Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

Jungiuos į diskusiją cool.gif aš jau gana ilgai naudoju Faith In Nature šampūnus ir balzamus. atradau vieną kuris man labai tinka - su Levandom ir snapučiais. Mano plaukų galai gana sausi, oda galvos riebi, plaukus kad gerai atrodytų turiu kas antrą dieną plaut. nuo šio šampūno plaukučiai labai blizga, ir atrodo sveikai smile.gif Bet čia neturi esminio skirtumo, ar ekologiškas šampūnas, ar maximinis, kokia jau yra plaukų ar galvos odos struktūra, tokia ir bus, nepakeisi jokiais šampūnais. tik aišku pačiai smagiau kai žinai kad nėra chemijos priemonėse smile.gif o vat plaukų galiukam nuo sausėjimo nepakeičiama priemonė - kokosų aliejus (naudoju nerafinuotą, ekologišką) thumbup.gif tokio poveikio niekada nesuteikė jokie brangiausi serumai ar aliejukai schmoll.gif
Atsakyti
ar jį nuskalaujate ar paliekate ant drėgnų plaukų?.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 28, 18:17)
Nusipirkit SANTE "Brilliant care" balzamą, geresnio nebūsit mačiusios. tongue.gif

drinks_cheers.gif geras daiktas tik deficitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 28, 20:02)
Jungiuos į diskusiją  cool.gif aš jau gana ilgai naudoju Faith In Nature šampūnus ir balzamus.  nepakeičiama priemonė - kokosų aliejus (naudoju nerafinuotą, ekologišką)  thumbup.gif  tokio poveikio niekada nesuteikė jokie brangiausi serumai ar aliejukai  schmoll.gif

kur perkate sios firmos sampunus? ir kokosu alieju? 4u.gif nes mano plaukuciai lygiai tokie patys...
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 28, 21:43)
kur perkate sios firmos sampunus? ir kokosu alieju? 4u.gif nes mano plaukuciai lygiai tokie patys...

aš irgi naudoju Faith in Nature thumbup.gif aš pati perku ekolinija.lt , bet mačiau yra ir kitose internetinėse parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
Labai patinka Faith in nature kondicionieriai (su jojoba ir rozmarinais), bet jie nėra lygtais sertifikuoti kaip ekologiški g.gif . O iš tikrai ekologiškų naudojau URTEKRAM šampūną su heninėmis lavsonijomis - labai išsausino plaukus ir atsirado daaaug pleiskanų
Atsakyti
QUOTE(Kintu @ 2010 11 28, 20:37)
aš irgi naudoju Faith in Nature thumbup.gif aš pati perku ekolinija.lt , bet mačiau yra ir kitose internetinėse parduotuvėse smile.gif

kai kuriose kosmadose buna pvz klaipedoj tai bige, dar bioeco parduotuve centre prie frydricho pasazo
Atsakyti
QUOTE(Kintu @ 2010 11 28, 21:37)

aciu labai,radau ten dideli pasirinkima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kintu @ 2010 11 28, 21:37)

tai siti sampunai sertifikuoti ar ne?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 23:23)
tai siti sampunai sertifikuoti ar ne?smile.gif

va šito tai nežinau.. g.gif
Atsakyti
Nėra tie Faith in Nature šampūnai tokie jau geri (pagal sudėtį), pastebėjau, kad daugelis, kurios susidomi natūraliomis priemonėmis, dažnai renkasi šiuos šampūnus. Jeigu plaukai nesausi, galvos oda nejautri, tai gal pasirinkimas ne blogiausias, bet plaunamoji medžiaga Ammonium Laureth Sulfate dažnai dirgina oda, ir po kurio laiko atsiranda niežulys. Kai kurie šaltiniai netgi teigia, kad tai šiurkštesnė plaunamoji medžiaga nei SLS ir SLES, ir neretai ekologiškos kosmetikos gamintojai savo produktuose atsisako šios plaunamosios medžiagos, kuri yra tiek savo sudėtimi, tiek dirginančiu poveikiu panaši į SLS. Aš naudojau šokoladinį Faith in Nature šampūną, pradžioje labai patiko kvapas, gerai putojo, švariai išplovė plaukus, bet po kurio laiko pastebėjau, kad labai sausina plaukus, sudirgino odą, kitas natūralus šampūnas, Wellments berods, lygiai taip pat dirgino, kaip ir Argital su moliu, kol atradau dėl ko ir kaip, tiek išsausinau su tais "natūraliais" šampūnais plaukus, kad nei aliejai nebepadėjo...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 28, 19:17)
Nusipirkit SANTE "Brilliant care" balzamą, geresnio nebūsit mačiusios. tongue.gif

Mačiau geresnį - Aubrey Organics GPB kondicionierius tongue.gif Man Sante didelio įspūdžio nepadarė, o Aubrey Organics man nerealu. Išvis man tai pirmas natūralus kondicionierius, kuris taip gerai savo darbą atlieka
Atsakyti