu nebent per jos vyra reiktu ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Garrbanela @ 2011 05 12, 14:08)
Sveikos  smile.gif  Jei kalbate apie fotografo Sauliaus Jankausko zmona, tai ji kiek zinau buna Amfiteatro atelje, Verpsto kieme. Telefono nr. neturiu nebent per jos vyra reiktu ieskoti.

Aš turiu jos mobolų. Jei kam reikia rašykit į až mirksiukas.gif viešai dėti nenoriu
Atsakyti
o KA PASAKYTUMETE APIE KIRPYKLA"Suktukas"ten dirba tokia Diana kirpeja ,gavau rekomendacija proginei sukuosenai ,yra atsiliepimu g.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žiemužėėė @ 2011 05 12, 14:54)
ne nu sita tai tikrai ligonis,persekiotoja maniake, gydykis paranoja doh.gif !as tik parasau ir ta is paskos tyldo...mane
Merginos rekomenduokit manikiuriste pietiniam rajone ir kur pedikiura darotes?

Pirma rekomenduociau ismokti etiketo,po to perskaityti forumo taisykles,ismokti rasyti zodi "tildo",ir galiausiai padiskutuoti apie kazka kita o ne vien apie ta salona visuose postuose bigsmile.gif

Manikiura gerai daro Bonasforcoje.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2011 05 13, 08:00)
Pirma rekomenduociau ismokti etiketo,po to perskaityti forumo taisykles,ismokti rasyti zodi "tildo",ir galiausiai padiskutuoti apie kazka kita o ne vien apie ta salona visuose postuose bigsmile.gif

Manikiura gerai daro Bonasforcoje.

Dariausi "Aurėja" tokia kirpykla yra "Šiaulių" všb ir visai patiko ir sako ten nebrangu yra pedikiūra pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
O kas esi per mokytoja???rekomenduočiau manęs neauklėti,jau apie ką noriu apie ką tik širdis geidžia apie tą ir rašysiu...dar rekomenduočiau etiketo pasimokyti kaip neuklėti kitų o save auklėti,skaityk pati taisykles tai turėsi ką veikti...o kad intelekto lygis tamstos 0 tai pasirodei nes pietinio nuo centro neskiri su rekomendacijom savo.... blink.gif

Papildyta:
merginos gal kas pietiniam raj darosi manikiūrą pedikiūrą blush2.gif
Suktuke darėsi mano viena pažystama vestuvinę šukuosena tai labai super padarė ir labai nebrangei 60lt mokėjo, bet pas kokią kirpėja veliau sužinosiu parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žiemužėėė @ 2011 05 14, 16:08)
O kas esi per mokytoja???rekomenduočiau manęs neauklėti,jau apie ką noriu apie ką tik širdis geidžia apie tą ir rašysiu...dar rekomenduočiau etiketo pasimokyti kaip neuklėti kitų o save auklėti,skaityk pati taisykles tai turėsi ką veikti...o kad intelekto lygis tamstos 0 tai pasirodei nes pietinio nuo centro neskiri su rekomendacijom savo.... blink.gif

Papildyta:
merginos gal kas pietiniam raj darosi manikiūrą pedikiūrą blush2.gif
Suktuke darėsi mano viena pažystama vestuvinę šukuosena tai labai super padarė ir labai nebrangei 60lt mokėjo, bet pas kokią kirpėja veliau sužinosiu parašysiu 4u.gif

Parasykit butinai nes ir man nereikia grozio salonu,nes juose kainos uz interjera,kavos gerima ir visokiom administratorems doh.gif Kuo daugiau info nepakenks,jei ta pati Diana tada valio einu smile.gif
Atsakyti
O gal kas žinot kur dirba toks gruzinas kirpėjas? Įdomu kaip jis kerpa smile.gif
Atsakyti
O as del salon plius turiu nusiskundimu...seniau lankydavausi salon+ pas kirpeja Laura (super kirpeja ) , bet ji isejo vaikucio auginimo ir deja negryzo, o jos mobilaus asmeninio ir neturejau...tai va jau keleri metai as nuo kirpejo prie kirpejo sokineju ir baigiu likt be plauku...taigi paskutinis mano kirpimasis ir plauku dazymas ivyko salon+ pas kirpeja vardo nepamenu, zodziu tokia vyresnio amziaus , tamsiais plaukuciais ,tokiu kare kirpimu (kirpausi akropolio salon+)...zodziu atejau ilgais plaukais ir atsinesiau netgi nuotrauka norimo kirpimo, reikejo plauku patrumpinti galiukus kad plaukai liktu iki peciu, bet visus galus tiesiai turejo nukirpti, be jokiu pailginimu priekio ar iskarpymu sonu...be to prasiau nudazyti sviesiai gal sruogelemis ar kaip, kad kuo maziau plaukui pakenktu, spalva prasiau kad kuo maziau geltonumo, kad naturalesne kokia, nes mano plaukai pilki taigi norejosi kad saknys tik truputi butu pasviesintos..taigi ka gavau... is pradziu nudaze man visa galva milteliais, nuo kuriu mano plaukai tapo pakuliniais, be to spalva gavosi oranzine ryskiai, veliau uzdejo dazus, po kuriu ta oranzine ciut ciut nusviesiejo...plaukus plove siaubingai, jauciausi kad plaukus man po viena pesiojo, toks jausmas kad mano plaukai jai specialiai apie pirstus pynejsi...zodziu esmeje spalva tragiska, plaukai nubyrejo dalis po tokio dazymo...o apie kirpima isvis patyliu, ne nepanasu i nuotrauka..gavosi taip kad gale trumpesni priekyje ilgesni, ir vienas sonas tikrai graziai nukirptasn(uz sita tai giriu) bet kitas iskarpytas siaubingai...zodziu man verkti norejosi po tokio plauku sutvarkymo...ejau i normalia atrodo kirpykla ir mokejau ne grasius, viso 226 lt, o rezultatas katastrofinis...
Atsakyti
Tai jei plaukai isbyrejo, suskilinejo, siulau eiti ir aiskintis, tegul grazina pingus, o ir dar procduru atgaivinanciu tegul padaro blink.gif Aisku, cia turbut nelabai ka pasieksit, bet gal gaus bent geda pries klientus ir bendradarbius, nes jei rimtai plaukus sugadino, tai tikrai uzjauciu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2011 05 17, 16:55)
... mokejau ne grasius, viso 226 lt,...

doh.gif jomajo šitokie pinigai ir plaukų neliko doh.gif
kodėl iš karto tylėjai ?
Atsakyti
Sveikos, rugpjuti griztu i Siaulius, noreciau susitvarkyti plaukus, gyvensiu medelyne, gal rekomenduotumete kokia kirpykla ar kirpeja aplinkui ar centre... ir gal is karto su kontaktiniais numeriais butu galima? Dekoju uz jusu patarimus smile.gif
Atsakyti