Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(jugeta @ 2010 12 01, 23:41)
Juk ne visose temose yra bendraujama taip draugiškai kaip čia  mirksiukas.gif  4u.gif

Tikrai. man atrodo, kad cia pas mus labai draugiska. o as papuoliau - ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 12 01, 23:41)
Juk ne visose temose yra bendraujama taip draugiškai kaip čia  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
o tindirindi šiandien pasiūlė tokį advento kalendorių. man patiko paprastumas ir nuoširdūs darbeliai jame

http://www.tindirind...kalendorius.jpg
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 12 01, 22:37)
Nepergyvenk  mirksiukas.gif

Ir nebeik ten  mirksiukas.gif  O kitą kartą būk atsargesnė- nežinai su kuo susiduri... Parašyk pirma, pasiklausk ar priims paplepėt...  ax.gif

jus teisi

isiterpsiu as dar pas jus,jau paskutini karta

ponia b.s ne trecia diena forume.jau susiradusi savo bendramincius,t.y.jus pradinukes
puiku drinks_cheers.gif

visos buvom naujos,ir as,ir jus visos,as skaitydavau kitas temas,bet nelysdavau,kai pastebedavau,kad moterys kalba tarsi savos,ir susibendrave.

yra pakankamai temu,kur galima eit su tam tikrais klausimais.

musu tema yra brandziu moteru tema.mes bendraujame seniai,daugelis realiai pazystamos.musu tema nera uzdara,kaip,kad kitos uzraso-nauju nepageidaujame.
mes priimam ir naujas,ne jauno amziaus moteris,pirma biskeli patikrinam,nes esame tureje temoj nemalonumu jau ir esame atsargios.

visu pirma,kas mus uzkabino,kadangi esam jau nebe mazos mergaites,as pvz turiu ir anuka jau,kad ponia b.s,skaiciusi mus,na tai nesvarbu,atejusi raso-"skaitau skaitau,nespeju su jumis,apie ka jus cia?"na kazkas panasaus...
daug kurios praleido jos posta,kitos pacitavo su klaustuku,kad nesuprantancios jos,kitas uzkabino tai,kad nei labas nepasakyta,kur manome,yra labai svarbu.tai tas pats,kaip atejus i svecius pasilabinti.jus mokinat vaikucius,turbut taip pat mokot ir kulturos.
tuom baiges.kita diena mes diskutavom apie kazkoki pyraga,ponia bs staiga pasirodziusi-gal recepta duosit.vel jokio laba diena.viena musu paminejo,kad tam yra kulinarines temos.kitos ja praleidzia,t.y.neatsako,kaip ir ignoras.
mes priimam naujokes,bet kiekviena atejusi nauja,supratusi,kad yra seniau jau gyvuojanti tema,pasilabina,prisitato,ir paklausia,ar galetu bendraut kartutaip ,kad jei as pas jus mandagiai ateiciau,parasyciau apie save,kad esu pradinuke,noriu but priimta i jusu tema.ir lauksiu jusu atsakymu-priimat,ar ne
manau visos mane suprato,taip pat ir b.s

atsiprasau dar syki uz jus temos gadinima,tiesiog negalejau nutyleti,matydama,kaip b.s. cia uzatakavo jus klausimais-kodel jos nepriima?
o juk taip smagu ir rupi dalintis kiekvienai temai savais rupesteliais
manau,kaip save pristatai,parodai,taip tave ir ivertina,todel matomai ir nepriima

geru mokslo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 12 01, 21:55)
mergaites kam reikejo praktikantes apraso. radau juodrastini varianta ax.gif Ar jau niekam nereikia

man reikia.gal galite atsiusti inga.b@inamai.lt
Atsakyti
labas rytas,
aciu visoms uz sveikinimus biggrin.gif 4u.gif
pazadu, nepaliksiu as jusu bigsmile.gif mirksiukas.gif
geros priesventines nuotaikos, is jusu kalbu suprantu,kad klases puosiamos, vaidinimai ruosiami. aisku, darbo daug, bet rezultatas - malonus,
ruosiu jums dovana mirksiukas.gif , turetu vakare siuntinys atkeliauti i pasta bigsmile.gif
Atsakyti
Parėjau šnd iš darbo puikios nuotaikos bigsmile.gif . o čia še tau koks „kriminalas“ g.gif . o tęsiant adventinę temą, tai mano ketvirtokai šiandien man įteikė piešinį su palinkėjimais. įkelsiu foto i paštą. man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes su pirmokeliais nuo rytojaus pradedam zaisti ,,Sapta drauga".Vaikai atsinesa kaledines kojines,kepures,maiselius zodziu,kas ka turi, svarbu,kad butu uz ko pasikabinti.Prie kiekvieno stalo sono yra kabliukas,ten ir pasikabins.Pertrauku metu kam nori gali imesti dovanele, atviruka, saldainiuka, laiskeli.Esme islaikyti slaptuma,o tam kuris gauna kazka,patirti kaledines slaptos staigmenos dziaugsma.Aisku,pati irgi desiu kazka,kad nebutu nuskriaustu.Zaisim iki atostogu.Esu jau bandziusi,vaikams patinka.
I pasta imetu angeliuku trafaretus karpymui,tik ju pilvuku vidury yra autores parasas, nemoku jo panaikinti, tad dariausi trafaretus.
Linkiu dziaugsmingu Kaledu laukimo, o del nemaloniu atsitikimu su tevais, tai galiu tik pasiulyti neuzsinuodyti sau sirdies ir pasistengti kiek galima apsaugoti savo pacios sveikata,kurios gi reikia mums visoms labai,labai, juk vistik dauguma vaiku ir tevu yra puikus:)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 12 02, 02:17)
jus teisi
isiterpsiu as dar pas jus,jau paskutini karta

ponia b.s ne trecia diena forume.jau susiradusi savo bendramincius,t.y.jus pradinukes
puiku drinks_cheers.gif

visos buvom naujos,ir as,ir jus visos,as skaitydavau kitas temas,bet nelysdavau,kai pastebedavau,kad moterys kalba tarsi savos,ir susibendrave.

yra pakankamai temu,kur galima eit su tam tikrais klausimais.

musu tema yra brandziu moteru tema.mes bendraujame seniai,daugelis realiai pazystamos.musu tema nera uzdara,kaip,kad kitos uzraso-nauju nepageidaujame.
mes priimam ir naujas,ne jauno amziaus moteris,pirma biskeli patikrinam,nes esame tureje temoj nemalonumu jau ir esame atsargios.

visu pirma,kas mus uzkabino,kadangi esam jau nebe mazos mergaites,as pvz turiu ir anuka jau,kad ponia b.s,skaiciusi mus,na tai nesvarbu,atejusi raso-"skaitau skaitau,nespeju su jumis,apie ka jus cia?"na kazkas panasaus...
daug kurios praleido jos posta,kitos pacitavo su klaustuku,kad nesuprantancios jos,kitas uzkabino tai,kad nei labas nepasakyta,kur manome,yra labai svarbu.tai tas pats,kaip atejus i svecius pasilabinti.jus mokinat vaikucius,turbut taip pat mokot ir kulturos.
tuom baiges.kita diena mes diskutavom apie kazkoki pyraga,ponia bs staiga pasirodziusi-gal recepta duosit.vel jokio laba diena.viena musu paminejo,kad tam yra kulinarines temos.kitos ja praleidzia,t.y.neatsako,kaip ir ignoras.
mes priimam naujokes,bet kiekviena atejusi nauja,supratusi,kad yra seniau jau gyvuojanti tema,pasilabina,prisitato,ir paklausia,ar galetu bendraut kartutaip ,kad jei as pas jus mandagiai ateiciau,parasyciau apie save,kad esu pradinuke,noriu but priimta i jusu tema.ir lauksiu jusu atsakymu-priimat,ar ne
manau visos mane suprato,taip pat ir b.s

atsiprasau dar syki uz jus temos gadinima,tiesiog negalejau nutyleti,matydama,kaip b.s. cia uzatakavo jus klausimais-kodel jos nepriima?
o juk taip smagu ir rupi dalintis kiekvienai temai savais rupesteliais
manau,kaip save pristatai,parodai,taip tave ir ivertina,todel matomai ir nepriima

geru mokslo metu 4u.gif

SVEiki Aš ir bobule nors ir janesne. SKOROSPElai kaip juokiuosi. Bet labai didelio kriminalo neižvelgiau. Nu nemandagus žmogus. Ką padarysi. Bet jokio krinimalo nematau. O gal į senatvę apakau. Čia mano nuomonė. O į pensinin kių klubą ir aš norėčiau, nors iki pensijos dar toli.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 15:13)
SVEiki Aš ir bobule  nors ir janesne. SKOROSPElai kaip juokiuosi. Bet labai didelio kriminalo neižvelgiau. Nu nemandagus žmogus. Ką padarysi. Bet jokio krinimalo nematau. O gal į senatvę apakau. Čia mano nuomonė. O į pensinin kių klubą ir aš norėčiau, nors iki pensijos dar toli.

as matyt per jauna buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 02, 15:20)
as matyt per jauna buvau  biggrin.gif

Labukas
Mano nuotaika irgi buvo puiki, parodžiau kolegėms pamoką ir prašiau, kad mane "pataršytų". tai truputuką "konstruktyviai" kliuvo, bet normos ribose. tikrai pamoka pavyko tongue.gif
O dėl tų pasilabinimų... man irgi norisi labintis, tai aš ir labinuosi, kitos nenori-jų reikalas. Manau, jei tikrai b.s. užkniso, gali paprasčiausiai ją ignoruoti. O toks smulkmeniškas aiškinimas situacijos visiems, rodo moteriškės nervus pertemptus. Man, kai taip pradeda aiškint, atrodo, kad tai mokytoja ax.gif , arba mano mama lotuliukas.gif
NENORIT ŽMOGAUS -IGNORUOKIT
BET MAN B.S.PATINKA, YDOMIAI PALAIKO POKALBĮ.
Čia aš truputį irgi jaučiuosi ignoruojama blush2.gif laukiu laukiu tu slaptažodžių... bet gal dar tikrina mane blink.gif bala žino doh.gif o jūsų lobių taip NORIU verysad.gif
TARP KITKO AŠ NEJAUNIKLĖ -DARBO STAŽAS 25 METELIAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 02 gruodžio 2010 - 16:03
4u.gif SVEIKI Turiu dideli prašymą. Gal turite kaledinių atviručių pavyždžių. Nu niekas galvon nelenda. Pas mus mokykloje vyksta jei trumpai adventinis pštas. Reikia pagaminti 25 atvirutes. Nesumastau
Atsakyti
Sveikutės, ir aš nusikalus po darbelio, penkios pamokos ir dar sporto būrelis. Po pamokų turėjau nemalonų vienos mamos skambutį, jos mergaitė parsinešė utėlių, paskambinau ir pasikviečiau ryt seselę, mat aš negaliu vaikams plaukų tikrint. Tos mergaitės šeima labai tvarkinga, bet yra įvairių šeimų. Ar nesusidūrėt su tokia problema, jei ras daugiau užsikrėtusių vaikų, bijau pagalvot apie rytdieną verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 02, 17:00)
Labukas
Mano nuotaika irgi buvo puiki, parodžiau kolegėms pamoką ir prašiau, kad mane "pataršytų". tai truputuką "konstruktyviai" kliuvo, bet normos ribose. tikrai pamoka pavyko tongue.gif
O dėl tų pasilabinimų... man irgi norisi labintis, tai aš ir labinuosi, kitos nenori-jų reikalas. Manau, jei tikrai b.s. užkniso, gali paprasčiausiai ją ignoruoti. O toks smulkmeniškas aiškinimas situacijos  visiems, rodo moteriškės nervus pertemptus. Man, kai taip pradeda aiškint, atrodo, kad tai mokytoja  ax.gif , arba mano mama lotuliukas.gif
NENORIT ŽMOGAUS -IGNORUOKIT
BET MAN B.S.PATINKA, YDOMIAI PALAIKO POKALBĮ.
Čia aš truputį irgi jaučiuosi ignoruojama blush2.gif laukiu laukiu tu slaptažodžių... bet gal dar tikrina mane blink.gif  bala žino doh.gif o jūsų lobių taip NORIU verysad.gif
TARP KITKO AŠ NEJAUNIKLĖ -DARBO STAŽAS 25 METELIAI

Laukiu ir aš slaptažodžio, bet viskam savas laikas mirksiukas.gif , nesijaučiu ignoruojama drinks_cheers.gif
Atsakyti