Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 22:23)
tai siti sampunai sertifikuoti ar ne?smile.gif

Šie šampūnai neturi pagrindinių serfitikatų "Ecocert" ar "BDIH".
Yra tik pažymėta, kad šitie šampūnai nebandyti su gyvūnais ir tinka veganams
Atsakyti
*Gutte, kokie tavo plaukai, kad taip tiko AO kondicionierius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 29 lapkričio 2010 - 10:38
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 29, 11:38)
*Gutte, kokie tavo plaukai, kad taip tiko AO kondicionierius?  4u.gif

Garbanoti, sausoki galai smile.gif Kitų rūšių AO nebandžiau, tik tą GPB balansuojantį. Truputį kaina kandžiojasi, bet man tai kol kas geriausias balzamas, susitvarkantis su plaukais
Atsakyti
MERGINOS GAL GALITA SAVO ISVARDYTAS PIEMONES NET TIK PAVADINIMUS PARASYTI,BET IR FOTO IKELTI[I] DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 29, 12:27)
Garbanoti, sausoki galai smile.gif Kitų rūšių AO nebandžiau, tik tą GPB balansuojantį. Truputį kaina kandžiojasi, bet man tai kol kas geriausias balzamas, susitvarkantis su plaukais

aciu 4u.gif mano lb veliasi, nuo vienintelio Sante Brilliant nesivelia, dar patinka AO su kamelijomis, bet jis daugiau kaip kauke pries plovima, nes truputi riebina unsure.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau URTEKRAM šampūną nuo pleiskanų, bet schmoll.gif kaip susiriebalavo plaukai doh.gif Siaubas blink.gif Apskritai man tiko vienas vienintelis šampūnas - Head & Shoulder, bet po visų tų laidų bijau naudot doh.gif Plaukai riebūs, ir pleiskanų yra... Ką galėčiau rinktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2010 11 29, 00:20)
Nėra tie Faith in Nature šampūnai tokie jau geri (pagal sudėtį), pastebėjau, kad daugelis, kurios susidomi natūraliomis priemonėmis, dažnai renkasi šiuos šampūnus. Jeigu plaukai nesausi, galvos oda nejautri, tai gal pasirinkimas ne blogiausias, bet plaunamoji medžiaga Ammonium Laureth Sulfate dažnai dirgina oda, ir po kurio laiko atsiranda niežulys. Kai kurie šaltiniai netgi teigia, kad tai šiurkštesnė plaunamoji medžiaga nei SLS  ir SLES, ir neretai ekologiškos kosmetikos gamintojai savo produktuose atsisako šios plaunamosios medžiagos, kuri yra tiek savo sudėtimi, tiek dirginančiu poveikiu panaši į SLS. Aš naudojau šokoladinį Faith in Nature šampūną, pradžioje labai patiko kvapas, gerai putojo, švariai išplovė plaukus, bet po kurio laiko pastebėjau, kad labai sausina plaukus, sudirgino odą, kitas natūralus šampūnas, Wellments berods, lygiai taip pat dirgino, kaip ir  Argital su moliu, kol atradau dėl ko ir kaip, tiek išsausinau su tais "natūraliais" šampūnais plaukus, kad nei aliejai nebepadėjo...

Siaip tai si medziaga pazymeta zvaigzdute, apacioj parasyta, kad isgauta is naturaliu medziagu. Cia visai kita nei tas kas isgauta is naftos nono.gif Esu sunaudojus keleta pakuociu siu sampunu su levandom ir jojoba, na man unterkam daug geresni, o balzamai faith in nature visiskas s... kazkoks skystimelis, nieko nedaro arba uzpilt nezmoniskai daug reik.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 29, 18:46)
Siaip tai si medziaga pazymeta zvaigzdute, apacioj parasyta, kad isgauta is naturaliu medziagu. Cia visai kita nei tas kas isgauta is naftos  nono.gif  Esu sunaudojus keleta pakuociu siu sampunu su levandom ir jojoba, na man unterkam daug geresni, o balzamai faith in nature visiskas s... kazkoks skystimelis, nieko nedaro arba uzpilt nezmoniskai daug reik.

sveikos o natura siberica aplamai kosmetika maciau jog ecocert turi zenkla tai reiskia ekologiska kosmetika? g.gif
Beje faberlic kosmetika irgi turi veido prieziuros priemoniu linija phyto kislorod misriai odai turi ecocert zenkliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 11 29, 12:36)
MERGINOS GAL GALITA SAVO ISVARDYTAS PIEMONES NET TIK PAVADINIMUS PARASYTI,BET IR FOTO IKELTI[I] DEKUI 4u.gif

Tai google pagal pavadinimą lengva susirasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 11 29, 18:24)
Aš nusipirkau URTEKRAM šampūną nuo pleiskanų, bet  schmoll.gif  kaip susiriebalavo plaukai  doh.gif Siaubas  blink.gif Apskritai man tiko vienas vienintelis šampūnas - Head & Shoulder, bet po visų tų laidų bijau naudot  doh.gif  Plaukai riebūs, ir pleiskanų yra... Ką galėčiau rinktis?  g.gif

O į to Head & Shoulder šampūno sudėtį gal kartais įėjo cinkas? nes mačiau rusiška laida apie šampūnus ir pan. tai ten sakė, kad šampūnai su cinku skatina priklausomybę, galvos odą taip pripranta prie šio šampūno, kad kai jį pakeičia kitu tai vėl atsiranda pleiskanų.. schmoll.gif

Jei suprantat rusiškai tai galite pasižiūrėti šią laidą smile.gif 4u.gif
http://pulskino.ru/l...lovu/17-1-0-939
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 29, 16:46)
Siaip tai si medziaga pazymeta zvaigzdute, apacioj parasyta, kad isgauta is naturaliu medziagu. Cia visai kita nei tas kas isgauta is naftos  nono.gif  Esu sunaudojus keleta pakuociu siu sampunu su levandom ir jojoba, na man unterkam daug geresni, o balzamai faith in nature visiskas s... kazkoks skystimelis, nieko nedaro arba uzpilt nezmoniskai daug reik.

Taip, išgauta iš natūralių medžiagų, šitą tai gerai žinau, bet tai nereiškia, kad, kad tai visai kas kas kita smile.gif, SLS /SLES lygiai taip pat galima "išgauti" iš kokosų aliejaus (procesas išgavimo, beje, praktiškai toks pats kaip ir Ammonium Laureth Sulfate), ir poveikis, deja, labai panašus. Todėl ir sakau, kad šiti šampūnai nėra tokie jau geri pagal sudėtį, jokiu būdu nepirkčiau vaikui jokios priemonės su Ammonium Laureth Sulfate, ir teoriškai ir praktiškai įsitikinau, kad tai gana šiurkšti, pigi, dirginanti plaunamoji medžiaga, ir mano nuomone, naudojama gaminti pigesnius produktus, kad etiketėje nereiktų rašyti SLES. Jeigu atkreipsite dėmesį, tai kai kurie gamintojai pabrėžia, kad jų produktai be SLS, ir ALS. Jeigu jums tinka, tai ir gal ir gerai, nes, aišku, lyginant su sintetiniais šampūnais nėra silikonų ir naftos produktų, bet bus tokių, kurioms sudirgins galvos odą, ir tada nereiktų galvoti, kad čia apskritai natūralių šampūnų savybė.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 18:34)
Tai google pagal pavadinimą lengva susirasti.  ax.gif

TIK PAGALVOJAU KAD PATOGIAU VISOM BUTU.NEREIKTU PUSE DIENOS SEDET PRIE PC,SKAITYTI IR KIEKVIENA PAVADINIMA VEST I GOOGLE IESKOT ax.gif
Atsakyti