Sveikos

matau, kad tema visiškai apmirusi, tai aš suvesiu savo 2 savaičių meniu, kad būtų ką skaityt

09.19-09.25
PIRMADIENIS
pusryčiai: sekmadienį kepta duoninė bandelė (man darbe), vaikai valgė kažką, ką padavė vyras
pietūs: duona su kepenine,
žirnelių-paprikos salotos (man darbe), savaitgalį kepta elniena ir dešrelės su duona, raugintais agurkais (vyrams)
vakarienė:
vištos krūtinėlės kepsniukai, pekino-kukurūzų salotos, kepintos bulvės
ANTRADIENIS
pusryčiai: sekmadienį kepta obuolinė duona (man darbe), vyrai kažką valgė namie

pietūs: aš su drauge kavinėje, vyrai namie valgė dešrą ir dešreles su duona bei agurkais
vakarienė:
garinta lašiša (man), žuvies piršteliai (vyrams) su bulvėm ir raugintais agurkais.
pasūdžiau lašišą.
TREČIADIENIS
pusryčiai: savaitgalį kepta duoninė bandelė su sūriu (man), vyrai vėl valgė kažką
pietūs: garinta lašiša su bulvėm ir
parūgštintu pekinu (man darbe), grybų likučiai (man), vyrai namie valgė dešrą ir dešreles su duona bei agurkais
vakarienė:
balandėliai (priviriau visą puodą) su bulvėm,
ryžių košė (vaikams paruošiau iš ryžių, likusių nuo balandėlių)
Nuo čia vaikai ėjo į darželį, tad pusryčius ir pietus darbo dienomis valgė ten, o vyras nepusryčiauja, pietums valgė tai, ką rasdavo šaldytuve
KETVIRTADIENIS
man pasukos su vaisiais
Vyrams:
vakarienė:
pupelių sriuba, dešrelės, vakarykštė ryžių košė
PENKTADIENIS
pusryčiai: nevalgiau
pietūs: lašišos likučiai su bulvėm,
pekino-paprikos salotos (man darbe)
vakarienė:
bulvių košė (iš pakelio), kepta vištiena, man - balandėliai, rauginti agurkai
ŠEŠTADIENIS
pusryčiai:
ryžių blynai su grietine (vaikams), bandelės, pyragas su kava
pietūs: balandėliai (man),
virti elnio kauliukai, buroklapių sriuba, žemuogių gaiva, bulvės, agurkai
vakarienė:
naminė pica su česnakiniu padažuSEKMADIENIS
pusryčiai: balandėliai

, dešrelės su duona
pietūs:
kepti elnienos gabaliukai su daržovių užklotu, pakepintos bulvės,rauginti agurkai,
cukinijų blynai su grietine vaikams
vakarienė:sriuba, duona su silke, kepti kiaušiniai su duona
Savaitės išlaidos maistui - 185lt
+ vieneri mano pietūs valgykloje - 12lt. Višta buvo gauta iš anytos lauktuvių, ją padalinau į 3 dalis (krūtinėlė, nugarėlė ir galūnės), liko krūtinėlė kitam kartui. Elniena - medžiotojo uošvio lauktuvės
MĖSA - 3 gab. dešros, 1.5kg dešrelių
ŽUVIS - 1kg menkės (akcija, liko), silkės 2 pak. (1liko)
PIENO PRODUKTAI - 12l pieno

, pakelis lydyto sūrio riekelėm, 2 dėžutės pieną paskaninančių miltelių (akcija, 1 liko), 1l pasukų su priedais, 1l pasukų (liko), 1 ind. grietinės, 4 danonki pieneliai (akcija, 2 liko), 4 danonki varškytės (akcija)
DUONA IR KRUOPOS - 1.5 kepalo duonos, ryžiai, 9 bandelės, gabaliukas tinginio, mišinys picai
DARŽOVĖS IR VAISIAI - 2.5kg bulvių, 3litris marinuotų agurkų, žirneliai, alyvuogės, pekino kopūstas, 150g česnakų, 0.2 kg paprikos, 0.5kg pievagrybių (pusė liko), 1.5kg obuolių, 0.2kg kriaušių, citrina (liko), nektarinas, 1.5kg arbūzo
BAKALĖJA - majonezas, 3pak. kavos (akcija, 2 liko), cukrus, 2 pak. tirpios bulvių košės (akcija, 1 liko), 2 pak. tirpios sriubos (akcija, liko)
Dešreles valgė namuose likę vyrai, Pieno tiek daug pirkom, nes vyresnėlis labai jį gėrė užsiplakęs su pieną paskaninančiais milteliais (gaudavosi toks kaip MIAU pienukas)