QUOTE(Betukas @ 2011 02 14, 14:58)
Sveikutės
Ir aš pasiguost pas likomo seses skubu
Niekaip nėra laiko nulėkt tyrimus pasidaryti per ligas - gripas,angina, plaučių uždegimas, dabar ūmus rinosinusitas...Ir išvis, kaip kokia lopšelinukė pasidariau - sergu sergu sergu
Paeinu savaitę į darbą ir vėl ligonis, visokios kmplikacijos tik lenda ir lenda, antibiotikai po antibiotikų....Jaučiu, kad visai nusistekenau...O kada skydliaukės reikalais užsiimti??? Kadangi dabar taip nusilpęs organizmas, tai supranti, kad ir tyrimai būtų niliniai, ar ne taip? Turbūt dabar kol geriu vaistus nuos inusito nėra prasmės darytis? Kaip sakot? Kita vertus, manau, kad čia greičiausiai ta pati skydliaukė ir daro man tokią meškos paslaugą su toms ligom?...Oj, galva sprogsta, ką daryyyyyt? Kaip orgnizmą stiprinti? Nes jau nupušt baigiu nuo ligų, vaistų...O kur dar nepatenkinti veidai darbe, pačios sergantys vaikai...Nesibaigiantis maratonas 

Ir aš pasiguost pas likomo seses skubu

As tai po ligu jauciau siaubinga pablogejima, nes apima toks saltis visa organizma, ypac kojas, kad su jokiom arbatom neimanoma susilt. O dar jeigu geri antibijotikus, tai be abejo bent jau su ATPO reikaliukai ne patys geriausi turetu but, nebent jis pas tave tvarkoje buvo.
Nu bandyk pagert darzoviu sulciu, pavalgyt spanguoliu, visokiu alijosiu... Imuniteta pakelt nelengva, bet imanoma tikriausiai.
Raso tie, kas serga autoimuninem ligom, linke tureti silpna imuniteta.
O as irgi noriu pasiguost, kad niekaip negaliu sutvarkyt zarnyno bedu. Galvojau, kad bus paprastas, bet is tiesu siaubingai sunku. Man taip nusibodo tas pastovus pykinimas, pilvo putimas