Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

musu buvo siek tiek orandzinis vidus taip pat isblukes, bet garantiniam pakeite nauju, ir pardavem su nauju lopsiuku vidum. o kadangi garantinis dar galioja iki sausio men, tai manau jei isbluks ir sitas, naujieiems seimininkams garantiniam vel ji pakeis ax.gif . mes del to ir pirkom lietuviska vezimuka, kad garantinis vietoj ir gali susisiekti is karto. esu girdejusi, kad mamos kurios nusiperka vezimuka ne lietuviska, jei kas sugenda, tai parduotuvej pasako, kad cia vezimukas buvo netinkamai naudojamas ir tiek. tipo darykit ka norit arba tvarkykit uz savo pinigus. taip , kad man tas variantas tai schmoll.gif
Atsakyti
isiziurejau zippy vezimuka baltos spalvos...nu nerealus,aisku labai gazdina ta balta spalva,bet daugiau orentuojuosi gal i odini...Gal kas turit kokiu atsiliepinu,nes kiek googlinau tai apie odinukus netaip daug ir sneketa.
Atsakyti
Na dėl išblukimo, tai gal ir buvo kažkokių kurijozų seniau su senomis medžiagomis, bet dabar Zippuko medžiagos naujos, kokybiškesnės, plius yra odinukai, tai kaip ir kiek iš atsiliepimų girdėjau niekam naujesnio modeliuko vežimėlis nenublukęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2011 04 04, 11:41)
Na dėl išblukimo, tai gal ir buvo kažkokių kurijozų seniau su senomis medžiagomis, bet dabar Zippuko medžiagos naujos, kokybiškesnės, plius yra odinukai, tai kaip ir kiek iš atsiliepimų girdėjau niekam naujesnio modeliuko vežimėlis nenublukęs  smile.gif

o kokia odinuku kaina?
ziuriu Tutis jau reklamuoja SILVERPLUS sidabro jonų technologijas, neisivaizduoju kokia reali to nauda istikruju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerutez: 04 balandžio 2011 - 20:19
kiek maciau kauno urmo bazese tai buvo zippy clasic.Ju kaina buvo 1500..bet grozis wub.gif o paprastas zipukas odinis pigesnis ant 100 ar 150lt tiksliai nepamenu,cia tas su mazesniu lopsiuku.Bet spalvos tai liux, labai grazus su orandziniu...bet vistiek gundausi balto....nes zinau kas juos siuva ir sake,valosi labai gerai.
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiam kurį pirkti, ar Zippy, ar Zippy CLASSIC doh.gif
Atsakyti
Aha va čia radau informaciją apie Silver plius, ir keletas punktų apie privalumus iš jų puslapio:
• Higienos ir bendro komforto normos pilnai atitinka Oeko-Tex Standard 100 standartus.

• Tinka alergiškiems vaikams

• Išskirtinis atsparumas drėgnam ir sausam valymui.

• Medžiaga išsaugo savo higieninį švarumą esant net 400C

• Mažina dulkių kaupimasį ant medžiagos paviršių

• Užtikrina optimalų drėgmės garinimą į išorę

• Neįtakoja natūralios kūdikio odos PH pusiausvyros

• Ekologiška

• Išskirtinai geras kainos ir kokybės derinys

• Geras suderinamumas su kitomis gamyboje naudojamomis medžiagomis

• Apsaugo nuo virusinių susirgimų, naikina net paukščių gripo virusą, bakterijas,
grybelius ir alergenus.

• Apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų, stabdo organizmo senėjimą

Čia kažkokia sidabro jonų apsauga, įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerutez @ 2011 04 05, 12:51)
Niekaip neapsisprendžiam kurį pirkti, ar Zippy, ar Zippy CLASSIC  doh.gif

Man aktualu svoris ir vezimo dydis,gyvenu 5 aukste ir aisku be lifto smile.gif tai as rinksiuosi paprasta zippy,jis yra lengvesnis.Jei del svorio ir vietos problemu tau nekyla imk ckassic,jau tas 100lt cia ar cia...bet siaip neapsiriksi man regis nei su tuo nei su tuo 4u.gif
Atsakyti
nu va pradejom vazineti su sportinuku,daug lengviau uzsinesti,nes patogiau pasiema bent man ax.gif gerai,kad uzsideda is dvieju pusiu smile.gif kolkas dar minusu nepastebejau:)
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2011 04 05, 11:01)
Aha va čia radau informaciją apie Silver plius, ir keletas punktų apie privalumus iš jų puslapio:

stai sulaukem ir ekologisku vezimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerutez @ 2011 04 05, 11:51)
Niekaip neapsisprendžiam kurį pirkti, ar Zippy, ar Zippy CLASSIC  doh.gif

su manevringa vaziuokle, bent man, smagiau valdyti vezimeli. Be to man sportinis ant klasikines schmoll.gif , bet cia jau skonio reikalas. O tu pati juos stumdei? Kuris tau labiau?
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2011 04 05, 15:01)
nu  va pradejom vazineti su sportinuku,daug lengviau uzsinesti,nes patogiau pasiema bent man ax.gif gerai,kad uzsideda is dvieju pusiu smile.gif kolkas dar minusu nepastebejau:)

Mes irgi jau nuo sekmadienio naudojames sportinuku. Svorio skirtumas taip pat buvo labai akivaizdus po gilaus. Ir siaip visas vezimukas toks mazesnis pasidare smile.gif Nors man vaizdiskai gilus daug graziau atrodo blush2.gif Bet gal kazkaip priprasiu prie naujo vaizdo smile.gif

Patinka, kad buda zemai "nusitempia", nes manau vejuotu oru labai patogu bus. Nors man truputi truksta kokio nors langelio budoje. Nes vazinejom su zemokai nuleista, tai kazkaip visai pagalvojau, kad butu patogu, jei vaikutis is virsaus matytusi. Na, bet cia toks neesminis dalykas ax.gif

Kas jau nepatinka, tai nepatinka sportinuko tvirtinime tie varztai. Giliam kazkaip graziai tas visas tvirtinimas buvo issprestas, o sportinuke schmoll.gif Vyras tvere sportinuka ir jau su tais varztais visai netycia padare ibrezimu reme. Kazkaip nepatinka man tie varztai. Ir naujuose modeliuose toks pats tvirtinimas? g.gif
Atsakyti