Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

QUOTE(kastone @ 2011 10 31, 19:10)
as paskaitau, paskaitau, jau kokie metai, bet nedristu jungtis. kaip suprantu is liniuociu , kad 2 vaikucius turite, vadinasi 4 asmenu seima, kaip imanoma tik tiek praleisti, atrodo jau taupom kiek tik galim. savaite 200lt minimumas cia, dazniausiai 300lt buna  verysad.gif esam tryse bigsmile.gif

Kai kurios mėsos ar daržovių arba abiejų neperka, o gauna iš kaimo mirksiukas.gif O kitos turi ilgametę patirtį, kaip taupiai pamaitint šeimą (pvz., Bjaurybė) mirksiukas.gif

Greitu metu planuoju ir aš vėl pradėt rašytis savaitės meniu, bet nemanau, kad tai pavyks kiekvieną savaitę, nes dažnai savaitgalius bei visas šventes praleidžiam kaime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2011 10 31, 20:39)
Kai kurios mėsos ar daržovių arba abiejų neperka, o gauna iš kaimo mirksiukas.gif O kitos turi ilgametę patirtį, kaip taupiai pamaitint šeimą (pvz., Bjaurybė) mirksiukas.gif

Greitu metu planuoju ir aš vėl pradėt rašytis savaitės meniu, bet nemanau, kad tai pavyks kiekvieną savaitę, nes dažnai savaitgalius bei visas šventes praleidžiam kaime ax.gif

a, mat kaip cia, nes galvoju ir niekaip nesugalvoju, jeigu per savaite 110lt maistui 4asmenu seimai, tai i diena iseina 15lt. na taip jeigu kazka parsivezi is kaimo tai jau kitaip, ir plius gerai jus sakot, reikia tam dar tureti ilgamete patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2011 10 31, 20:10)
as paskaitau, paskaitau, jau kokie metai, bet nedristu jungtis. kaip suprantu is liniuociu , kad 2 vaikucius turite, vadinasi 4 asmenu seima, kaip imanoma tik tiek praleisti, atrodo jau taupom kiek tik galim. savaite 200lt minimumas cia, dazniausiai 300lt buna  verysad.gif esam tryse bigsmile.gif

sveika hi.gif mums labai daug padeda uošvis medžiotojas - mėsos perku labai mažai. Daržovių taip pat karts nuo karto gaunam. taip kad mums tikrai yra lengviau negu toms, kurios viską perka.

bet ir šiaip nepatingiu akcijų peržvelgti ir jei ką patrauklaus pastebiu, keičiu meniu arba perku kažką kitai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 11 01, 01:29)
sveika hi.gif mums labai daug padeda uošvis medžiotojas - mėsos perku labai mažai. Daržovių taip pat karts nuo karto gaunam. taip kad mums tikrai yra lengviau negu toms, kurios viską perka.

bet ir šiaip nepatingiu akcijų peržvelgti ir jei ką patrauklaus pastebiu, keičiu meniu arba perku kažką kitai savaitei.

is niekur nieko negaunam jokiu darzoviu, dziaugiuosi, kad bent pavyksta kur is kaimo nupirkti tikru kaimisku darzoviu thumbup.gif
o tau SilRa gerai thumbup.gif
Atsakyti
Jei padetumet isigydyt skleroze, gyzciau, susirasau3dienas, o kitos ir pasimirsta blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 11 01, 21:57)
Jei padetumet isigydyt skleroze, gyzciau, susirasau3dienas, o kitos ir pasimirsta blush2.gif  lotuliukas.gif

aš kasdien darbe ant kalendoriaus rašausi ką tą dieną perku, ką iš vakaro gaminau, kažką būna pamirštu, tai kartais staiga prisimenu ir darašau ax.gif Namie susirašyti be šansų schmoll.gif, o sudėtingiausiai yra su šeimos nariais doh.gif
Atsakyti
Labuxs, man irgi reikia pradeti vel rasyti meniu savaitei, nes atvykes brolis is manes jau juokias, "Kur dingo seses meniu, jau kuris laikas nera" ir vis lekia prie saldytuvo dureliu pazeti lotuliukas.gif .nes kartais atleidziu vadeles doh.gif Aplamai man Bjaurybe su savo meniu tai kaip ikvepeja budavo daugeli receptu as nusikopindavau is jos ir kita savaite itraukdavau i meniu. 4u.gif Nieko nebus raganiuke turi susiimti doh.gif
Taip Mazges irgi nera jau visai sioje temukeje susavo apklijuotais papais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mazgė praeitą savaitę daug mezgimo turėjo, pabaigiau užsakymukus, imsiuos kalėdinių dovanėlių tai turėsiu laiko meniu. vėliau peržvelgsiu praeitos savaitė sir surašysiu. bet aš čia bigsmile.gif
Atsakyti
vel ne cia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrytė: 02 lapkričio 2011 - 12:01
QUOTE(kastone @ 2011 11 01, 21:59)
is niekur nieko negaunam jokiu darzoviu, dziaugiuosi, kad bent pavyksta kur is kaimo nupirkti tikru kaimisku darzoviu thumbup.gif
o tau SilRa gerai  thumbup.gif

tai jau tikrai man gerai thumbup.gif tik kartais imu ir pasiilgstu paprastos kiaulienos, nes šiaip tai žvėriena maitinamės - ji tikrai sveikesnė, bet kartu - kietesnė ir tamsesnė, reikia dėti daugiau žolelių, nes turi šiokį tokį specifinį skonį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 11 06, 07:02)

kur sios savaites meniu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 06, 17:36)
kur sios savaites meniu?  mirksiukas.gif

as irgi labai laukiu silros meniu, kiek pastebejau jie tokie saunus, taip viskas graziai gaminama. tikrai taupiai 4u.gif
Atsakyti