Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(bierasa @ 2011 03 29, 15:24)
Buvau kaip ir apsisprendus, maniau kai gims lelius, vyras nuleks ir nupirks Zippiuka, patiko man jie nes lengvi ir auksti. Bet kiek stebiu skelbimus, kad paskui ziuriu mamytem sunkiai sekasi juos parduoti ar cia jos daug nori ar mazai g.gif, na  viena matau pardavineja jau ilgai, uz  700Lt ir niekas neperka. Nauja galima nupirkti uz 1100Lt. 
Kaip pastebejau Bebe comfort, Mura, Mutsy, labai greitai parduodami. Tai va ir vel suabejojau, vistiek kazkada ir as pardavinesiu. Tikriausiai neturiu ka veikti ir suku sau smegenis biggrin.gif

Tai aisku, kad geriau padeveta Bebe Confort/Mura ar Mutsy nusipirkti, negu nauja Zippy smile.gif O sunkiau parduoti. Nes tie, kas turi pinigu nusipirks geresni vezimeli. Tie kas turi maziau nusipirks nauja zippy. O kas visai ju neturi nusipirks nauja Tako uz 500 Lt. Manyciau padeveta Zyppi reiketu pardavineti uz kokius 450 - 500 Lt. Tada atsiras norinciu pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 29 kovo 2011 - 14:33
Tai tas ir idomiausiai, kad keistai vertina pardavejos savo devetus zippius. Pacios pirmosios susipirko juos po 900 lt. per masinius pirkimus. Dabar turguje ju taip pat po 900 - 1000 lt yra. Tai kas gali pirkti naudota uz panasia kaina? Tik tas, kas visai neapsiziurejes vezimu kainu g.gif Jei pardavinetu uz 50-60 proc. naujo kainos (kaip daro muru ir kt. brangesniu vezimu pardavejos) ispirktu ir naudotus zippius greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif, gavau pritarima savo abejonem.smile.gif

va as irgi taip vakar vakare vyrui sakui, kad visgi neperkam Zippio, gal geriau prie Mutsy apsistosiu, yra ju lengvesnis variantas nei Mura. Vyrui jau atsibodo, kas diena vis keiciu nuomone biggrin.gif
Bet ziuredama skelbimus nesuprantu as to gobsumo, juk daika jau panaudojai tai kaip galima prasyti daugiau negu puse. g.gif cia man atrodo dauguma taip daro ir su zaislais...
Atsakyti
QUOTE(bierasa @ 2011 03 30, 09:55)
Aciu smile.gif, gavau pritarima savo abejonem.smile.gif

va as irgi taip vakar vakare vyrui sakui, kad visgi neperkam Zippio, gal geriau prie Mutsy apsistosiu, yra ju lengvesnis variantas nei Mura. Vyrui jau atsibodo, kas diena vis keiciu nuomone biggrin.gif
Bet ziuredama skelbimus nesuprantu as to gobsumo, juk daika jau panaudojai tai kaip galima prasyti daugiau negu puse. g.gif  cia man atrodo dauguma taip daro ir su zaislais...

Tikrai Mutsy geriau smile.gif As irgi nesuprantu zmoniu smile.gif Pazistami klausia kaip as sugebu viska taip greitai parduoti. O atsakymas paprastas: padaryk pigiau. As nenoriu uzdirbti ar pasipelnyti. Parduodu, nes dar daiktai geri, bet mums jau nereikalingi.
Atsakyti
as ir is pradziu masciau apie zipuka,bet kuo toliau tuo mano fantazija atsoka nuo ju kaip pasiskaitai apie juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 03 28, 21:16)
rasote, kad jei nera galimybes vaziuokle laikyti apacioje, tai ja nusinesti atskirai, o po to lopsy vaikiuka atsinesti.... doh.gif    nepykit, bet jusu patarimas nekoks, nes bus kaip wienai pazystamai- nusinese ratus, tada nuleke staigiai lopsio paimti, grysta po poros sekundziu su lopsiu, ziuri- ratu nebera lotuliukas.gif  doh.gif  pavoge kazkas tik ratus g.gif

matai, kokių kuriozų pasitaiko doh.gif o man atrodo, kam reikalinga ta važiuoklė be lopšio? smile.gif pas mus laiptinėj kitos mamytės ir visus vežimus laiko per naktį net neprirakintus smile.gif mes tai apačioj prirakinam važiuoklę. taip pat galima daryti ir nusinešus važiuoklę atskirai - prisegti su nedidele spynele prie laiptų turėklų, jeigu jau taip pavojinga palikti net minutei ax.gif

QUOTE(LaukiamStebuklo... @ 2011 03 30, 17:51)
as ir is pradziu masciau apie zipuka,bet kuo toliau tuo mano fantazija atsoka nuo ju kaip pasiskaitai apie juos g.gif

o mes patenkinti smile.gif nors buvo taip, kad vieno rato mums niekaip neišėjo pripūst, bet nunešėm, kur pirkom Zippy, ir pripūtė. pas mus, matyt, bloga pompos žarnelė buvo ax.gif
man kol kas nėra stilingesnio vežimo už Zippy, o ir šiaip kaina atitinka kokybę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukiamStebuklo... @ 2011 03 30, 17:51)

Man irgi lygiai taip pat buvo. Vistik nusipirkom Teutonia vežimėlį, ir nors išbandėm dar tik namuose, tai po pirkimo jau kai parodžiau vyrui Zippy, tas tik susiraukė pamatęs važiuoklę wink.gif
Atsakyti
Idealaus vezimo nera,visuose temose nera vieningos nuomones ax.gif
Man jis superinis smile.gif
Jei neturi,tai ir negali zinot geras jis ar ne bigsmile.gif Taip,kaip as nieko negaliu pasakyt apie kitus vezimus rolleyes.gif
Taip,kad kurios ju neturite tai nors neklaidinkite kitu mamyciu su savo komentarais 4u.gif
Del ju kainu,yra mamyciu pirkusiu ir po 1350,tai todel ir kainas laiko mirksiukas.gif juk pirmieji vezimai tikrai brangesni buvo.
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2011 03 31, 13:19)
Idealaus vezimo nera,visuose temose nera vieningos nuomones ax.gif
Man jis superinis smile.gif
Jei neturi,tai ir negali zinot geras jis ar ne bigsmile.gif Taip,kaip as nieko negaliu pasakyt apie kitus vezimus rolleyes.gif
Taip,kad kurios ju neturite tai nors neklaidinkite kitu mamyciu su savo komentarais 4u.gif
Del ju kainu,yra mamyciu pirkusiu ir po 1350,tai todel ir kainas laiko mirksiukas.gif juk pirmieji vezimai tikrai brangesni buvo.

ar jau naudojate sportine dali? Kaip ji jums? Nes kazkaip susidariau nuomone, kad Tuciai yra parduodami, kai ateina laikas sportinei daliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2011 03 31, 13:21)
ar jau naudojate sportine dali? Kaip ji jums? Nes kazkaip susidariau nuomone, kad Tuciai yra parduodami, kai ateina laikas sportinei daliai g.gif

mes pirkome savo zipiuka uz 1195. pardavem sia savaite uz 630lt. man jis labai patiko, o pardavem del to kad mano lelytei jau virs metuku ir ja , kartu nesioti su sportinuku pasidare per sunku, nes gyvenam 3 a ir be lifto. jei butu musu name liftas ar gyventume nuosavame name tikrai nebuciau pardavinejus. su sportinuku vazinejom visa ziema. tai tikrai buvo thumbup.gif musu nevalytais saligatviais vazineti. jauciausi kaip su visureigiu biggrin.gif . ir tikrai labai gaila buvo atsisveikinti su siuo vezimuku. aisku, pirkiniu krepsys padarytas neapgalvotai, bet as sudedavau prekes po viena i krepsi ir nedariau is to tragedijos mirksiukas.gif . dabar jau gal patobulino ta vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2011 03 31, 12:21)

as nenaudojau,nieko negaliu pasakyt.Draugems tinka:) Siaip dairysiuos sketuko,kad nereiktu sportinio visur tampytis.Cia manau dauguma taip daro,kad ir kokios firmos vezimukas butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduksi: 31 kovo 2011 - 13:46
As labai patenkinta Zippiu thumbup.gif Ir lengvas, ir manevringas, ir didelis, ir man ir vaikui patogus. Dabar jau naudojam sportine dali, nors man ji buvo visiskai negrazi ir planavau parduoti, bet kad vaikui joje patogu, tai negi parduosi? O ziema, tai kaip su tanku per pusnis lekem tongue.gif Tiesa, masinoje sutalpinti ji jau sudetinga, todel nusipirkau uz 100Lt naudota sketuka, kuriuo vazinejames po prekybcentrius. Bet tai koks vargas su tuo dardaliuku, kai esu pripratus prie manevringos, minkstos vaziuokles doh.gif doh.gif doh.gif
Kas liecia kainas, tai dabar as jau pirkciau deveta is tvarkingos mamytes, nes manau kad uz 700-800Lt vis pigiau, o daiktas praktiskai kaip naujas. Tai uz tuos kelis simtus jau gali prisipirkti reikalingu vaikeliui daiktu: lovyte, patalyne, rubeliu....
Del nesiojimo, tai as i 3 auksta ji nesu. Nulenkiu rankena, kad butu patogu nesti, ir visai nesunkus man jis. Tiesa pirma vaika uzsinesu, o po to jau vezima. Vaikas tuo metu saugiai sedi koridoriuj keduteje. Juk tik kelias minutes uztrunku. O ir sportas ne pro sali, daugiau kaloriju sudeginu, po to galiu pasilepinti pyrageliu prie kavos tongue.gif
Bjauriausia buna tai tik dumblinus ratus plauti biggrin.gif
Atsakyti