Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 26, 07:24)
o dar man kyla klausimas,tie visi vadinami ekologiski sampunai ir kosmetika vistiek manau turi kazkokiu blogybiu,turbut nera visai svariu naturaliu produktu  g.gif

Neturi.

QUOTE(jauniute @ 2010 11 26, 12:17)
ekologiskuose sampunuose ir produktuose as kaip suprantu tik dalis tu priemoniu yra ekologisku, kita likusi- naturali:) o naturali tai ne tas pats kas ekologiska, bet gerai bent tas, kad chemijos praktiskai nera smile.gif

Jeigu priemonė sertifikuota, vadinasi, ji pagaminta iš ekologiškų produktų ir neturi jokių "blogybių".
Atsakyti
Kaip zinia, dabar tiketi niekuo negalime, visi sertifikatau nuperkami, visi leidimai gaunami, tik dilgelem, uzaugusiom kaimo patvoryj gali buti tikra. Tik va klausimas, kokiais produktais galima svariai istrinkti plaukus be sampuno. Skaiciau, kad kazkas soda, actu trenka... Hm... g.gif
Atsakyti
user posted image

gal kas sitoki bandete?

Gerina pažeistų plaukų būklę, suteikdamas jiems stiprumo ir gyvybingumo, taip pat normalizuoja galvos odos riebalinių liaukų veiklą. Šalina laisvuosius radikalus ir veiksmingai stimuliuoja odos bei plaukų regeneraciją. Praturtintas grynais eteriniais kvapiojo rožmedžio, snapučių ir bergamočių aliejais.

Be parabenų ir SLES (natrio lauret sulfato).
Be dirbtinių konservantų ar dažiklių.
pH subalansuotas.
Biologiškai visiškai suyrantis.
Be gyvulinės kilmės ingredientų.
Nebandyta su gyvūnais.

Sudėtis
Aqua (water from the Lake District)
cetyl stearyl alcohol*
brassica oleifera*
ginkgo biloba*
matricaria recutica** (chamomile)
aniba rosaeodora* (rosewood)
pelargonium graveolens* (geranium)
citrus bergamia* (bergamot)
rosa centifolia extract* (rose)
vanilla planifolia extract* (vanilla)
viola odorata extract* (viola)
melaleuca alternifolia*
cetrimonium chloride*
linalool°
citronellol°
geraniol°
limonene°

* vegetable origin ** certified organic ° from essential oils

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 26 lapkričio 2010 - 15:09
As naudoju Faith in nature arbatmedzio sampuna, jau i pabaiga, tai nieko blogo pasakyt negaliu, patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 26 lapkričio 2010 - 16:14
Aš pati naudoju ekologiškas plaukų priežiūros priemones jau keletą metų ir man jos tikrai patinka. Tačiau visiškai neatsisakau ir neekologiškų priemonių, tiesiog jas kaitalioju su natūraliom. Labiausiai patikę priemonės: AO kondicionierius su kamelijom ir GB, Sante briliant care kondicionierius, Laveros plaukų priežiūros priemonės taip pat labai nuostabios, o mano plaukams tikrai bet kas netinka smile.gif taigi yra visiška nesąmonė galvoti, kad natūralios/ekologiškos priemonės mažiau sudrėkins, plaukai bus pasišiaušę ir pan.
Atsakyti

QUOTE(jauniute @ 2010 11 26, 13:17)
ekologiskuose sampunuose ir produktuose as kaip suprantu tik dalis tu priemoniu yra ekologisku, kita likusi- naturali:) o naturali tai ne tas pats kas ekologiska, bet gerai bent tas, kad chemijos praktiskai nera smile.gif

Jetus, aš nesuprantu, jau problemą radot ten kur jos nėra. Paieškokite internete ir rasit 100proc ekologiškų šampūnų, pvz. kad ir URTEKRAM. Ir kas čia blogo jei kitose prekėse yra pvz 99 proc ekologiškų, o koks nors 1 proc ne. Vis vien geresnis už tuos visus maksiminius
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 26, 18:20)
Jetus, aš nesuprantu, jau problemą radot ten kur jos nėra. Paieškokite internete ir rasit 100proc ekologiškų šampūnų, pvz. kad ir URTEKRAM. Ir kas čia blogo jei kitose prekėse yra pvz 99 proc ekologiškų, o koks nors 1 proc ne. Vis vien geresnis už tuos visus maksiminius

zinoma kad nieko blogo smile.gif ieskome kad butu kuo naturalesni.bet va kad ju pasirinkimas didelis interneteir nezinia nuo ko pradet doh.gif todel ir idomu ka mergionos naudojate,kad labiau apsisviesti rolleyes.gif
o tu ta URTEKRAM naudoji?
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 26, 18:20)

ne jus mane ne taip supratot, ekologiski tai reiskia kiekviena sudedamoji dalis net auginama ekologiskai be jokiu trasu, ziurima kad nebutu salia kenksmingu kokiu vietu, o naturali tai irgi gi geras, tik gali tos medziagos siek tiek trestos buti, bet tai 100 kartu geriau nei chemizuoti produktai smile.gif skaiciau straipsni, jeigu produktas turi ekologiskumo sertifikata tai nereiskia, kad 100 medziagu yra ekologiskos, gal puse, o kita naturalios, gali santykis ir kitoks buti, cia reiktu pasidomet daugiau smile.gif
o kas lieia urtekram as naudojau ja, tai man labai gerai dezodorantai pazastims, nu bet sampunus tris isbandziau tai absoliuciai nepatiko, dirgino man galvos oda smile.gif dar turiu urtekram dantu pasta, tai irgi visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 26, 22:11)
aisku, reiks isbandyti Laveros gaminius,  sugundet pabandyti  4u.gif

Is Laveros esu turejus priemoniu veidui, tai nelabai suzavejo,labiau patiko Logonos, o sampunas su kondiske tai patiko, kauke ne itin smile.gif

Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2010 11 26, 16:07)
user posted image

gal kas sitoki bandete?
Gerina pažeistų plaukų būklę, suteikdamas jiems stiprumo ir gyvybingumo, taip pat normalizuoja galvos odos riebalinių liaukų veiklą. Šalina laisvuosius radikalus ir veiksmingai stimuliuoja odos bei plaukų regeneraciją. Praturtintas grynais eteriniais kvapiojo rožmedžio, snapučių ir bergamočių aliejais.
Be parabenų ir SLES (natrio lauret sulfato).
Be dirbtinių konservantų ar dažiklių.
pH subalansuotas.
Biologiškai visiškai suyrantis.
Be gyvulinės kilmės ingredientų.
Nebandyta su gyvūnais.
Sudėtis
Aqua (water from the Lake District)
cetyl stearyl alcohol*
brassica oleifera*
ginkgo biloba*
matricaria recutica** (chamomile)
aniba rosaeodora* (rosewood)
pelargonium graveolens* (geranium)
citrus bergamia* (bergamot)
rosa centifolia extract* (rose)
vanilla planifolia extract* (vanilla)
viola odorata extract* (viola)
melaleuca alternifolia*
cetrimonium chloride*
linalool°
citronellol°
geraniol°
limonene°

* vegetable origin ** certified organic ° from essential oils

Turejau si tai labai patiko, siaipis sios firmos beveik visus sampunus esu isbandzius smile.gif Visi tikrai neblogi thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Laveros sampunus, So Organic kondicionieriu. I sampunus esu ilasinus silikono. Taip pat planuoju nusipirkti Madara sampuna ir jis isbandyti. Sis pazymetas ECOCERT zenklu.
Atsakyti
kur perkate ekologiškus šampunus
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 11 26, 21:55)
kur perkate ekologiškus šampunus
Dazniausiai internetu.
Atsakyti