musu buvo siek tiek orandzinis vidus taip pat isblukes, bet garantiniam pakeite nauju, ir pardavem su nauju lopsiuku vidum. o kadangi garantinis dar galioja iki sausio men, tai manau jei isbluks ir sitas, naujieiems seimininkams garantiniam vel ji pakeis
. mes del to ir pirkom lietuviska vezimuka, kad garantinis vietoj ir gali susisiekti is karto. esu girdejusi, kad mamos kurios nusiperka vezimuka ne lietuviska, jei kas sugenda, tai parduotuvej pasako, kad cia vezimukas buvo netinkamai naudojamas ir tiek. tipo darykit ka norit arba tvarkykit uz savo pinigus. taip , kad man tas variantas tai
isiziurejau zippy vezimuka baltos spalvos...nu nerealus,aisku labai gazdina ta balta spalva,bet daugiau orentuojuosi gal i odini...Gal kas turit kokiu atsiliepinu,nes kiek googlinau tai apie odinukus netaip daug ir sneketa.
Na dėl išblukimo, tai gal ir buvo kažkokių kurijozų seniau su senomis medžiagomis, bet dabar Zippuko medžiagos naujos, kokybiškesnės, plius yra odinukai, tai kaip ir kiek iš atsiliepimų girdėjau niekam naujesnio modeliuko vežimėlis nenublukęs
QUOTE(giedruteliux @ 2011 04 04, 11:41)
Na dėl išblukimo, tai gal ir buvo kažkokių kurijozų seniau su senomis medžiagomis, bet dabar Zippuko medžiagos naujos, kokybiškesnės, plius yra odinukai, tai kaip ir kiek iš atsiliepimų girdėjau niekam naujesnio modeliuko vežimėlis nenublukęs 
o kokia odinuku kaina?
ziuriu Tutis jau reklamuoja SILVERPLUS sidabro jonų technologijas, neisivaizduoju kokia reali to nauda istikruju?
kiek maciau kauno urmo bazese tai buvo zippy clasic.Ju kaina buvo 1500..bet grozis
o paprastas zipukas odinis pigesnis ant 100 ar 150lt tiksliai nepamenu,cia tas su mazesniu lopsiuku.Bet spalvos tai liux, labai grazus su orandziniu...bet vistiek gundausi balto....nes zinau kas juos siuva ir sake,valosi labai gerai.
Niekaip neapsisprendžiam kurį pirkti, ar Zippy, ar Zippy CLASSIC
Aha va čia radau informaciją apie Silver plius, ir keletas punktų apie privalumus iš jų puslapio:
Higienos ir bendro komforto normos pilnai atitinka Oeko-Tex Standard 100 standartus.
Tinka alergiškiems vaikams
Išskirtinis atsparumas drėgnam ir sausam valymui.
Medžiaga išsaugo savo higieninį švarumą esant net 400C
Mažina dulkių kaupimasį ant medžiagos paviršių
Užtikrina optimalų drėgmės garinimą į išorę
Neįtakoja natūralios kūdikio odos PH pusiausvyros
Ekologiška
Išskirtinai geras kainos ir kokybės derinys
Geras suderinamumas su kitomis gamyboje naudojamomis medžiagomis
Apsaugo nuo virusinių susirgimų, naikina net paukščių gripo virusą, bakterijas,
grybelius ir alergenus.
Apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų, stabdo organizmo senėjimą
Čia kažkokia sidabro jonų apsauga, įdomu
Higienos ir bendro komforto normos pilnai atitinka Oeko-Tex Standard 100 standartus.
Tinka alergiškiems vaikams
Išskirtinis atsparumas drėgnam ir sausam valymui.
Medžiaga išsaugo savo higieninį švarumą esant net 400C
Mažina dulkių kaupimasį ant medžiagos paviršių
Užtikrina optimalų drėgmės garinimą į išorę
Neįtakoja natūralios kūdikio odos PH pusiausvyros
Ekologiška
Išskirtinai geras kainos ir kokybės derinys
Geras suderinamumas su kitomis gamyboje naudojamomis medžiagomis
Apsaugo nuo virusinių susirgimų, naikina net paukščių gripo virusą, bakterijas,
grybelius ir alergenus.
Apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų, stabdo organizmo senėjimą
Čia kažkokia sidabro jonų apsauga, įdomu
QUOTE(nerutez @ 2011 04 05, 12:51)
Man aktualu svoris ir vezimo dydis,gyvenu 5 aukste ir aisku be lifto
nu va pradejom vazineti su sportinuku,daug lengviau uzsinesti,nes patogiau pasiema bent man
gerai,kad uzsideda is dvieju pusiu
kolkas dar minusu nepastebejau:)
QUOTE(giedruteliux @ 2011 04 05, 11:01)
Aha va čia radau informaciją apie Silver plius, ir keletas punktų apie privalumus iš jų puslapio:
stai sulaukem ir ekologisku vezimu
QUOTE(nerutez @ 2011 04 05, 11:51)
su manevringa vaziuokle, bent man, smagiau valdyti vezimeli. Be to man sportinis ant klasikines
QUOTE(meduksi @ 2011 04 05, 15:01)
nu va pradejom vazineti su sportinuku,daug lengviau uzsinesti,nes patogiau pasiema bent man
gerai,kad uzsideda is dvieju pusiu
kolkas dar minusu nepastebejau:)
Mes irgi jau nuo sekmadienio naudojames sportinuku. Svorio skirtumas taip pat buvo labai akivaizdus po gilaus. Ir siaip visas vezimukas toks mazesnis pasidare
Patinka, kad buda zemai "nusitempia", nes manau vejuotu oru labai patogu bus. Nors man truputi truksta kokio nors langelio budoje. Nes vazinejom su zemokai nuleista, tai kazkaip visai pagalvojau, kad butu patogu, jei vaikutis is virsaus matytusi. Na, bet cia toks neesminis dalykas
Kas jau nepatinka, tai nepatinka sportinuko tvirtinime tie varztai. Giliam kazkaip graziai tas visas tvirtinimas buvo issprestas, o sportinuke