Labas
QUOTE(gitulia @ 2011 03 18, 12:41)
Matai yra skirtumas ar i pirma auksta nesti, ar i penkta. Sutinku, kad pirmas antras aukstas dar nevargina, o i penkta tikrai neisivaizduoju kas butu patogu tasyt kas diena. Atskirai lopsi su leliuku manau ir tai jau bus varginantis reikalas. Lopsio svoris, plius leliukas keliu menesiu, tai jau virs 10 kg., o be to mamos raso, kad lopsi nera labai patogu nesti uz stogo rankenos, nes jis didelis ir kliuna i laiptus, o isirezus ant rankos iki penkto auksto irgi sunku

Zodziu 5 a. ne gelytes. Man atrodo daug lengviau butu pvz. tutis sport su minksta nesiokle, bet zippio kietas lopsys aisku erdviau leliukui. Tik gaila, kai sumoki pinigus ir jau po keliu menesiu nuo vezimo pavargsti ir isejimas i lauka pradeda varginti ir norisi keisti vezima.
Mes gyvename 3 a., todėl važiuoklę laikome laiptinės apačioje (prikabintą su spynele prie grotelių), o lopšį su vaikeliu nusinešu pati
Jeigu nėra galimybės važiuoklės laikyti apačioje, tai galima ją nusinešti atskirai, palikus vaiką lopšyje, o paskui lopšį su vaiku, nes lopšys ant važiuoklės labai lengvai užsideda, man nėra jokių nepatogumų
Norėjau paklausti, gal kuri nors esate skalbusi Zippio pirkinių krepšį? Norėjau išskalbti, bet man atrodo, kad toje vietoje, kur yra užrašas, po medžiaga yra kartonas. Taigi, skalbti nelabai išeitų
Dar kažkas klausėte, kuo Zippis skiriasi nuo Mily Way? Ogi vien grožiu

Milly Way ne toks elegantiškas, daugiau visokių kitokių detalių pridėtas, mažesnis

Dėl kokybės negaliu atsakyti, nes nebandžiau...