gali del skydliaukes skaudet gerkle, man istisai skaudedavo ja, bet pradejus gerti tiroksina praejo ir gerkle skausmai
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 20, 19:33)
gali del skydliaukes skaudet gerkle, man istisai skaudedavo ja, bet pradejus gerti tiroksina praejo ir gerkle skausmai
o nuo tokiu hormonu kuriuos geriama sutrikus skydlaiukei nestorejama ?

QUOTE(isabelaa @ 2010 12 21, 14:34)
Storėjama ne nuo hormonų.

QUOTE(saulyte33 @ 2010 12 21, 15:28)
Storėjama ne nuo hormonų.
Sutrikus skydliaukės veiklai, viena iš šalutinių požymių- sulėtėjusi medžiagų apykaita. Taigi pagalbinės priemonės, sportas ir mažiau maisto. 

na del to galeciau truputi pasigincyti as is vis nieko nevalgau tik vistiena su darzovem vakare o per pietus vaisiu pakandu ir vistiek svoris nekrenta atrodo kad jis net nesiruosia krist

QUOTE(nikalope @ 2010 12 21, 21:59)
na del to galeciau truputi pasigincyti as is vis nieko nevalgau tik vistiena su darzovem vakare o per pietus vaisiu pakandu ir vistiek svoris nekrenta atrodo kad jis net nesiruosia krist
nes geriu dvejus vaistus hormonams palaikyt...

as jokiu vaistu negeriu ir man nekrenta galiu badauti . ant vandens nieko.
vakar dare echoskopa tai rado kelias mazas cistas. sake del ju nesu nei ligonis nei sveika

QUOTE(isabelaa @ 2010 12 22, 13:41)
as jokiu vaistu negeriu ir man nekrenta galiu badauti . ant vandens nieko.
vakar dare echoskopa tai rado kelias mazas cistas. sake del ju nesu nei ligonis nei sveika
tai dabar kogero jau po svenciu keliausiu pas seimos gyd. darytis hormonu tyrima

kuriam organe rado cistas?
QUOTE(dangerele @ 2010 12 20, 10:16)
Grazi tavo istorija, o as maniau, kad negeriant tiroksino sunkiai imanoma pastoti, tai as nezinau kaip jums tai pavyko
Su hipotiroiditu. Nes man gydytojas Kazanavicius, is kart pasake tik suzinai kad laukiesi is karto trecdaliu didink doze.

Taip, man irgi teko tai girdeti, net gydytojai buvo nustebe, kad as pastojau ir nepersileidau su tokia pazengusia hipotiroze. Bet taipogi jie minejo, kad hipotiroze ne visuomet slopina ovuliacija, taigi vienas is tu atveju buvau as. Ir dozes didinti is karto nereikejo, pradzioje geriau 100 mcg, tada kazkur 26 sav. 150 mcg, bet pries pat gimdyma sumazino iki 125 mcg. Mano net ir nestumo eiga buvo stebima kaip pro padidinamaji stikla, kas pusantro menesio echoskopijos vaisiui ir kraujo tyrimai man kas 4 sav.

Jei kas domina klauskite, pasisalinsiu patirtimi

Mergaites, jus isvis maziau klausykit to Kazanaviciaus, nenoriu labai jo peikt, bet ne vienai jis del tu nevaisingumu yra galva iskvarsines ir man pripasakojo,kad esu nevaisinga, nes viena karta pas ji nuejus pasakiau,kad ta men skaudejo labai kiauside, tai jis pribure man,kad pas mane ovuliacija nevyksta, nesprogo kiausinelis, del to ir skaudejo, atseit, neaisku ar isvis vaiku turesiu
tiek nervu sugadino jis man, o pasirodo, buvo tiesiog kiausides uzdegimas
ir del skydliaukes gazdino, prirase savo vaistu, kurie LT neregistruoti...bande pripaisyt kazkokia liga, nes mano akiu baltymai melsvi,o ne geltoni
liepe pas ji eit man ir mano seimai tirtis, nes kazkas su kaulais negerai
prigasdino ir del skydliaukes,kad trukdys pastot, o pastojau is pirmo karto ir sekmingai isnesiojau, dabar esu begalo laiminga mama su nuostabiu kudikiu
jei netingit, pasiskaitykit kelias temas atgal, apie ji tieeeek daug visko esam prirase is savo ir kitu patirties, taip,kad patariu pas ji net nesilankyt ir nervu negadint, nes cia toks gydytojas, kuris suinteresuotas i pinigus, kuo daugiau tyrimu, kuo daugiau diagnoziu, tuo daugiau pinigu....
nestumo metu kilo mano doze, nuo 50 iki 100, bet pradejau didint apie 4nestumo menesi, i gala nestumo teko mazint, ne stada jau pradeda veikt vaikiuko skydliauke ir nereikia tiek daug tiroxino, buvau labai nusimusus tsh iki 0, tai sumazinau iki 75, dabar tiek ir geriu
sekmes ir optimizmo visoms
beje, su artejanciom sventem, bent ta diena negalvokit apie savo ligas

jei netingit, pasiskaitykit kelias temas atgal, apie ji tieeeek daug visko esam prirase is savo ir kitu patirties, taip,kad patariu pas ji net nesilankyt ir nervu negadint, nes cia toks gydytojas, kuris suinteresuotas i pinigus, kuo daugiau tyrimu, kuo daugiau diagnoziu, tuo daugiau pinigu....
nestumo metu kilo mano doze, nuo 50 iki 100, bet pradejau didint apie 4nestumo menesi, i gala nestumo teko mazint, ne stada jau pradeda veikt vaikiuko skydliauke ir nereikia tiek daug tiroxino, buvau labai nusimusus tsh iki 0, tai sumazinau iki 75, dabar tiek ir geriu

sekmes ir optimizmo visoms

beje, su artejanciom sventem, bent ta diena negalvokit apie savo ligas

QUOTE(skruzdeda @ 2010 12 22, 20:28)
kuriam organe rado cistas?

Nestumo metu man istyre tik viena hormona-ATPO-ir jis buvo normos ribose. Bet kiti ko gero nebuvo normalus
O kokios pasekmes gimusiai mergaitei gali buti????
Ir gal kas domejotes ko reiktu nevartoti geriant L-Thyroxina. Gydytojas pasake vengti produktu su jodu, dar lyg gelezies
, bet gal susisapnavo

Ir gal kas domejotes ko reiktu nevartoti geriant L-Thyroxina. Gydytojas pasake vengti produktu su jodu, dar lyg gelezies

QUOTE(sposa @ 2010 12 30, 10:08)
Nestumo metu man istyre tik viena hormona-ATPO-ir jis buvo normos ribose. Bet kiti ko gero nebuvo normalus
O kokios pasekmes gimusiai mergaitei gali buti????
, bet gal susisapnavo 

Del vaikucio nesijaudink, Lietuvoje kaip ir visame pasaulyje visi naujagimiai yra tiriami nuo igimtos hipotirozes (imamas kraujas is kulno). Jei jokio laisko is Genetikos centro negavote, vadinasi viskas su mergaite yra gerai

Vartoti joduotu produktu nepatariama, bet normos ribose galima

man dar sake,kad negalima lasisos, kuo maziau jos valgyt