Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 26, 22:11)
aisku, reiks isbandyti Laveros gaminius,  sugundet pabandyti  4u.gif

Laveros daugiausiai pagyrų sulaukė apelsinų ir mangų šampūnai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 26, 23:46)
Naudoju Laveros sampunus, So Organic kondicionieriu. I sampunus esu ilasinus silikono. Taip pat planuoju nusipirkti Madara sampuna ir jis isbandyti. Sis pazymetas ECOCERT zenklu.

oi man netiko kazkaip madaros sampunas:) ir net labai smile.gif atidaviau mamai:) mano isvis jautri galvos oda smile.gif
Atsakyti
Mano irgi labai jautri galvos oda, pastoviai pleiskanų pilna, joks šampūnas netinka. Tai patiko barefoot botanicals "dry scalp shampoo", nebeliko jokių pleiskanų ir ingredientai visi natūralūs, žoliniai, nors sertifikato jie neturi.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 26, 23:20)
oi man netiko kazkaip madaros sampunas:) ir net labai smile.gif atidaviau mamai:) mano isvis jautri galvos oda smile.gif

Eik tu, rimtai? Mano galvos oda yra super jautri, uzknisa. Bet vis tik pabandysiu, jei ka irgi mamai atiduosiu arba draugui paliksiu naudot.
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 23:17)
Laveros daugiausiai pagyrų sulaukė apelsinų ir mangų šampūnai.  mirksiukas.gif

Mangu tai dazytiems plaukams, nes mamai kauke esu nupirkus, o apelsinu, berods, riebaluotiems, ar klystu? Gal maisau tada su citrinu, nes draugui toki perku, mat jo plaukai net nuo glostymo riebaluojasi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 27, 02:17)
Laveros daugiausiai pagyrų sulaukė apelsinų ir mangų šampūnai.  mirksiukas.gif

kaip tik mangu nusipirkau, skaiciau dar,kad jis labai suglotinina(kad atrodo kaip riebaluoti) tikiuos man taip nebus
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 27, 16:49)
kaip tik mangu nusipirkau, skaiciau dar,kad jis labai suglotinina(kad atrodo kaip riebaluoti) tikiuos man taip nebus

labai laukiu komentarų apie šį šampūną, nes aš ir juo gundaus, bet jei suglotnina plaukus, tai nieko gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 27, 16:49)

Siaip ir man jis neisplaudavo normaliai plauku, budavo susiriebalave, o va balzamas tai fainas smile.gif
Atsakyti
as naudoju natura siberika sampuna,jis su ekocert zenkliuku! tai rodo kad ekologskas! reikia tiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 11 26, 19:40)
zinoma kad nieko blogo smile.gif ieskome kad butu kuo naturalesni.bet va kad ju pasirinkimas didelis interneteir nezinia nuo ko pradet doh.gif  todel ir idomu ka mergionos naudojate,kad labiau apsisviesti rolleyes.gif
o tu ta URTEKRAM naudoji?

aha, naudojau, bet dabar nusipirkau Margaritos ekologišką šampūną (iš 100proc. 99,3 sertifikuoti Ecocert, o 83- natūralios prigimties). Iš tiesų, tai Urtekram šampūnai labai gerai išplauna galvos odą, iš vienos pusės gerai, nes mano riebūs plaukai, o iš kitos labai sausina plauką. doh.gif Todėl kartu naudoju Natura Siberica plaukų balzamą.
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 11 26, 22:36)
Is Laveros esu turejus priemoniu veidui, tai nelabai suzavejo,labiau patiko Logonos, o sampunas su kondiske tai patiko, kauke ne itin  smile.gif

Papildyta:

Turejau si tai labai patiko, siaipis sios firmos beveik visus sampunus esu isbandzius  smile.gif Visi tikrai neblogi  thumbup.gif

o kokio tipo tavo plaukai?
Atsakyti
Nusipirkit SANTE "Brilliant care" balzamą, geresnio nebūsit mačiusios. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 11 28, 16:23)
o kokio tipo tavo plaukai?

Dazyti, sviesinti 4u.gif
Atsakyti