Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

QUOTE(bjaurybe @ 2011 09 17, 15:00)
1. tai sekmadienį suprantu bus visos šeimos iškrovos diena biggrin.gif
2. Slidūs varškėtukai? blink.gif Sutepti, kad geriau slystų biggrin.gif

1. norėtum iškrovos cool.gif gi matei, kiek visko šeštadienį prigaminta cool.gif užteks ir sekmadieniui (troškinys), ir darbo savaitei liks (kumpį valgys vyrai šaltą, kol dirbsiu) cool.gif
2. slidūs varškėtukai atsirado per mano žioplą galvą - pradėjau trinti varškę ir tik tada supratau, kad namuose nėra nė kruopelytės miltų. tada įmaišiau į varškę krakmolą. Gavosi skanūs varškėtukai, tik tokie slidoki hihihi.gif vaikai valgė ir nesispjaudė ax.gif

QUOTE(audryta @ 2011 09 17, 15:59)
mergaites atsiprasau kad meniuko nerasau, bedooos didelesuzklupo verysad.gif

console.gif laikykis, viskas po truputį kaip nors susitvarkys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beje, praėjusią savaitę maistui išleidau 102lt (na, ne todėl, kad labai nieko nereikėjo, o todėl, kad laaabai nekantriai laukiau pirmo avanso po vasaros blush2.gif

MĖSA - 1.5kg dešrelių
ŽUVIS - pakelis žuvų pirštelių (liko)
PIENO PRODUKTAI - 9l pieno, 1 pak. varškės, grietinė, 2gab. fermentinio sūrio, 4 jogurtuko indeliai (akcija), 2 sūreliai, miau pienukas
DUONA IR KRUOPOS - 2,5 kepalo duonos, 2 batonai, avižiniai dribsniai, 2kg miltų (visi liko), 1pak. makaronų (liko), 1pak. sausų pusryčių, 4 bandelės,
DARŽOVĖS IR VAISIAI - 3.5kg bulvių, 0.5kg agurkų, konservuoti pomidorai, konservuoti agurkai, konservuoti kukurūzai (liko), kekė bananų, 0.7kg obuolių, 1 nektarinas, 1 persikas
BAKALĖJA - pakelis vaikiškos kakavos (liko), pakelis tirpios arbatos

Mėsa ir žuvis gaminimui buvo paimti iš šaldiklio ax.gif Ir dar ten daug liko thumbup.gif (aš čia nesigiriu, aš čia garsiai džiaugiuosi blush2.gif )
Užkandžiams turėjom visą dubenį kaimiškų kriaušių. dar pirkau džiūvėsius ir barankytes ?(nes mažasis viduriavo), tai prisidėtų dar koks 10lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 18 rugsėjo 2011 - 07:38
QUOTE(SilRa @ 2011 09 18, 08:12)
2. slidūs varškėtukai atsirado per mano žioplą galvą - pradėjau trinti varškę ir tik tada supratau, kad namuose nėra nė kruopelytės miltų. tada įmaišiau į varškę krakmolą. Gavosi skanūs varškėtukai, tik tokie slidoki hihihi.gif vaikai valgė ir nesispjaudė ax.gif
console.gif laikykis, viskas po truputį kaip nors susitvarkys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

2. bet gerai gavosi thumbup.gif

laikausi, kas belieka... gera mokslu pradzia buvo... rugsejo 1d mama mire verysad.gif ir visiskais naslaiciais liko 5 nepilnaciai vaikai...tai bandom atsigauti, baba tvarkosi globos dokumentus ir ttt... vis stengiuos i vezias stot, bet nelabai gaunasi dar

as kaip zinodama nevedziau saviskiu i darzeli... verysad.gif

b buvo gryzes atostogu, gryzo i uk, padirbo diena ir vel atskrido(o jau bilieto brangumas doh.gif ), tai va... dabar pats ligoninej guli, paumejo alergija doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2011 09 18, 08:35)
Ir dar ten daug liko  thumbup.gif (aš čia nesigiriu, aš čia garsiai džiaugiuosi blush2.gif )

kiek moki uz piena, desreles? ax.gif

as mazylei pienuka jau nuo 3men perku, nes per brangu misinukai, tai musu kaime jo litras kainuoja 2,5LT, jei gaunu kaimisko tai per pus pigiau, bet atvaziuoja tik du kartus i savaite

o desreles pas mus irgi apie 7lt kilas, mieste jos pigiau su akcija, bet neberadau sia savaite, buciau uzsipirkusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 18 rugsėjo 2011 - 08:00
QUOTE(audryta @ 2011 09 18, 09:04)
1. laikausi, kas belieka...

2. kiek moki uz piena, desreles?  ax.gif

as mazylei pienuka jau nuo 3men perku,

1. užuojauta didžiausia dėl mamos console.gif žinau, kad žodžiai čia nieko nepadės, bet vis tiek - laikas viską sustatys į savo vietas ir prislopins skausmą 4u.gif

2. pieną perku iš Norfos (po 1.7 g.gif ), kaimiškas pienas mums per riebus - vaikis viduriuot pradeda doh.gif iš viso jam labiausiai patinka tas kur 1proc. riebumo g.gif mišinuko visai maniškis negėrė - ilgai valgė iš manęs, o kai nebebuvo MP, tai bandėm mišinukus - negėrė. perėjom prie paprasto pieno.

dešreles vaikams irgi perku iš norfos - tigriuko arba kolumbo. kainuoja apie 11lt. o suaugusiems tinka hotdoginės, mūsų parduotuvėlėj jos po 6lt (vaikams per daug aštrios jos, per daug pridėta prieskonių)
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 09 18, 09:17)
1. užuojauta didžiausia dėl mamos console.gif žinau, kad žodžiai čia nieko nepadės, bet vis tiek - laikas viską sustatys į savo vietas ir prislopins skausmą 4u.gif

2. pieną perku iš Norfos (po 1.7 g.gif ), kaimiškas pienas mums per riebus - vaikis viduriuot pradeda doh.gif iš viso jam labiausiai patinka tas kur 1proc. riebumo g.gif mišinuko visai maniškis negėrė - ilgai valgė iš manęs, o kai nebebuvo MP, tai bandėm mišinukus - negėrė. perėjom prie paprasto pieno.

3. dešreles vaikams irgi perku iš norfos - tigriuko arba kolumbo. kainuoja apie 11lt. o suaugusiems tinka hotdoginės, mūsų parduotuvėlėj jos po 6lt (vaikams per daug aštrios jos, per daug pridėta prieskonių)

1. aciu smile.gif
2. as Rukloj gyvenu tai daug brangiau viskas. tais tengiuos apsipirkti Jonavoj, jei neiseina tai perkames cia
as maitinau tik 1men maze, ciajau rekordas man blush2.gif
3. mes tas hotdogines perkam maxej, buna akcija po 5lt, tai kelis pokus uzsiperku ir ramu. dabar nespejau
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 09 18, 07:35)
*Beje, praėjusią savaitę maistui išleidau 102lt (na, ne todėl, kad labai nieko nereikėjo, o todėl, kad laaabai nekantriai laukiau pirmo avanso po vasaros blush2.gif

** pirkau džiūvėsius ir barankytes ?(nes mažasis viduriavo), tai prisidėtų dar koks 10lt.

*šitas jausmas, tai geras biggrin.gif
**čia gal iš daržo parsinešė dovaną? g.gif
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2011 09 18, 08:04)
laikausi, kas belieka... gera mokslu pradzia buvo... rugsejo 1d mama mire verysad.gif  ir visiskais naslaiciais liko 5 nepilnaciai vaikai...tai bandom atsigauti, baba tvarkosi globos dokumentus ir ttt... vis stengiuos i vezias stot, bet nelabai gaunasi dar

console.gif
Papildyta:
Kas dėl dešrelių, tai aš jas naudoju nebent pakepinti ar kažkur sudėti, į lietinius ar šaldytą tešlą. Kartais sueina ir pusryčiams, bet nelabai maniškiai noriai valgo. Geriau jau šoninės gabalą ar šaltą kotletą ant duonos uždėk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 09 19, 09:49)
**čia gal iš daržo parsinešė dovaną? g.gif

o kas čia žino g.gif
Atsakyti
ten visko būna unsure.gif , kolektyvas ir yra kolektyvas doh.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif matau, kad tema visiškai apmirusi, tai aš suvesiu savo 2 savaičių meniu, kad būtų ką skaityt smile.gif

09.19-09.25
PIRMADIENIS
pusryčiai: sekmadienį kepta duoninė bandelė (man darbe), vaikai valgė kažką, ką padavė vyras g.gif
pietūs: duona su kepenine, žirnelių-paprikos salotos (man darbe), savaitgalį kepta elniena ir dešrelės su duona, raugintais agurkais (vyrams)
vakarienė: vištos krūtinėlės kepsniukai, pekino-kukurūzų salotos, kepintos bulvės

ANTRADIENIS
pusryčiai: sekmadienį kepta obuolinė duona (man darbe), vyrai kažką valgė namie mastau.gif
pietūs: aš su drauge kavinėje, vyrai namie valgė dešrą ir dešreles su duona bei agurkais
vakarienė: garinta lašiša (man), žuvies piršteliai (vyrams) su bulvėm ir raugintais agurkais. pasūdžiau lašišą.

TREČIADIENIS
pusryčiai: savaitgalį kepta duoninė bandelė su sūriu (man), vyrai vėl valgė kažką ax.gif
pietūs: garinta lašiša su bulvėm ir parūgštintu pekinu (man darbe), grybų likučiai (man), vyrai namie valgė dešrą ir dešreles su duona bei agurkais
vakarienė: balandėliai (priviriau visą puodą) su bulvėm, ryžių košė (vaikams paruošiau iš ryžių, likusių nuo balandėlių)

Nuo čia vaikai ėjo į darželį, tad pusryčius ir pietus darbo dienomis valgė ten, o vyras nepusryčiauja, pietums valgė tai, ką rasdavo šaldytuve blush2.gif

KETVIRTADIENIS
man pasukos su vaisiais
Vyrams:
vakarienė: pupelių sriuba, dešrelės, vakarykštė ryžių košė

PENKTADIENIS
pusryčiai: nevalgiau
pietūs: lašišos likučiai su bulvėm, pekino-paprikos salotos (man darbe)
vakarienė: bulvių košė (iš pakelio), kepta vištiena, man - balandėliai, rauginti agurkai

ŠEŠTADIENIS
pusryčiai: ryžių blynai su grietine (vaikams), bandelės, pyragas su kava
pietūs: balandėliai (man), virti elnio kauliukai, buroklapių sriuba, žemuogių gaiva, bulvės, agurkai
vakarienė: naminė pica su česnakiniu padažu

SEKMADIENIS
pusryčiai: balandėliai blink.gif , dešrelės su duona
pietūs: kepti elnienos gabaliukai su daržovių užklotu, pakepintos bulvės,rauginti agurkai, cukinijų blynai su grietine vaikams
vakarienė:sriuba, duona su silke, kepti kiaušiniai su duona

Savaitės išlaidos maistui - 185lt doh.gif + vieneri mano pietūs valgykloje - 12lt. Višta buvo gauta iš anytos lauktuvių, ją padalinau į 3 dalis (krūtinėlė, nugarėlė ir galūnės), liko krūtinėlė kitam kartui. Elniena - medžiotojo uošvio lauktuvės

MĖSA - 3 gab. dešros, 1.5kg dešrelių
ŽUVIS - 1kg menkės (akcija, liko), silkės 2 pak. (1liko)
PIENO PRODUKTAI - 12l pieno cool.gif , pakelis lydyto sūrio riekelėm, 2 dėžutės pieną paskaninančių miltelių (akcija, 1 liko), 1l pasukų su priedais, 1l pasukų (liko), 1 ind. grietinės, 4 danonki pieneliai (akcija, 2 liko), 4 danonki varškytės (akcija)
DUONA IR KRUOPOS - 1.5 kepalo duonos, ryžiai, 9 bandelės, gabaliukas tinginio, mišinys picai
DARŽOVĖS IR VAISIAI - 2.5kg bulvių, 3litris marinuotų agurkų, žirneliai, alyvuogės, pekino kopūstas, 150g česnakų, 0.2 kg paprikos, 0.5kg pievagrybių (pusė liko), 1.5kg obuolių, 0.2kg kriaušių, citrina (liko), nektarinas, 1.5kg arbūzo
BAKALĖJA - majonezas, 3pak. kavos (akcija, 2 liko), cukrus, 2 pak. tirpios bulvių košės (akcija, 1 liko), 2 pak. tirpios sriubos (akcija, liko)

Dešreles valgė namuose likę vyrai, Pieno tiek daug pirkom, nes vyresnėlis labai jį gėrė užsiplakęs su pieną paskaninančiais milteliais (gaudavosi toks kaip MIAU pienukas)
Atsakyti

09.26-10.02
PIRMADIENIS
pusryčiai: duoninė bandelė su sūriu (man darbe)
pietūs: balandėlis, pekino-žirnelių salotos (man darbe),
vakarienė: sumuštiniai su sūdyta lašiša (mums) ir su dešra (vaikams),

ANTRADIENIS
pusryčiai: paskutinė duoninė bandelė su sūriu (man darbe)
pietūs: paskutinis balandėlis karsta.gif su pekinu (man darbe)
vakarienė: elnienos kepsniukai su bulvėm, pekino-paprikos salotos, savaitgalinė sriuba

TREČIADIENIS
pusryčiai: arbata su kvietiniais paplotėliais (man darbe)
pietūs: sumuštiniai su sūdyta lašiša ir pekinu (man darbe)
vakarienė: tirpi bulvių košė, silkė su pievagrybiais ir kukurūzais, vaikams - sausi pusryčiai su pienu

KETVIRTADIENIS
man pasukos su vaisiais
Vyrams:
vakarienė: tešloje kepta menkė su žirneliais ir morkom, cukinijų blynai su grietine (vaikams)

PENKTADIENIS
pusryčiai: arbata su ruginėmis galetomis (man darbe)
pietūs: silkė su pievagrybiais ir kukurūzais, duona (man darbe)
vakarienė: naminės mielinės bandelės su šokoladu/ su saldžia varške iškepiau obuolių pyragą rytojui

ŠEŠTADIENIS
pusryčiai: avižinė košė (jau pasiilgau košės ax.gif ) (man ir vaikams), bandelės ir obuolių pyragas su kava (vyrui)
pietūs: rankovėje kepti elnienos kauliukai su Magi idėja (pakelį gavau lauktuvių, reikia sunaudot), bulvės, pekino-kukurūzų salotos.
Dar žadu tuo pačiu orkaitėje ištroškinti veršienos gabaliukus su daržovėm
vakarienė: tai, ką gaminau per pietus

SEKMADIENIS
pusryčiai: savaitgaliniai blynai
pietūs: iš likusios veršienos pagaminsiu plovą , valgysim su raugintais agurkais
vakarienė: pieniška makaronų sriuba (jau pasiilgau) ax.gif

Šeštadienį žadu tiek gaminti, kad bent porai darbo dienų dar užtektų vyrui pietums ir kartais vakarienei. Jei turėsiu noro ir sveikatos, gal dar kepsiu savaitgalį lietinius blynus užšaldymui g.gif

Savaitės išlaidos maistui - kol kas 75lt. kai nereikia gaminti vaikams pietų ir pusryčių - viskas daug paprasčiau ax.gif Visa mėsa ir žuvis - iš šaldiklio.
Draugė atidavė visą maximos maišelį obuolių thumbup.gif tai dabar kertam pilna burna ir vis perrinkinėju, ir mąstau, ką pagaminti iš norinčių pradėti gesti.

MĖSA - 0.8kg dešrelių (akcija, liko, planuoju sunaudoti lietinių blynų įdarui), 1 gab. dešros, 10 kiaušinių
PIENO PRODUKTAI - 8l pieno, 1l kefyro, 1 ind. grietinės, 1pak. saldžios varškės
DUONA IR KRUOPOS - 2 kepalai duonos, batonas, sausi pusryčiai, pakelis ruginių galetų, 2kg miltų
DARŽOVĖS IR VAISIAI -2kg bulvių, 0.5kg morkų, 0.5 pekino kopūsto, marinuoti agurkėliai, žirneliai, 0.5kg obuolių
BAKALĖJA - margarinas, majonezas, sausos mielės, kepimo milteliai, cukrus
Atsakyti
sweikos, mergaitės, seniai bebuvau. blogai, nes išlaidos maistui išėjus iš temos žiauriai padidėjo, sakau gal grįžt laikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 07, 22:57)
sweikos, mergaitės, seniai bebuvau. blogai, nes išlaidos maistui išėjus iš temos žiauriai padidėjo, sakau gal grįžt laikas  bigsmile.gif

laikas laikas bigsmile.gif tuo labiau, kad man jau labai nuobodu vienai temoje vaidentis ax.gif
Atsakyti