Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(M.A.M.A @ 2011 02 01, 12:49)
Man iškilo tokia dilema.

Susirgau, gydytoja išrašė antibiotikų Ospamox. Užtikrino, kad žindant jį vartoti galima. Dabar vaistus man jau atnešė iš vaistinės, o informaciniame lapelyje parašyta, kad nedidelis vaisto kiekis patenka į MP, todėl kai kuriais atvejais gali tekti nutraukti žindymą  blink.gif 

Žindymo nutraukti dar tikrai nesiruošiu, ir nežinau, ką daryti. Esu pasimetusi. Nenoriu, kad vaikas be reikalo gautų antibiotikų. Kita vertus, mano savijauta tikrai nekokia, ir gydytis reikia.

Gal kas nors buvote susidūrę su panašia situacija, būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėte patirtimi.

jei turi laiko, perversk visa tema, tikrai buvo kalbeta apie tai rolleyes.gif

as irgi paieskosiu
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2011 02 01, 15:49)
Man iškilo tokia dilema.

Susirgau, gydytoja išrašė antibiotikų Ospamox. Užtikrino, kad žindant jį vartoti galima. Dabar vaistus man jau atnešė iš vaistinės, o informaciniame lapelyje parašyta, kad nedidelis vaisto kiekis patenka į MP, todėl kai kuriais atvejais gali tekti nutraukti žindymą  blink.gif 

Žindymo nutraukti dar tikrai nesiruošiu, ir nežinau, ką daryti. Esu pasimetusi. Nenoriu, kad vaikas be reikalo gautų antibiotikų. Kita vertus, mano savijauta tikrai nekokia, ir gydytis reikia.

Gal kas nors buvote susidūrę su panašia situacija, būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėte patirtimi.

paieskokite cia:
http://www.pradzia.org/vaistu-sarasas
as neieskojau,bet mano nuomone (kuri gali ir klysti), ospamox saugus vaistas,man ji skyre 7 nestumo savaite
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 02 01, 12:59)
paieskokite cia:
http://www.pradzia.org/vaistu-sarasas
as neieskojau,bet mano nuomone (kuri gali ir klysti), ospamox saugus vaistas,man ji skyre 7 nestumo savaite

ir as radau nete,kad galima juos gerti.
Atsakyti
Dėkui, aš jau irgi išsiaiškinau, kad vartoti lyg ir galima.
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2011 02 01, 15:09)
Dėkui, aš jau irgi išsiaiškinau, kad vartoti lyg ir galima.

Tikrai galima, konsultavausi su gyd. K. Vitkausku, kai man paskyrė šiuos antibiotikus. Gėriau kai mažylei buvo 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2011 02 01, 14:49)

Geriau MP su laseliu antibiotiku ir sveika mamyte mirksiukas.gif Sveik (ir stebek mazyle) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 01 vasario 2011 - 15:29
sveikos,

gal patarsite... Mano 7,5 men mazyle anksciau keldavosi 2 kartus nakti, o dabar pradejo keltis po 5-6. Pieno man atrodo kad uztenka, bent dienos metu tai daznai nepraso ir greit pavalgo. Papildomo maisto nevalgo (na, tris saukstelius darzovienes, bet cia kitos bedos).
Viskas pasikeite per dantuku dygima- kaip pradejo dazniau keltis, taip ir keliasi, nors datys jau 2 savaites kaip issikale, is tolo sviecia...
man jau stogas vaziuoja nuo nemigos...
Ka daryt- mest maitint, mest maitint nakti, rikdyt, supuot, isikist kistukus i ausis ar toliau virsti zombiu del savo mazos inoringos princeses rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2011 02 01, 18:22)
sveikos,

gal patarsite... Mano 7,5 men mazyle anksciau keldavosi 2 kartus nakti, o dabar pradejo keltis po 5-6. Pieno man atrodo kad uztenka, bent dienos metu tai daznai nepraso ir greit pavalgo. Papildomo maisto nevalgo (na, tris saukstelius darzovienes, bet cia kitos bedos).
Viskas pasikeite per dantuku dygima- kaip pradejo dazniau keltis, taip ir keliasi, nors datys jau 2 savaites kaip issikale, is tolo sviecia...
man jau stogas vaziuoja nuo nemigos...
Ka daryt- mest maitint, mest maitint nakti, rikdyt, supuot, isikist kistukus i ausis ar toliau virsti zombiu del savo mazos inoringos princeses  rolleyes.gif  wub.gif

Kad daug kam maitinant nakti keliasi kas valanda vaikas valgyti.Maniske 9 men.,irgi anksciau valgydavo 2 kartus, o db jau pora menesiu valgo kas 1-2 val. Kartais 30-40 min. tepraeina doh.gif Geriausiai issimiegama maitinant miegant kartu vienoje lovoje,nereikia niekur eiti,nieko laikyti ant ranku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 01, 03:59)
jei turi laiko, perversk visa tema, tikrai buvo kalbeta apie tai  rolleyes.gif 

as irgi paieskosiu

4u.gif Šiuos vaistukus geriau kai mažylė pilvelyje gyveno arti trijų mėn...manau kad galite pavartoti geriau tris dienas maža dozę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2011 02 01, 17:22)
Ka daryt- mest maitint, mest maitint nakti, rikdyt, supuot, isikist kistukus i ausis ar toliau virsti zombiu del savo mazos inoringos princeses  rolleyes.gif  wub.gif

taip taip taip ir dar šimtą kartų taip mirksiukas.gif ir jokiai būdais nenutraukit maitinimo, dantų dygimas vaikui ir taip papildomas stresorius, o jei dar netektų mamos pieno, o kartu ir šilumos, kvapo...ne ne ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
mano mažius tokio pat amžiaus- 7,5 mėn, irgi valgom tik MP, daugiau nieko schmoll.gif pagrindinis pienuko siurbimas vyksta naktį- ir aš tuo džiaugiuosi, nes man svarbiau, kad vaikas pavalgytų, o mano miegas tiek jau to (pirmagimė dar ne tokius cirkus išdarinėdavo naktimis lotuliukas.gif dieną gražuolis valgo netvarkingai, t.y rėkauja, muistosi, arba valgo ir pradeda žaisti su mano rūbais ir pan, tad naktį pavalgo normaliausiai ax.gif
o dėl bemiegių naktų- ką padarysi....įsivaizduokit, kaip skauda jam ir maudžia kai dantai dygsta, sunku verysad.gif juk ir mes, kai sergam, norim kad kas paguostų, suprastų blush2.gif tokia mamos dalia: džiaugsmeliai ir vargeliai wub.gif
QUOTE(samantila @ 2011 02 01, 18:53)
4u.gif Šiuos vaistukus geriau kai mažylė pilvelyje gyveno arti trijų mėn...manau kad galite pavartoti geriau tris dienas maža dozę rolleyes.gif

nepykite, blogas patarimas- antibiotikai veiksmingi ir savo darbą atlieka tik tada- kai: 1. geriama tiksli dozė 2. išlaikomi tikslingi intervalai 3. geriamas tikslus paskirtas antibiotikų kursas, o 3 dienos tai čia išvis niekis, minimumas minimas literatūroje yra 5 dienos, tačiau visada skiriama 7-10 dienų ir netrumpiau rolleyes.gif pati neseniai gavau antibiotikų kursą, kad ir kaip nesinorėjo gert, bet sugėriau visus, nes maitinančiai mamai, atsinaujinusi liga per daug didelė ,,prabanga" verysad.gif čia blogąja prasme cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 vasario 2011 - 20:21
QUOTE(Šilko Namai @ 2011 02 01, 17:22)
Galiu pirmiausia nuraminti, tavo mazoji visiskai eilinis ir normalus vaikas 4u.gif biggrin.gif Visiems tokiu laikotarpiu buna. Vienas patarimas - priimti mazyles TOKI augima ir pasistengti pailseti dienomis kartu su ja, jei naktimis miego maza atrodo. Tai laikina.
MP niekuo nepakeiciamas, tad minciu apie 'metima' net buti negali mirksiukas.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 01, 20:18)
tokia mamos dalia: džiaugsmeliai ir vargeliai wub.gif

nepykite, blogas patarimas- antibiotikai veiksmingi ir savo darbą atlieka tik tada- kai:

drinks_cheers.gif wub.gif

drinks_cheers.gif Triju dienu kursas nera gydymas...

Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 01, 09:18)
taip taip taip ir dar šimtą kartų taip mirksiukas.gif ir jokiai būdais nenutraukit maitinimo, dantų dygimas vaikui ir taip papildomas stresorius, o jei dar netektų mamos pieno, o kartu ir šilumos, kvapo...ne ne ne schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
mano mažius tokio pat amžiaus- 7,5 mėn, irgi valgom tik MP, daugiau nieko  schmoll.gif pagrindinis pienuko siurbimas vyksta naktį- ir aš tuo džiaugiuosi, nes man svarbiau, kad vaikas pavalgytų, o mano miegas tiek jau to (pirmagimė dar ne tokius cirkus išdarinėdavo naktimis lotuliukas.gif dieną gražuolis valgo netvarkingai, t.y rėkauja, muistosi, arba valgo ir pradeda žaisti su mano rūbais ir pan, tad naktį pavalgo normaliausiai ax.gif
o dėl bemiegių naktų- ką padarysi....įsivaizduokit, kaip skauda jam ir maudžia kai dantai dygsta, sunku verysad.gif juk ir mes, kai sergam, norim kad kas paguostų, suprastų blush2.gif tokia mamos dalia: džiaugsmeliai ir vargeliai wub.gif

nepykite, blogas patarimas- antibiotikai veiksmingi ir savo darbą atlieka tik tada- kai: 1. geriama tiksli dozė 2. išlaikomi tikslingi intervalai 3. geriamas tikslus paskirtas antibiotikų kursas, o 3 dienos tai čia išvis niekis, minimumas minimas literatūroje yra 5 dienos, tačiau visada skiriama 7-10 dienų ir netrumpiau rolleyes.gif pati neseniai gavau antibiotikų kursą, kad ir kaip nesinorėjo gert, bet sugėriau visus, nes maitinančiai mamai, atsinaujinusi liga per daug didelė ,,prabanga" verysad.gif čia blogąja prasme cool.gif

ax.gif Man šitaip paskyre ligonineje gyd vyrukas ginekologas nes pakliuvau ten del inkstu uždegimo sake uteks tiek dieneliu ir daug visokiu šlykščių arbatų o del antibu tai žinau viska kas ir kaip..... o geriausia išvis jų nevartoti...o su inkstais man taip su abiem nieštumais tik pasireiške...šeip del ju neturiu problemu ... schmoll.gif ir padejo man tos trys dieneles, be to jis pridure kad antibai bet kokiu atveju kliuna ir kudikiui o nieščioms jie ypač atsargiai skiriami....dar kai tik nieštumo pradžia ir pirmi trys men patys sunkiausi ir jautriausi viskam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 02 vasario 2011 - 10:36