Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

dar suzinojau naujienu, kad vienai mamai sake ant saules isbluko per 2 dienas lopsiuko spalvos g.gif, ir kad tie kurie turejo metu garantija kaip suprantu pagaminti apie 2010 ziema, su remu turejo bedu( cia jau kita mama sake). O nenaujus jau ir pardavineja tuos senesnius. Gal kas dar turite kokiu pastebejimu siais klausimais. As vis dar masatau, siaubas tiesiog blush2.gif
Atsakyti
Aciu pasidalinusioms patirtimi 4u.gif

QUOTE(meduksi @ 2011 03 31, 14:46)
as nenaudojau,nieko negaliu pasakyt.Draugems tinka:) Siaip dairysiuos sketuko,kad nereiktu sportinio visur tampytis.Cia manau dauguma taip daro,kad ir kokios firmos vezimukas butu ax.gif

schmoll.gif as su suneliu pirkau nauja sketuka, bet jau stovi nenaudojamas, o jei kur reikia traukiu savo senaji universala blush2.gif Bent jau man vezime nepamainoma yra pravazumas, vaziavimo komfortas, ir kur kas patogiau stumti viena ranka, jei mazius tuo metu keliauja pesciomis blush2.gif Tiesa mes gyvename name ax.gif ir nereikia tasyti vezimo aukstyn zemyn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2011 04 02, 09:42)
Aciu pasidalinusioms patirtimi 4u.gif
schmoll.gif as su suneliu pirkau nauja sketuka, bet jau stovi nenaudojamas, o jei kur reikia traukiu savo senaji universala blush2.gif Bent jau man vezime nepamainoma yra pravazumas, vaziavimo komfortas, ir kur kas patogiau stumti viena ranka, jei mazius tuo metu keliauja pesciomis blush2.gif Tiesa mes gyvename name ax.gif ir nereikia tasyti vezimo aukstyn zemyn unsure.gif

su senesniais remais zinau,kad buvo problemu,mano atnaujintas,pirkau vasara,tai super laiko.
labiuke,sketukas man reikalingas ne pakeisti sportini,o tik kaip pagalbinis.Tuoj pradesiu vazinet pasakysiu kaip mums sportinis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bierasa @ 2011 04 01, 21:10)
dar suzinojau naujienu, kad vienai mamai sake ant saules isbluko per 2 dienas lopsiuko spalvos g.gif

Jo, ir aš girdėjau (pažįstamai taip nutiko), kad išblunka, bet tik tie, kur vidus oranžinis arba žalias, o išorė tamsiai pilka. Tai išblunka vidinė spalva. O kitoms spalvoms viskas ok, išorė neblunka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2011 04 02, 14:43)
labiuke,sketukas man reikalingas ne pakeisti sportini,o tik kaip pagalbinis.Tuoj pradesiu vazinet pasakysiu kaip mums sportinis. mirksiukas.gif

vat man ir taip galima sakyti, vat ir keista kodel yra parduodami praktiskai nauji Zipiai g.gif Man dar dabar jo reikia, nors suneliui jau 1,3 m. O Zipiai pastebejau parduodami kai vaikui 7-9 menesiai doh.gif
Ok lauksim ispudziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bierasa @ 2011 04 01, 22:10)
dar suzinojau naujienu, kad vienai mamai sake ant saules isbluko per 2 dienas lopsiuko spalvos g.gif,  ir kad tie kurie turejo metu garantija kaip suprantu pagaminti apie 2010 ziema, su remu turejo bedu( cia jau kita mama sake). O nenaujus jau ir pardavineja tuos senesnius. Gal kas dar turite kokiu pastebejimu siais klausimais. As vis dar masatau, siaubas tiesiog blush2.gif

Na mūsiškis 2010 žiemą gamintas, tai nei su rėmų bėdų turim, nei spalva išbluko (pas mus rusvas-smėlio spalvos).
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2011 03 17, 17:22)
viskas normaliai su ta kedute,maniske jau 8 kg sveria,o dar su ja tampau

Mano berniukas 9 kg ir dar sekmingai naudojam kedute.

Dar noreciau parasyti pastebejima del spalvu. Pries pirkdama vezimuka labai dvejojau, ar sviesus vezimukas bus praktiskas. Tamsaus nenorejau, tai po ilgu svarstymu vis tik pirkau sviesu (gelsvas pagrindas + ruda). Ir kuo puikiausiai jis mums "nesiojasi". Vezimuka jau naudojam nuo rugpjucio, o net nesimato, kad naudotas net ant to sviesaus pagrindo thumbup.gif O visai nesenai mus aptaske pravaziuojanti masina doh.gif Nuo vezimuko tiesiog bego purvinas vanduo is balos. Prie saves turejau tik popieriniu nosiniu, bet kuo puikiausiai nusivale viskas. Ta medziaga tikriausiai kazkuo impregnuota. Aisku, jeigu butu pastovejes ilgiau su tuo purvinu vandeniu, gal ir butu isigere, bet, kai iskart nusausinau - neliko nei zymes thumbup.gif Taip kad, jeigu yra dvejojanciu del sviesiu spalvu, manau nera reikalo dvejoti mirksiukas.gif

O del remo kolkas irgi neturim jokiu problemu (tfu tfu tfu) smile.gif Sportini jau zadam irgi ant dienu isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute_: 02 balandžio 2011 - 17:34
QUOTE(bierasa @ 2011 04 01, 23:10)
dar suzinojau naujienu, kad vienai mamai sake ant saules isbluko per 2 dienas lopsiuko spalvos g.gif,  ir kad tie kurie turejo metu garantija kaip suprantu pagaminti apie 2010 ziema, su remu turejo bedu( cia jau kita mama sake). O nenaujus jau ir pardavineja tuos senesnius. Gal kas dar turite kokiu pastebejimu siais klausimais. As vis dar masatau, siaubas tiesiog blush2.gif

buvau apziureti vineo nenaujo Zippiuko ir isbraukiau siuos vezimaicius is saraso, nes spalva tikrai isblukus, (salotine).
Atsakyti
QUOTE(bierasa @ 2011 04 02, 20:55)
buvau apziureti vineo nenaujo Zippiuko ir isbraukiau siuos vezimaicius is saraso, nes spalva tikrai isblukus, (salotine).

Gal galima sužinoti, ar ta salotinė spalva buvo vidinė? Ar išorė išblukusi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 04 03, 11:14)
Gal galima sužinoti, ar ta salotinė spalva buvo vidinė? Ar išorė išblukusi?  ax.gif

isblukes buvo lopsio vidus, kitos dalys ne. Tikriausiai lopsys buvo naudojamas vasara. Kadangi ir mes vasara naudosime tai susilaikiau. Visos dalys islaikytos neblogai, na bet tas vidus atrode ziauriai, kazkaip net nesiniretu guldyti leliaus. O patare atkreipti tai demesi kita mama, taigi suprantu tai budinga. Dabar dairausi Milly Way, parduotuveje juos labiau gyre nei Zippius. Jie beveik identiski, tik Milly stabdziai yra viduryje o Zippio reikia kiekvienam ratui atskirai na ir siaip ten daugiau visko isgyre. g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu zippy senesnio modelio su oranziniu vidum,tai niekas neisbluko. Viskas super veikia, o mamos kurios raso ohmy.gifj, man vaziuokle barska, rankenos juda ar dar kazkas, bet as laiptais tampausi..." tai man juokinga. Kiekviena reik saugot, jei nori, kad ilgai tarnautu. Vezimas super, nerealus. As gyvenu nuosavu namu kvartale kur keliai duobeti, tai taip puikiai vaziuoja, amortizacija kokia, nebarska, netarska, vaikas sau saldziai miega. Beje, gal kuri netycia parduodat sportine dali su vaziuokle?
Atsakyti
Mano pazystamai merginai isblukes buvo oranzinis vidus, irgi isbluko per pora vasaros men. Bet gamykla pakeite pagal garantini mirksiukas.gif Kazin ar lenkai keistu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 balandžio 2011 - 15:51